סכמ"ש

hollypop girl

New member
מגניב!

ב-Rape of the World טור?
ההופעות שלהם בהחלט נראות "משוגעות" ביוטיוב
היה משהו מטורף במיוחד?

TheGoldenSnitch

New member
כן! זה הטור!

כל ההופעה הייתה מטורפת, תוסיפי לזה את העובדה שבדיוק באותו יום
מרלין בכבודו ובעצמו חגג יומולדת
אז לקראת סוף ההופעה הם הוציאו
מכונות קצף ענקיות, וכל המתחם הפך למסיבת קצף ענקית!!!

HassiD

New member
אין ספר שבאטלשיפ מטעה למדי...

ובכלל, ריהאנה עושה שם תפקיד של גבר לגמרי, זה ממש נראה כאילו הם סיימו כבר את התסרט, וחפשו שחקן, ואז בא הסוכן של ריהאנה וניסה לדחוף אותה פנימה, והם חשבו לעצמם: "נו, נוכל להביא ככה עוד צופים אז למה לא..."
ותפוס אותי אם תוכל באמת נהדר, (במיוחד בגלל שהוא מבוסס על משהו אמיתי), אבל בכלל, זה נראה כאילו כמעט כל דבר שדיקפריו נוגע בו הופך לזהב...
god bless america זה הסרט עם האמריקאי הזה שמתחיל לרצוח אנשים מציקים ומסתובב בארה"ב עם נערה שמספרת לו שהיא ברחה מהבית? כי אם כן, אז ממש אהבתי אותו, בחור הזוי...

ואני סתם תוהה מתי יגיע השבוע בו לא תקני לק... ז"א הייתי מצפה שבשלב מסויים יגמרו סוגי הלקים בעולם, אבל עדיין יכול להיות שהם יתחילו להגמר לך ועדיין תצטרכי לקנות... (אם כי אני מניח שגם בשימוש כל 5 דקות יהיה לך מספיק לכל החיים)

hollypop girl

New member
דווקא די תאים לריהאנה בתפקיד

הגברי הזה, במיוחד ריהאנה בתקופת Rated R... אני לא יודעת אם אני מרוצה מיכולות המשחק
שלה אבל התפקיד דווקא מתאים לה...
יש מישהו שמסוגל להיות *רק* זמר?! ולא לשחק\לדגמן\להנחות\לא-יודעת-מה....?

על דיקפריו...

אם כי נראה קצת הזוי שהוא הצליח להגיע כלכך רחוק בלי שיתפסו אותו... אני מזכירה לעצמי שאולי באותה
תקופה הם היו פחות מתוחכמים מבחינת ההגנות בבנק ובכל זאת....

כן, זה הסרט. הזוי בהחלט אבל אהבתי אותו. לא ראיתי את הרבע שעה האחרונה אז בלי ספוילרים.

סוגי הלקים לא יגמרי
(
) יש כלכך הרבה חברות שעוד לא ניסיתי (וכל כמה חודשים יוצאות קולקציות חדשות לכל חברה...)
והאמת שאני גם משתדלת להגביל את עצמי במחיר מסוים ללק, מה שמצמצם אותי למעט מאוד חברות (+ רק אלה שנמכרות
בארץ, כי קניות באינטנט ירוששו אותי סופית
)

HassiD

New member
באופן די מפתיע - דווקא זמרים מצליחים מחלטרים

הייתי מצפה שמי שמצליח - לא יצטרך לחלטר, ודווקא הפחות טובים "יאלצו" לחלטר, אבל באופן די מוזר, זה לא ככה... טוב, נראה אם היא תחליט להיות מהזמרים שעשו הסבת קריירה שלמה והפסיקו לשיר או לא... (זאת תעשיה כזאת שעוברים מצד-לצד למרות שאין קשר בכלל בין 2 הדברים, מה שרק מראה עד כמה כסף-קשרים-פרסום זה מה שמשנה באמת, ולא היכולות שלך... אלא אם כן באמת כולם איכשהו מולטי-טאלנטים שכאלה...)

hollypop girl

New member
אם כי יש כאלה שנראה שהם באמת

טובים בזה (ג'סטין טימברלייק, מיילי סיירוס, וויל סמית' שאותי אישית לא מרגש במיוחד אבל הוא לא רע,
ג'וני דפ)
ו

Rumbleroar

New member
סכמ"ש אקזוטי (ונדיר) מספרד |:){|

כן, אני יודעת שלא כתבתי בערך שנה. אני מסתכלת בפורום כבר ברבה זמן ולא הייתה לי הזדמנות אמיתית להגיב ולחזור כמו שצריך

איך עבר השבוע? אני בספרד! מגניב ורנסנסי פה!
(מלשון רנסנס
)
מה היה טוב? חו"ל וכאלה

מה היה רע? מוצ'ו קלור = חם נורא, וגם יש געגועים רבים לארץ.

הבן-אדם שעשה לך את השבוע: המשפחה, שאיתם אני מטיילת בקראוון צפוף וקטן ברחבי המדינה
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע: נסענו באוטובוס תיירים לשמורת טבע, ותוך כדי הנסיע נשמע הסבר מוקלט בספרדית על טיבו של האזור, אולם אחי הגדול ואני החלטנו לפרשן אותו:
"אם הנכם חשים בעצירות, נסו לאכול שזיף."..."סה סה סה סה סה!"(קשקושים בספרדית)..."חתכו את הבזיליקום דק דק דק והוסיפו שני טון גזר, וכך תכינו מרק מסורתי." "...וכך קברתי את אמא שלכם בעודה בחיים. תודה, טיול נעים ויום טוב!"

שיר השבוע: הביטלס - Lady Madonna
סרט השבוע: הנוקמים, הקרינו את זה בטיסה.
סדרת השבוע: -
ספר השבוע: "כובע מלא שמיים" - טרי פראצ'ט, ואוסף סיפורים קצרים של אסימוב
סרטון השבוע: או, אני שמחה ששאלתם! נחשו מי זה פה?

התחדשות השבוע: קרוואן!

משהו שאהבתי בפורום השבוע: את הדיון הצבאי, זה היה משעשע ביותר
תמונת השבוע: הייתי מעלה תמונות מספרד, אבל אין לי על המחשב עדיין...

למעלה