סכמ"ש!

שבוע עמוס,חם,לחוץ והרבה ילדים מעצבנים

עכשיו בהידיוק חזרתי הביתה ממשרת של 12 שעות..וזה לאחר שהייתי שעתים בסידורים לפי.....אני קורס כמעט..

שיר השבוע שלי (של קרן)- כבר יומים שהדיסקק אצלי רשמית באייפון,בנסיעות הכל נשמע אחרת מהבית...."גם אני" גורם לי לכאבי בטן עזים.....זה פשוט מטורף

שיר השבוע שלי (לא של קרן)-אמממ מה שמעתי חוץ מקרן? אממ השיר החדש של מאיה אברהם..יש לה קול נדיר.....והיא לא מוערכת מספיק...

משהו שעשה לי את השבוע-הדיסק,קניית הכרטיסים להופעה,בכלל שנכנס משכורת,קניתי מתנה ראשונה לאחיין שלא נולד עוד...ויש עוד הרבה..הדברים הקטנים שגורמים לקטעי אושר קטנים.

משהו שאני מתכנן לשבוע הבא-בע"ה יום שני....הצילומים של רמזור ושקרן מתארחת באחת הפרקים...תמונה עם אדיר או יעל (לילך) יהיה אדירררר! מת על יעלללל!!!

משהו שקצת הכעיס אותי השבוע-בעיקר מהעבודה....מכל דבר אני מתעצבן..החום עושה את שלו....רזיתי בשבוע וצי הזה 4 קילו.....זה טוב?! ממידה 50 במכנס אני עכשיו 46.אין לי בארון אף מכנס מידה 46!

16.8 קרן בבכורת "איך שהשמש תזרח" בתיאטרון הלאומי- "הבימה" ב- 2 הופעות!! מקווה שכבר שריינתם לכם מקום..בארורררררררררר:

הופעת צהריים,יושב עם דידי בשורה הראשונה (אוי לצוואר שלבטח יכאב,עדי הבטיחה מסאז' אם יכאב לי הצוואר)
הופעת ערב,שורה ארבע עם יוסססס!!! יהיה יום להיטט...רק שיגיע...אוגוסטטט

הופעותתתתתתתתתת,אחיין,לידה,מומולדת לאימא,אוייי חודש אוגוסטט מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףף שיבואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

יעל אדירה!

ותבוא למשרד שלנו
אצלנו קפוא! בכלל לא מרגישים שקיץ (חוץ מזה שאי אפשר להתעלם מכל הילדים שעושים מלא רעש חחח) אני עם סווטשרט כל היום

אוי בא לי לחנוק את כל מי שבמשרד! ואז הוא

חוזר הביתה ואומר,אוי כמה טלפונים היו לי אוף! בא לי לזרוק נעל לראש!! מה טלפונים מהההה!! בואי את בשיא החום(או הקור) לתת שירות פנים מול פנים לאלפי אנשים....

ady18

Well-known member
השבוע אצלי:)

קרן: מתי תבואי
לא קרן: יש מקום -עמוס תמם.
עשה: קבלתי את הסינגל+קזבלן.
שבוע הבא: טיול לחיפה ולאזור...
קצת פחות טוב:קצת מחשבות.

מסכמת

שיר השבוע שלי (של קרן)-מבול

שיר השבוע שלי (לא של קרן)-אם היית רואה- רייכל

משהו שעשה לי את השבוע-כל מיני הכנות קטנות לקראת ביקורו של אחי בארץ

משהו שאני מתכנן לשבוע הבא-להנות עם המשפחה שלי

משהו שקצת הכעיס אותי השבוע-דיאנה החליטה לחסוםאת אחד העמודי מעריצים שלה, שבמהלך הכמעט 3 שנים האחרונות אותה אחת עשתה המון בשביל דיאנה.. וסיבת החסימה של דיאנה, היא תגובה לא הולמת לדברייה, למרות שאותה אחת לא אמרה משהו רע.. פשוט אמרה לדיאנה אמת מסוימת שלא יכלה לשאת את זה, אז במקום להגיד לאותה אחת למחוק את התגובה.. וללבן איתה עניינים היא חסמה אותה. ששתי בנות נערות היו באות לרוב ההופעות של דיאנה למרות שהן לא ממרכז הארץ.. והשקיעו את הנשמה בשבילה.. ביקשו ממנה שבהופעת הבכורה שלה , הגברת תקדיש להן שיר.. היא לא הגיבה. אבל פתאום איזה "מעריץ" שהיה לו יום הולדת באותו יום.. ולא יודעת איך פתאום הוא מעריץ.. לא הכרנו אותו לפני.. דיאנה אמרה לו מזל באמצע ההופעה שהיא שרה והורסת את השיר "black" של פרל ג'ם. או שלאותו אחד שהיא אמרה לו מזל''ט על הבמה, אז ראיתי שהוא תייג אותה בתמונות עם "מעריצות" חדשות.. וכתב הנה המעריצות החדשות של קבוצת הגולבים". היו רוצה .. מאיפה הפליצו אותו בכלל לא יודעת. בקיצור, מה שאני אוהבת אצל קרן שתמיד בסוף ההופעה היא מודה לקהל שבה ואומרת שבלי הקהל היא לא קיימת.
אז דיאנה שמה זין על מי שהיה איתה מתחילת דרכה.גם אם בסוף ההופעה היא אומרת תודה שבאתם. וזה פשוט דוחה. אני לא אומרת שהיא בן אדם רע, היא ממש לא בן אדם רע. אבל היא חייבת לקבל איזשהי סטירת לכי מצלצלת שתתעורר על החיים שלה דחוף.

אני סיימתי.

סופש מהנה לכולם.

אצל מירי היה יותר נורא,כי הופעה אחר כך מירי

סיפרה על המקרה בהקהל..והיא גיחכה....מירי יצאה זבל....ולא מבין איך אפשר ללכת להופעות שלה עדיין אחרי מה שאמרה....היא צבועה והיא בעיקר שחקנית....אני בעיקר מרחם עליה...כביכול על מי שהייתה.ילדה לא אהובה שכולם שנאו אותה,וכיום היא נוקמת בכל אחד ואחת מהאנשים שהעליבו אותה.אני מאוד גאה בה,אבל היא דורכת על אנשים בהמשך הדרך..ויורקת על כולם..אני אמשיך לשמוע אותה משיך לקנות את האלבומים,אבל להופעות או להצביע לה לא אעשה.כי לא אוהב את האישיות שלה

גועל נפש.ירד לי ממנה לגמריי

הכי חשוב תהיי בנאדם. לא סובל פלוצים כאלוו!! לא יכול לשאתתתתתתתתתתתתת

מסכמת....

שיר השבוע שלי (של קרן)-לייק וונאקה,מבול,עוד לא קניתי את הדיסק,מקווה בקרוב!

שיר השבוע שלי (לא של קרן)-הרגילים...

משהו שעשה לי את השבוע-שיחה שעשתה לי טוב.

משהו שאני מתכנן לשבוע הבא- לנסות לסדר את החיים שלי :)

משהו שקצת הכעיס אותי השבוע-לחצים שלי עם עצמי... יעבור לי מתי שהוא.

אז ככה

שיר של קרן-גם אני
שיר לא של קרן-ימים כאלה שלמה ארצי\מה יהיה אביהו מדינה
עשה את השבוע-הזמנתי חופשה בים המלח בסוף אוגוסט
משהו שאני מתכנן שבוע הבא-לא ברור עדיין

למעלה