סכמ"ש

pennylane11

New member
ברור שלא,

הרי זה לא היה "וברגע שהוא ראה אותה הוא ידע שהוא אוהב אותה", זה לא הקטע פה. גייל וקטניס הם חברים מאוד טובים לאורך כל הסדרה, אני במקומו הייתי עושה בדיוק אותו הדבר. הרי הוא אוהב אותה, אבל היא חברה מאוד טובה שלו והוא לא רוצה להרוס את זה, אבל ברגע שהוא רואה אותה עם מישהו אחר, ברור מאליו שזה יהיה לו קשה...
אני לא אוהבת הרבה דברים בפיטה\קטניס, אבל דווקא לא לזה התכוונתי. הרי אהבה, את לא צריכה לחפש ולהצדיק את זה "אני אוהב אותה כי" כי לא חייבת להיות תשובה לזה. זה פשוט שם, או שזה לא.
ו- לגיילניס יש נטייה לבלבל את טים פיטה.

את צודקת בקשר לפיטה/קטניס,

אז תני לי לנסח את זה אחרת- קשה לי להבין למה פיטה אוהב את קטניס.
מה שהיא עושה, בעיקר בספר השלישי, הוא לבלבל ולטרטר את שניהם /:
ואם אני זוכרת נכון, בספר הראשון לא היה כ"כ גייל/קטניס, נכון? או שאולי היה בסוף? אני לא זוכרת... אבל אני חושבת שחלק מהדעה שלי על גייל/קטניס מושפעת מכך שממש אהבתי את הספר הראשון. ממש! ואת השני והשלישי, ככל שהזמן עבר כך אהבתי אותם פחות ופחות, ואני חושבת שכל הרומנטיקה שתפסה חלק הרבה יותר גדול בעלילה היא חלק ממה שפחות אהבתי בהם.

עזבי, קשה לי להסביר את עצמי

pennylane11

New member
אני אגיד לך מה,

אני הגעתי למשחקים אחרי חפירות חוזרות ונשנות של נוי על גיילניס. התחלתי את הטרילוגיה עם תחושה שהסוף הוא הפוך ממה שהוא, והסוף של מוקינג'יי, מלבד העובדה שהוא גרוע בלי קשר, היה מאכזב גם במובן הזה. בשנייה שפתחתי את הספר, בלי קשר לנוי, גם אהבתי את גיילניס, עוד לפני שהציגו את פיטה בכלל. גם בדברים שהיו לא קשורים בכלל לגיילניס אני הרגשתי אותם, בכל צעד שלה. בספר הראשון לא היה גייל\קטניס כמו שהיה קטניס חושבת על גייל בכל פיפס שהיא עושה. "אני תוהה מה גייל עושה עכשיו" "מעיין מה גייל יחשוב על זה" "אני יודעת שגייל רואה את זה עכשיו" וכו'. זה היה נורא מורגש, לפחות בעיניי. ובאופן דיי מקסים, למען האמת.

hollypop girl

New member
לא חשבתי על ההשוואה לבלה, אבל את

צודקת פיטה יילך אחרי קטניס לכל מקום שתבחר אפילו שלפעמים יש תחושה שמגיע
לו יותר מהיחס שקטניס מחזירה לו...

N o R i K o

New member
מזל שלא אמרת את זה מולי במפגש

איזה לוק הייתי דופקת בך, היית חושבת שאני הבסיליסק שמירטל ראתה

סתם נו
כבר כתבתי 35 עמודים על למה גייל וקטניס מתאימים. אין לי כוח להיכנס לזה שוב XD

אבל גייל וקטניס

לא מתאימים! >< קטניס מתאימה לפיטה! בעצם, קטניס לא מתאימה לאף אחד. אני לא אוהבת את קטניס.

pennylane11

New member
תודה D:

יצא לי לראות אותו השבוע בפעם הראשונה מההתחלה עד הסוף בלי לעצור, והוא ממש חביב! D:

pennylane11

New member
למה לבחור?

פיירפליי, הוריבל, קאסל, הבלחה קטנה בבאפי... הכל הולך. D:

מסכמ"שת :)

איך עבר השבוע? טוב +

מה היה טוב? אבא ויובצ' סופסוף חזרו, הלכתי למסעדות ולקניון והיה ממש נחמד, ונגמרו הבגרויות ויש לי חופששששששש

מה היה רע? המוני קלוריות, לא ממש למדתי למת' אז.. לא תיקנתי כלום, נגמרו הבגרויות ועכשיו יש לי חופש של עשרה ימים בלבד עד הפסיכו' ישישישישישישששששש

הבן-אדם שעשה לך את השבוע: חברים

ציטוט/דבר מצחיק שקרה השבוע: הבגרות במת' שהייתה הכי שוק (היו החלפות טפסים והמון דיבורים, נשמה שכמותה)

היום היינו בקניון וישבנו בארומה:
"מה נראה לך שאת מצלמת אותי?!"
"אבל זה יפה"
"מה יפה?"
"את לא יודעת לקרוץ ולהוציא לשון"
"גועלללל!!!!"
ואז התחילו סוגשל מכות בארומה על מחיקת התמונה וריצות והיו אנשים שהרגישו חכמים וחשו צורך להתערב

ולפני כן, ראינו מישהו הולך יחף בקניון
-תועד

שיר השבוע: forever young- youth group
כשאת איתו- אייל גולן -אי אפשר לא להידבק לשיר הזה וזה בתור אחת שלא אוהבת מזרחית

plug in baby- muse
whistle- flo rida
lenny kravitz- fly away

ספר השבוע: אלי מיטב ל806
כי ב5 דקות שפתחתי ספר זה היה הספר ואז החלטתי שזה מזכיר לי בעיות במתקף ותנע והגעתי למסקנה שספרים זה לא בשבילי השבוע

סרט השבוע:

סדרת השבוע: PLL, GCB, קוגר טאון, היפה והחנון, שני גברים וחצי

סרטון השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=6oqXVx3sBOk הכי מתוק בארץ

תמונת השבוע: סוףסוף ים
ויש לי עוד תמונות, התחלתי פשוט להתאהב במכוניות ישנות, יותר מהרגיל
ויש לנו שתיים כאלה ברחוב אז.. למה לא? (;

התחדשות השבוע: המון שוקולד ועיגול דיי גדול של גבינה
, התיק שלי שמתחילת שבוע רציתי ורק היום קניתי
המשקפיים שלי הרטרו המקסימות שאני כ"כ אוהבת, דף נוסחאת (8!) ולגרום לאח שלי להוריד אינסטגרם
ציפיות לסופ"ש: היום שופינג וים, מחר.. משהו? :)
ציפיות לשבוע הבא: להתחיל תיאוריה, להתחיל את העבודות ולנצל את עשרת הימים הבאים להכי חופש שאפשר

hollypop girl

New member
GCB זה עם

הבלונדינית החמודה ההיא?(מצטערת, לא יודעת איך קוראים לה
)
איך הסדרה?

מסכמ"שת בשבת

ולא נזכרת באמצע השבוע כמו בד"כ

איך עבר השבוע? טוב :)
מה היה טוב? קורס מדריכים, מפגש, להיפגש עם חברה...
מה היה רע? כלום.
הבן-אדם שעשה לך את השבוע: אנשים נחמדים במפגש שלא ראיתי שנה וחצי, ואנשים נחמדים במפגשים שלא פגשתי מעולם אז הכרתי

ציטוט/דבר מצחיק שקרה השבוע: המפגש
ועוד דברים ששכחתי. ><
שיר השבוע: סוויני טודים למיניהם, כמובן. בעיקר Not While Im Around.
ספר השבוע: "הארי פוטר וגביע האש"

סרט השבוע: "המספריים של אדוארד" שהראיתי לרותם (חיפושית מחפשת). הוא כזה חמוד! D:
סדרת השבוע: "איך פגשתי את אמא"
סרטון השבוע: לראות את ג'ק ספארו חוטף קומקום בראש מסוויני טוד זה תמיד דבר משעשע. http://www.youtube.com/watch?v=hbPFWNpJiEE
תמונת השבוע:

התחדשות השבוע: ארוחת מקדונלס? ><
ציפיות לסופ"ש: לראות "מדגסקר 3" ^^
ציפיות לשבוע הבא: לסיים קורס מדריכים

באיחור היסטרי

תכלס, היה שבוע מטורף.

איך עבר השבוע? בטירוף! בחוסר שעות שינה!! בהמון אנשים מדהימים!!!
מה היה טוב? עשו לי פאקינג מסיבת הפתעה ביום שני!! היה מ-ט-ו-ר-ף!! וממש הופתעתי.. זה היה החלק היותר משעשע... ו..ביום חמישי היה המפגש וכל כך .. אבל כל כף נהנתי!! במיוחד מהעכברים המסוכרים והבירצפת! (השווצתי לכל החברים שלי בהמשך הערב על החברים השווים שלי מהפורום. זה היה כיף!) לסיכומו של דבר היה לי פשוט שבוע טוב!!!
מה היה רע?החוסר שעות שינה המטורף שלי
הבן-אדם שעשה לך את השבוע: הידיד הכי טוב שלי והחברה הכי טובה שלי מהתואר. חד וחלק.
ציטוט/דבר מצחיק שקרה השבוע:היו ערמות של ציטוטים מצחיקים. ערמות! וכרגיל אני לא זוכרת כלום...
שיר השבוע:תתן לי יד עילי בוטנר וילדי החוץ
ספר השבוע: שיר של קרח .. 5. חלק א'. אני עדיין שם.. אבל יום יבוא..
סרט השבוע:הרקולס!! כזה !! סרט אדיר. בחיי.
סדרת השבוע: אין
סרטון השבוע: אין
תמונת השבוע: לא משהו שמעלים לפורום
התחדשות השבוע: 3 חולצות חדשות!!
ציפיות לסופ"ש: היו והתממשו, שבת אצל חברה, מוצ"ש אצל ידיד עם חברים וחוסר שעות שינה כרגיל.
ציפיות לשבוע הבא: שיעבור מאוד מהר, מאוד בטוב ושההורים שלי יחזרו כבר ארצה. אני מתגעגעת.

למעלה