סכמ"ש

סכמ"ש

(
כולם מבינים למה)

איך עבר השבוע?
מה היה טוב?
מה היה רע?
הבן-אדם שעשה לך את השבוע:
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע:
שיר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
סרטון השבוע:
התחדשות השבוע:
משהו שאהבתי בפורום השבוע:
תמונת השבוע:
ציפיות לסופ"ש:
ציפיות לשבוע הבא:
עוד משהו?

שבת שלום!

Ayelet 363

New member

איך עבר השבוע? נחמד.
מה היה טוב? -שיצאתי מהבית (לירושלים). לפחות היה יום אחד שלא העברתי בבהייה בטמבלר.
-קניתי מגפיים! ואני גרועה בלקנות דברים, אז זה אומר הרבה. אם כי לאו דווקא, אני טוענת שחנויות הבגדים בישראל הן לא משהו. כבר יש מחירות סוף עונה כשעוד חורף, הבגדים של החורף לא נראים לי מספיק חמים, ואני מניחה שאני חושבת כך כי אני מתלוננת גם הרבה זמן בקיץ שקר לי ולובשת יחסית הרבה שכבות, אבל אני חושבת שחנויות הבגדים בקיץ מכוונות לעונה הרבה יותר חמה ממה שהקיץ באמת רוב הזמן.
מה היה רע? -מזג האוויר.
-היה נחמד לנסוע למרות שלא היה שלג, אבל מאכזב. בדיוק כשהייתי בנסיעה לירושלים שמעתי על שלג בכרמל, בדיוק כשהייתי בירושלים לא היה שם שלג, ובדיוק כשהייתי בדרך חזרה התחיל שם שלג רציני.
-אני לא מצליחה לבחור איפה ללמוד (ויש כאן התלבטות רצינית, כי באפשרות אחת יכול להיות שאני יכולה ללמוד ישר את מה שאני רוצה, ובאפשרויות אחרות אני צריכה לעשות קודם תואר ראשון במשהו אחר ואז לנסות להתקבל לזה) ואני ברצינות חושבת שעד שאחליט ההרשמה תיסגר (אוני אפילו לא מצליחה לגלות מתי נסגרות הרשמות).
-אני מנסה לכתוב סיפור סוף סוף (הסיפור שאני מזכירה את הכתיבה שלו כבר כמה זמן בסכמ"שים), וככל שאני מתקדמת עם תכנון העלילה, הדמויות נהיות יותר ויותר מושפעות מדמויות מבאפי. אמרו לי שהדימיון לא נורא, ואני תמיד מוצאת דימיון במקומות שאין בהם דימיון, אבל זה מציק לי. זה ממש לא מכוון ואני לא רוצה שיחשבו שלקחתי השראה משום דבר, אפילו לא מבאפי\ג'וס ווידון. אפילו אם אני היחידה שרואה את הדימיון (כמו שקורה לי יחסית בהרבה מקרים). אני אפילו שונאת שאני מדמיינת דמויות שלי כמו שחקנים, ואני מיד מנסה לתאר את הדמיוות שאני ההיפך ממה שאני מדמיינת אותן, רק כדיי לא להרגיש שהושפעתי כשתיארתי איך הן נראות, אז כשזה מדובר באופי זה כבר ממש מציק. זה גם קצת מוזר כי בשונה מכל שאר הסיפורים שכתבתי או ניסיתי לכתוב, הרעיון הראשוני שלי לא היה עלילה כללית או דמות, אלא קטע עלילה שלא ידעתי לאיזו עלילה או דמויות לשלב. שיחקתי קצת עם הרעיון עד שנזכרתי שתמיד רציתי לכתוב משהו שקשור למשהו ספציפי שאני מתעניינת בו, ואז גם התחלתי להמציא את הדמויות, בהתאם לכל מיני רעיונות שחשבתי עליהם בעלילה, בניגוד למה שאני תמיד מנסה, למצוא עלילה כללית ואז להתאים אותה לדמויות. משום מקום, כל מדות שהצלחתי לחשוב עליה מזכירה לי דמות אחרת מבאפי. אוף.
הבן-אדם שעשה לך את השבוע: חברים.
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע:
שיר השבוע:
Defying Gravity
For Good
כמה שירים מ- Rent
McFly- Love Is Easy
אלה דיי הרבה, אבל קשה לי לבחור.
סרט השבוע: אין. אבל היום אראה את האוונג'רס שוב.
סדרת השבוע: באפי (אני מתקרבת לסוף הסדרה וזה מעצבן. כבר ראיתי את הכל פעם אחת, אבל אני לא רוצה להיפרד, גם לא בפעם השנייה), דוקטור הו (גם כי אני ממש ממש מתגעגעת לסדרה הזו וברצינות מחלקת את החיים שלי ללפני ואחרי שראיתי את הסדרה- מה שמשעשע מאוד בהתחשב בזה שראיתי אותה בסך הכל בספטמבר-אוקטובר. וגם... טוב, אל תצחקו- למרות שהביטוי "אל תצחקו" דורש בעצם שיצחקו, never mind- ראיתי את הפרק הראשון של הסדרה הישנה. אני יודעת שהרבה אנשים שממש ממש אוהבים את הסדרה החדשה לא אוהבים לא הישנה ובסך הכל ראיתי רק פרק אחד אז זה לא אומר כלום, אבל נראה לי שאמשיך בינתיים), קאסל.
ספר השבוע: ד שלא אסיים את המלט (ואת חלום ליל קיץ. שטכנית כבר קראתי, אבל בעברית), לא אתחיל כלום. וחבל כי לוקח לי הרבה זמן וכי מחכים לי כבר חודשים ספרים שמזמן רציתי לקרוא, אבל זה מושאל ואני גם לא רוצה לוותר על זה, אז אני גם בקושי קוראת.
סרטון השבוע:
התחדשות השבוע:
המגפיים.
משהו שאהבתי בפורום השבוע: התלבטות בין שרשור הגשם לבין שרשור המפלגות.
תמונת השבוע:
ציפיות לסופ"ש:
לגלוש באינטרנט.
ציפיות לשבוע הבא: לבחור סוף סוף מה ללמוד ואיפה. ולכתוב.

timetraveler900

New member
אם יש לך זמן, אפשרות ורצון לצפות בסדרה הישנה

אז תעשי את זה.
יש פרקים ממש טובים ויש פרקים איטיים רצח. אפשר לדלג על חלק - זה לא נורא. כל עוד ראית את הפרק הראשון זה טוב :)

Ayelet 363

New member
אוקיי

חשבתי בעבר שאולי אם לא אוהב את ההתחלה אולי כדאי שאדלג על כל מיני עונות, אגיע לחלקים שבהם הקאסט מתחלף וכך אתן הזדמנות לכל הראשיים. בינתיים אני ממש לא מתקדמת. עדיין לא ראיתי את הפרק השני אפילו...

timetraveler900

New member
סוף שבוע נעים

איך עבר השבוע? נחמד
מה היה טוב? זכיתי בפרס גור אריה לעבודות גמר מטעם החינוך ההתיישבותי על עבודת הגמר שעשיתי בתרגום אז היה טקס לקבלת תעודות
מה היה רע? שמירה - כלומר פטרולים בקור מקפיא באמצע הלילה. חטפתי קירור וכואב לי קצת הגרון
הבן-אדם שעשה לך את השבוע: מי ששמרתי איתה
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע: בזמן שמירה, כשמישהי שאיתי במשרד בדרך הביתה עוברת על פני אומרת לי וצוחקת תוך כדי: "יעל, הכומתה שלך" (הכומתה שלי על הראש, כן?). אני עונה לה - כשאני קופאת ומתה ללכת לשירותים, במצב מסורבל עם כל הדברים שלי - אפילו לכיוון צועקת "באמת נראה לך שאכפת לי מזה עכשיו?!"
שיר השבוע: "להציל אותך" \ שלמה ארצי
סרט השבוע: ההוביט (סופ"ש שעבר עדיין נחשב) - נהדר.
סדרת השבוע: עד עצם היום הזה
ספר השבוע: -
סרטון השבוע: -
התחדשות השבוע: קירור
משהו שאהבתי בפורום השבוע:
תמונת השבוע:
ציפיות לסופ"ש: להיפגש עם חברות
ציפיות לשבוע הבא: עוד שמירה
עוד משהו? קר לי

שבוע טוב לכולם

איך עבר השבוע? בלי טיפה רגע לחיות.
מה היה טוב? הלילות שלי היו מעניינים. מאוד.
מה היה רע? שכמה שהלילות היו מעניינים, זה חסם אותי מלדבר עם שאר העולם. חוץ מזה, שהיה לי יום אחד בעבודה שהיה פשוט מזעזע
הבן-אדם שעשה לך את השבוע: מישהי מהעבודה.
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע: הרגע הזה שעליתי במעלית עם מישהו מהעבודה למשרד למעלה והוא נשפך מצחוק כי הייתי רטובה לחלוטין והיה לי מבט של חתול עצבני ורטוב. זה היה פשוט משעשע

שיר השבוע: היו המון, אבל נלך על "ישראל" של עידן עמדי
סרט השבוע: אין
סדרת השבוע: אין
ספר השבוע: האמת שקראתי קצת את אשתו של הנוסע בזמן. התחשק לי. אני כל כך אוהבת את הספר הזה!
סרטון השבוע: אין
התחדשות השבוע: מלא מתנות לאחיינית היפיופה שלי!
משהו שאהבתי בפורום השבוע: הדיון על הלחש. אני אוהבת שיש כאן דיונים..
תמונת השבוע:
ציפיות לסופ"ש: היו והתממשו. ישנתי ימבה ואפילו למדתי
ציפיות לשבוע הבא: להצליח במועד ב' שיש לי, לעבוד בראבק ולנהל חיים קצת. אם אפשר..
עוד משהו? לענות על סמס יום אחרי כי רק אז נזכרתי שבכלל לא עניתי זה לא יפה.. לא לחזור למישהי שחיפשה אותך ביום שלישי עד היום זה עוד יותר לא יפה.. מה יהיה איתי..

למעלה