סכמ"ש!

סכמ"ש

שיר השבוע שלי של קרן- גם אני ותקופה של שינויים

שיר השבוע שלי (לא של קרן)- מישהו אחר- מאיה הרמן ודודי בר דוד

משהו שעשה לי את השבוע- לא היה משהו מיוחד...

משהו שלא- כאבים מוזרים בכתף (נראה לי צריכים לתת לי בעבודה תוספת סיכון
)

משהו שבא לי להמליץ עליו- המירוץ למיליון (שוב
) כמה צחקתי בפרק אתמול!

מאכל השבוע שלי- TWIX (השוקולד
)

הריאליטי משתלט על הטלוויזיה שלנו! באיזו תוכנית ריאליטי אתם צופים ואיזו הייתם רוצים שיביאו לארץ במידה ואין אותה? כל מה שיש בערוץ 22
כרגע המירוץ למיליון והאח הגדול (שכחתי משהו?
)

שיר השבוע שלי של קרן- גם אני (חח משום מה אתמול הורדתי את השיר מהאייטונס, ומה ששמו שם זה גרסאת קריוקי של השיר
)

שיר השבוע שלי (לא של קרן)-אם היית רואה- ליאת ציון(הפרויקט של רייכל.)

משהו שעשה לי את השבוע-לקרוא על זה שלרייכל יהיה עוד כמה חודשים ילד או ילדה.

משהו שלא-

משהו שבא לי להמליץ עליו-תקראו את הספר "אבא עשיר אבא עני"..

מאכל השבוע שלי-שניצל

הריאליטי משתלט על הטלוויזיה שלנו! באיזו תוכנית ריאליטי אתם צופים ואיזו הייתם רוצים שיביאו לארץ במידה ואין אותה?כרגע זה האח הגדול.. המעושרות, הרווק. זה מה שכרגע.

סופ'ש מהנה לכולם

I מ י ר ב I

New member
אין לך משהו שלא?

זה טוב.
גם עם הסינגל היתה תקלה והוציאו קודם את הקריוקי

אז ככה

שיר של קרן-רציתי להיות
שיר לא של קרן-לך שלום\אביהו מדינה ושימי תבורי
עשה את השבוע-ערב גיבוש של העבודה
משהו שלא-העייפות של אחרי
מה שבא לי להמליץ-בריכה
מאכל-סינטה

עשו המון סוגי בשר על האש

כמעט כל מה שאת יכולה לחשוב עליו אם זה כשר היה שם.
אחד העובדים שלנו הביא מערכת קריוקי וכל הערב שרו
והיתה בריכה מקורה ומחוממת,היו מים מעולים-כמעט כל הערב הייתי במים.

שבוע מורכב

שיר השבוע שלי של קרן- "גם אני" אני חושב באמת,עם כל הכנות,זה הטקסט שהכי מתחבר אליו..מכולם.....אני עדיין מעדיף ביצוע אקוסטי לשיר.אבל זה לא מפריע לי.הטקסט עומד ראשון.
שיר השבוע שלי (לא של קרן)-האמת שקניתי את האלבום של גיא ויהל.אחלה אלבום.כבר מוזמן הוכח שלא צריך לצאת זוכה בתכנית ריאלטי כדי להצליח יותר.והם ההוכחה הניצחת לכך

משהו שעשה לי את השבוע-בעיקר שיחות עם חברים מפתיעים.כאלו שלא ציפיתי....החברים שאני רגיל אליהם....לא לוקח אותם כמובן מאליו,אבל חופש הביטוי נתקע ונקטע.לא בטוח שאני יודע מה טוב בשבילי

משהו שלא-הרבה מחשבות בראש.כמעת פיטורים,החזרה לעבודה,אזהרות,איבוד תמיכה כללית,אני לעצמי,אמא שיודעת עליי כבר הכל ומכחישה ומתנהגת כרגיל.

משהו שבא לי להמליץ עליו-

מאכל השבוע שלי-אממ.....לא זוכר מה אכלתי....ארשום עוגה טעימה שאכלתי אמש במסיבת יומהולדת

הריאליטי משתלט על הטלוויזיה שלנו! באיזו תוכנית ריאליטי אתם צופים ואיזו הייתם רוצים שיביאו לארץ במידה ואין אותה? אנערף? לא מעניין אותי.לאט לאט טלויזיה פחות מענינת אותי....מרגיש שיטחי.חוזר למקורות לאט לאט..רק מוזיקה וספרים.התחלתי לקרוא שוב....איפה הימים שהייתי קורא בשבוע 3 ספרים.....פתאום ספר מעל 500 עמודים נראה לי בלתי אפשרי....במיוחד אם זה ספר רע...לא נעים לי לעצור..צריך לתת כבוד לספר ולסיים אותו גם אם הוא משעמם

I מ י ר ב I

New member
שי,אולי אפושהו אתה צריך

גם לשנות קצת התנהגות כדי לקבל יותר אהבה?
זה לא תמיד שהצד השני אשם.

תקח לך סופ'ש תרגע ותעשה חושבים.
בהצלחה:)

מסכמשת....

שיר השבוע שלי של קרן- לייק וונאקה.

שיר השבוע שלי (לא של קרן)-הרגילים :)

משהו שעשה לי את השבוע-הייתי עם חברה בשבוע הספר ואז ישבנו בבית קפה וקשקשנו על החיים, ובנוסף כל יום רביעי- זה היום החופשי שלי שבו אני יכולה באמת לדאוג רק לעצמי- יוגה, עיסוי רפואי, ואימון אישי, מאוד אוהבת את יום רביעי!!!

משהו שלא- מחכה לטלפון מסוים מאוד מאוד שעדיין לא הגיע, וזה שאני נרדמת כל יום בשבע בערב... לא מצליחה להחזיק את עצמי ערה אחרי יום עבודה.

משהו שבא לי להמליץ עליו-אין...

מאכל השבוע שלי-אומנם לא מאכל, אבל אני חורשת על האייס עוגיות של ארומה :/ חדל!!!!!!

הריאליטי משתלט על הטלוויזיה שלנו! באיזו תוכנית ריאליטי אתם צופים ואיזו הייתם רוצים שיביאו לארץ במידה ואין אותה? אני מאוד אוהבת ריאליטי, בעיקר האח הגדול ודייט בחשיכה, לצערי כבר מלא מלא מלא פרקים פספסתי,של הכל!!! כי אני נופלת מוקדם בערב :/

הזמן בהחלט טס...

קניתי ספר אחד שנקרא- "אחרייך" מסופר על אישה שחברה שלה נרצחה, והיא מאמצת את הבת של אותה החברה שנרצחה,ספר פסיכולוגי משהו.
עוד לא התחלתי לקרוא...

מקווה להתחיל בקרוב, אני שנים לא קראתי ספר..אין לי מושג בכלל איך מתחילים. הספרים היחידים שקראתי לאחרונה הם ספרי חינוך וגידול תינוקות...

YosiKdsh

New member
מסכמ"ש :)

שיר השבוע שלי של קרן- לייק וואנקה

שיר השבוע שלי (לא של קרן)- אדם יוצא לדרך חדשה- עילי בוטנר וילדי החוץ, מבוצע ע"י אדר גולד

משהו שעשה לי את השבוע- מילים שאמרו לי

משהו שלא- מוות של סבא של חבר

משהו שבא לי להמליץ עליו- אל תהיו חולים בקיץ!

מאכל השבוע שלי- ארוחת בוקר בגרג.. אחרי צום זה וואו..

הריאליטי משתלט על הטלוויזיה שלנו! באיזו תוכנית ריאליטי אתם צופים ואיזו הייתם רוצים שיביאו לארץ במידה ואין אותה? לא כל כך צופה.. באח הגדול בימי ראשון ושלישי כשיוצא לי..

סופ"ש מושלם לכולם

למעלה