סכמ"ש

סכמ"ש

(
כי ככה מרביתנו נראים כשמבשרים לנו שמבחני המגן קרבים)

איך עבר השבוע?
מה היה טוב?
מה היה רע?
הבנאדם שעשה לך את השבוע:
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע:
שיר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
סרטון השבוע:
התחדשות השבוע:
תמונת השבוע:
משהו שאהבת בפורום השבוע:
ציפיות לסופ"ש:
ציפיות לשבוע הבא:
עוד משהו?

שבת שלום!

HassiD

New member
מנסה...

מה היה טוב? לנוח בחופשה הקצרה
מה היה רע? לאכול בעיקר ארוחות בשריות (למרות שמותר לי קטניות), פשוט לא היה לי כח להתחיל לחושב מה התחליפים של מה...
הבנאדם שעשה לך את השבוע:-
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע:ראיתי עם אחיין שלי סרטונים במחשב (הוא בן שנתיים), ובשלב מסויים אמא שלו הגיעה, אז הוא החליט שכדאי שנעלה לראות את הסרטנונים בחדר שלי למעלה... (הוא הרגיש שאמא שלו הולכת לקחת אותו, וניסה להתרחק מ"מוקד הסכנה"...)
שיר השבוע: התחילה ספירת העומר, ככה שאני מנסה להדחיק כל קשר למוזיקה, כדי לא להתרחפן, אבל הדבר האחרון שזכור לי זה פסקול שרה"ט
סרט השבוע: איזה סרט סיני עם ג'קי צ'אן...
סדרת השבוע:החץ, היה היה פעם, ליזי מקגוויר, ועוד....
ספר השבוע:בני הנפילים (זה פשוט היחיד שקראתי השבוע, דווקא חביב...)
סרטון השבוע:-
התחדשות השבוע: סדרת בני הנפילים וההוביט
תמונת השבוע:מצורפת.... אני באמת תוהה מה הוא עשה שם...
משהו שאהבת בפורום השבוע:-
ציפיות לסופ"ש: לאגור כוחות לשבוע הלימודים הקרוב
ציפיות לשבוע הבא: "השגתי" גרסאות מורחבות של סרטי ה"פ (שזה בעצם מישהו שלקח את התוספות שבDVD, וחיבר אותם במקומם הראוי בסרט...) ואני רוצה לנסות ולטפל בתרגום שלהם, כי לא קיים תרגום מתאים ברשת...
עוד משהו? כמה טוב לחזור, גם אם זה לכמה הודעות (בינתיים לפחות...)

מסכמ"ש אחרי ים זמן

איך עבר השבוע? סבבה
מה היה טוב? לראות שתי הצגות יוצאות מגדר הרגיל ("כפר" ו-"שלמה המלך ושלמי הסנדלר")
מה היה רע? לגלות שעוד שלושה שבועות יש מגן בלשון.
הבנאדם שעשה לך את השבוע: שמעון פרס. הלכתי לראות את ההצגה "כפר" יחד עם מגמת תיאטרון ובמקרה נפלנו על היום שבו ההצגה הייתה במעמד נשיא המדינה. בסיום ההצגה הוא עלה לשאת נאום ובירך את השחקנים ואמר דברים מרגשים ומחממים את הלב. יש לנו נשיא מלך.
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע: יחד עם נשיא המדינה, היו בהצגה "כפר" עוד כמה ידוענים ומפורסמים נוספים מתחום התקשורת, התרבות והפוליטיקה. כשהייתה הפסקה בין שתי המערכות של ההצגה, חבר שלי הלך לשירותים. כשהוא חוזר, הוא אומר לנו "השתנתי תא אחד ליד אולמרט".
שיר השבוע: האלבום השני של נתן גושן והאלבום החד של עילי בוטנר וילדי החוץ.
סרט השבוע: "יומן נעורים" שראיתי רק את ההתחלה שלו ונאלצתי להפסיק באמצע.
סדרת השבוע: אין.
ספר השבוע: המחזות "ארקדיה" ו-"הדבר האמיתי" של טום סטופארד, "התפסן בשדה השיפון" שהייתי צריך לקרוא לספרות ו-"משתה לעורבים- חלק א'" של ג'ורג' מרטין שבניגוד לביקורות הרווחות הוא דווקא מעולה.
סרטון השבוע: כי אני שומע את זה כל יום אלף פעם http://www.youtube.com/watch?v=If5MF4wm1T8
התחדשות השבוע: להיוודע לעובדה שהספר החדש של כריס קולפר עוד מעט יוצא לאור |מתרגש|.
תמונת השבוע: אין.
משהו שאהבת בפורום השבוע: המשחק החדש של אלמוג.
ציפיות לסופ"ש: ללמוד למגן בלשון.
ציפיות לשבוע הבא: לצאת עם מגמת מחשבת ישראל לאיזה יום פתוח.
עוד משהו? לא לכתוב כאן דבר יהיה די בזבוז,
אך בגלל אין לי רעיון אז אני פשוט אכתוב חרוז.

שבת שלום!

Ayelet 363

New member
מסכמת

איך עבר השבוע? נחמד.
מה היה טוב? שהייתי סוף סוף אצל רופא השיניים, אחרי שדחיתי את זה הרבה זמן בגלל פחד ממש מביך.
מה היה רע? שרופא השיניים אמר שאני צריכה שיננית (אבל ציפיתי לזה).
חיפשתי עבודה שוב ועוד לא חזרו אליי (אבל זה היה השבוע, צפוי שעוד לא יחזרו אליי...).
אני מתלבטת שוב אם בכל זאת להירשם השנה. הבעיה היא שאני מתלבטת בין הרבה מקצועות, ולחלק מהמקצועות אני אולי רוצה אוניברסיטאות אחרות, אז לא כל כך אידיאלי שאירשם ואעבור חוג אחרי ההתחלה. חלק מהסיבות הנוספות למה אני רוצה להתחיל ללמוד הן שעוד לא מצאתי עבודה, וזה וויתור דיי מהיר, וכי אני רוצה לעזוב את הבית... וזו לא צריכה להיות סיבה להחלטה מהירה כזו. אני גם עוד רוצה זמן להתלבט... המקצוע שאני הכי רוצה הוא מקצוע שלא מתאים לי מבחינה בריאותית, וכרגע אני חושבת שאני מוכנה לקחת את הסיכון הזה, אבל כמו שאני מכירה את עצמי, הרבה פעמים אני מחליטה משהו וברגע הלפני האחרון, או אפילו כשכבר מאוחר מדיי, אני מגלה שלא באמת הייתי מוכנה להתפשר... אם כי, כמו שאני מכירה את עצמי, אני חוששת שאף פעם לא אהיה יותר החלטית מאשר עכשיו. נראה לי שמה שיקרה בסוף יהיה או שאחליט לדחות את ההחלטה בשנה, או שלא אצליח להחליט אם להחליט השנה, אבל בגלל זה אדחה את ההחלטה עד שכבר יהיה מאוחר מדיי, והתוצאה תהיה אותה תוצאה, שאדחה את הלימודים בשנה.
סרט השבוע: סרניטי
סדרת השבוע: פיירפליי, דוקטור הו, אנג'ל, game of thrones, קאסל, חברים, קומיוניטי ועוד.
משהו שאהבת בפורום השבוע: המשחק.
ציפיות לסופ"ש: לראות סדרות.
ציפיות לשבוע הבא: למצוא עבודה.

anataharon

New member
אממ

לא בא לי לסכמש כי בוקר ואני לא מחבבת בקרים.
אז אני פשוט אכתוב שעבר סופש נחמד ושבא לי ששבוע הבא יהיה קליל וזורם וזן (כי בבצפר אני מנסה לשמור על זן)

והנה לכם שיר נחמד (כדי לראות את הקליפ מההתחלה עד הסוף כי הוא אדיר!)
http://www.youtube.com/watch?v=a_426RiwST8

למעלה