סכמ"ש

סכמ"ש

(
- חנוכה במרחק נגיעה)

איך עבר השבוע?
מה היה טוב?
מה היה רע?
הבן-אדם שעשה לך את השבוע:
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע:
שיר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
סרטון השבוע:
התחדשות השבוע:
משהו שאהבתי בפורום השבוע:
תמונת השבוע:
ציפיות לסופ"ש:
ציפיות לשבוע הבא:
עוד משהו?

שבת שלום!

timetraveler900

New member
הבה נסתכמ"שה :)

איך עבר השבוע? בסחרור חח לא, באמת.. הרבה שינויים
מה היה טוב? סוף כל סוף השתבצתי ביחידה קבועה ויש לי מפקדת מדהימה - פשוט בן אדם נדיר
מה היה רע? שכנראה עוד חודש אני עוברת שוב וכנראה תהיה לי מפקד\ת חדש\ה..
הבן-אדם שעשה לך את השבוע: האנשים במשרד שעוזרים לי להתאקלם
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע: לא זוכרת משהו מסוים...
שיר השבוע: Father and Son \ Cat Stevens
סרט השבוע: אמנדה נוקס: משפט רצח
סדרת השבוע: מרלין וחטופים
ספר השבוע: Wizard's First Rule \ Terry Goodkind (כן, עדיין...)
סרטון השבוע: -
התחדשות השבוע: שני זוגות מגפיים חדשים
אחרי שנים של כניסה לחנויות ויציאה בידיים ריקות אתמול יצאתי עם שניים
משהו שאהבתי בפורום השבוע: הסקרים
תמונת השבוע: -
ציפיות לסופ"ש: פגישה עם חברה שהתגייסה ןלמצוא תיק חדש
ציפיות לשבוע הבא: להתאקלם ביחידה החדשה
עוד משהו? כן

Ayelet 363

New member
תתחדשי על המגפיים!

אני גם שנים נכנסת לחנויות ויוצאת בידיים ריקות. למרות שמגפיים אני לא כל כך מחפשת. קשה לי עם כל סוג בגד.

HassiD

New member
אני חייב לציין

"יש לי מפקדת מדהימה - פשוט בן אדם נדיר" זה כזה תיאור של בנות (בלי שום דבר נגדך, כן?) אף-פעם לא שמעתי גברים מתארים מישהו כ"מדהים" או "נדיר", סתם משעשע אותי כל פעם מחדש שאני שומע תיאורים כאלה....

ורק כדי להבין, מה בדיוק "יחידה קבועה" ביחידה שאת עוזבת בעוד חודש?

לגבי הסדר, התכוונת לחטופים הישראלי או לאמריקאי? אם לישראלי, אז איך הוא באמת? הבנתי שהוא סביר, אבל האמריקאי הרבה יותא שווה (את האמריקאי אהבתי...)

timetraveler900

New member
חח יש בזה משהו

למרות שאפשר לשמוע לפעמים גברים שאומרים דברים כאלה, אבל לא הרבה..

הייתי ביחידת מעבר במשך שלושה שבועות וסוף סוף השתבצתי ליחידה שאני ממש עושה את התפקיד שלי ולא עבודות רס"ר. זה שאני כנראה עוברת עוד חודש לא כל כך משנה... :)

חטופים הישראלי - מעולה. ראיתי את העונה הראשונה של הומלנד ואהבתי ואז ראיתי את הפרק הראשון של העונה השניה ופרשתי.. אולי אחזור אל זה מתישהו.. אז כן, הישראלי מומלץ ביותר :)

HassiD

New member
אם זה מנחם אותך איכשהו

לפני שיצאתי לקורס חובשים, הייתי מסופח למרפאה במשך 3 חודשים בהם לא עשיתי כלום כל היום פחות-או יותר... ככה ש-3 שבועות זה בקטנה...

timetraveler900

New member
אני מניחה שבאמת היה יכול להיות גרוע יותר :)

זה לא השביז אותך? אני הייתי על סף שבירה שם.. כמה אפשר?

HassiD

New member
אחרי חודש בערך התחלתי להתרגל....

זה היה די מטריד, נכון, במיוחד כשהייתי צריך לנסוע כל בוקר ולחזור, וזאת נסיעה של בערך שעה+, ככה שלא כ"כ נהניתי, אבל לפחות הפז"מ דפק...

yaeli175

New member
מסכמ"שת

איך עבר השבוע? נחמד
מה היה טוב? לחזור לדבר עם חברים שדי התרחקנו בזמן האחרון :)
וכמובן, באיחור גדול אבל עדיף מתישהו מאף פעם- התחלתי ללמוד נהיגה
מה היה רע? היו רגעים
הבן-אדם שעשה לך את השבוע: חבר ואח שלי שהיום יש לו יומולדת לנסיך הקטן המושלם הזה

ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע: "היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לךךךךךךך מזל טוב!!! המורה האהובה עלינו!!! איפה איפה איפה איפה איפה העוגה?!!?!?"
וככה כל היום, מסתבר גם שלאחת המורות היה יומולדת והיא תביא לנו עוגה

הלכנו לעשות טורניר כדורגל שולחני באינטל (כי זה יותר שווה מללמוד משהו) עף לנו הכדור לפח של המיחזור ובטעות ננעלנו בחדר של המעליות

שיר השבוע: suspicious minds
I'm so exited
הסאונדטרק של ברוקבק מאונטיין
no one's gonna love you more than I do- band of horses

סרט השבוע: חהחה

סדרת השבוע: משפחה מודרנית, once upon a time
ספר השבוע: סיפור פשוט- ש"י עגנון
סרטון השבוע:
התחדשות השבוע:
משהו שאהבתי בפורום השבוע:
תמונת השבוע: אינסטגרם זה התמכרות
ציפיות לסופ"ש: יומולדת לאח המושלם, חרישה לתנ"ך בפעם הראשונה בחיי
ציפיות לשבוע הבא: מבחן בתנ"ך, מבחן באזרחות, יום המאה, ימי הולדת ו...חופש, סוףסוף

עוד משהו?

HassiD

New member
לא כזה מאוחר.. אל דאגה...

אני סיימתי את לימודי הנהיגה שלי בערך בגיל 20 (למרות שלמדתי על משאית, והלימודים גם מתחילים מאוחר יותר...)

(כמובן כל זה בהנחה שאת לא באמת בת 32 כפי שאומר הכרטיס שלך, ושלא נשארת בערך 15 שנה כיתה ולכן את עדיין עושה מבחנים באזרחות תנ"ך וכדו'...)

ואם יורשה לי, "יום המאה" זה אמור להיות משהו בזוגיות, ז"א היום המאה עם החבר, או שיש לזה משמעות אחרת שאני לא יודע עליה?

ולמה לכל הרוחות יש לך חופש כבר בשבוע הבא, כשחנוכה מתחיל רק בשבוע שאחריו? (בהנחה שהתכוונת לחופשת חנוכה, ולא לאיזו חופשה מונפצת שהמציא משרד החינוך לאחרונה...)

yaeli175

New member
אני מאוד מקווה שאני לא בת 32

וזה ממש נראה לי באיחור.. לכל השכבה שלי יש אוטו כמעט.

חחחחחח לא, זה לא משהו זוגי בכלל. זה יום מיונים כזה של צהל שבודקים התנהגות ותפקוד במצבים שונים. ממש מיותר לדעתי כי עדיין בא לי על עתודה אבל שיהיה... בלי זה לא מקבלים מנילה

וחופש חנוכה מתחיל משבת לא?

HassiD

New member
אם לכולם יש אוטו, למה את לחוצה?

תמיד יהיה מישהו שיבוא עם רכב, לפחות תחסכי דלק...

בהצלחה במיונים, עשיתי פעם מיוני עתודה, וזה היה נראה לי אחד הדברים הטפשיים (ולדאבוני גם די התייחסתי לזה ככה....)

וחנוכה מתחיל במוצ"ש, ובשום מוסד שהייתי, לא התחילו את החופשה כבר ב"ערב חנוכה", חנוכה הוא חג כזה "פושט", שלא נהוג לתת כבר לפניו חופש (מה גם שהוא 8 ימים, אז להוסיף עוד יום?)... בכל מקרה, שבת היא יום בפני עצמו של חופש, ככה שיש לך את "חופשת שבת", ואז את "חופשת חנוכה".....

Ayelet 363

New member
סכמ"ש
(סמיילי אקראי ביותר, סתם כי

אני לא אוהבת את הכותרת "סכמ"ש" אבל גרועה בכותרות).
איך עבר השבוע? בלחץ ענקי מהשחרור. מהרבה מאוד סיבות.
מה היה טוב?
מה היה רע? המון דברים שהלחיצו אותי.
הבן-אדם שעשה לך את השבוע: אנשים מקורסים לפסיכומטרי, שחפרו לי. הם לא עשו לי את השבוע, אבל אין מישהו מתאים אז הלכתי על אנטי- הבן אדם שעשה לך את השבוע.
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע:
שיר השבוע: השירים הרגילים. שירים מ- Rent
Defying Gravity
For Good
עדיין לא נמאס לי...
סרט השבוע:
סדרת השבוע: באפי (טכנית לא ראיתי מאז יום שבת, אבל נראה לי שסיכמשתי לפני זה, ובכל אופן היה לי סיוט על זה השבוע. נחשב?), דוקטור הו (לא ראיתי, אבל ראיתי הרבה סרטונים, התמכרתי לקריאת פאנפיקים על זה ונהייתי אפילו עוד יותר מכורה. נחשב?), מרלין, איך פגשתי את אמא, קומיוניטי ועוד כמה.
ספר השבוע: קראתי קצת מהספר של וויקד.
סרטון השבוע: סרטונים של דוקטור הו.
התחדשות השבוע:
משהו שאהבתי בפורום השבוע: מצטרפת- הסקרים.
תמונת השבוע:
ציפיות לסופ"ש:
ציפיות לשבוע הבא: להצליח לכתוב ברכות שחרור (הסיכוי שאצליח קלוש) ועוד כל מיני הכנות שקשורות לשחרור.
עוד משהו?

HassiD

New member
מזל"ט... (על השחרור)

מתי הוא בדיוק? יש תכנונים לטיול או סתם חפשנות פוסט-צבא? או שאת עושה סיכומטרי מיד אחרי הצבא בכלל?

HassiD

New member
ואוו! ממש קרוב!

בהצלחה באזרחות, וכמובן בפסיכומטרי... אל תשכחי שההצלחה בפסיכומטרי מושגת באמצעות חרישה בלבד...
ז"א אני לא יודע מה קורה עכשיו, עם החיבור שהוסיפו, אבל הכרתי מספיק אנשים שהוציאו ציונים גבוהים בלי שהיו מבריקים מידי, או כאלה שמרוב חרישה הגיעו למבחן ופתרו הכל בשניה כי הם כבר הכירו חצי מהשאלות....

למעלה