הסכמשנית פישלה השבוע והעלתה מאוחר, אבל מסכמשת
הטוב של השבוע: שהגוף שלי עצר אותי. אחרי שזמן מה אני מנסה להגיד לעצמי לעשות הפסקה במירוץ העכברים, ולא עושה את זה בהצלחה רבה מדי. הגוף פשוט הודיע על "סטופ כדור הארץ" מוחלט. ועל כך אני מודה לו.
הפחותטוב של השבוע: שלא הצלחתי לנסוע ולבקר את סבתא שלי, למרות שהבטחתי לה וגם לעצמי שזה יקרה בפרואר. ובשבוע הבא זה לא יתאפשר.
הבלתי מוגדר: הכל, בשלב זה. עד שאעשה סדר.
איזה שאלות חדשות, או ישנות שעוד לא נפתרו, העסיקו אותי השבוע: האם חייבת בכל זאת לעשות ברייק וכן להגיע לרופאים כדי לפתור את בעיית כדורי השינה? אני בתקופה שלא יכולה להרשות לעצמי להגיע לרופאים, כי הנושא הכלכלי דורש את כל כוחותיי. מצד שני החוסר שינה זה לא משהו שאני יכולה לעבור עליו לסדר היום. כי זה פשוט ממוטט אותי, אני כבר יותר משבוע פשוט לא ישנה. כי צריכה להחליף כדורים. ומה זה אין לי כוח ל"סרט" הזה של ניסיונות ותופעות לוואי וכל הג'אז הזה.
מה למדתי על עצמי ועל תת"כי / פיברתי השבוע: שאולי כדאי לי בכל זאת לנסות לנסוע לים המלח. מחשבה שמסתובבת בראש כבר זמן רב ונדחתה בשל העלויות הכרוכות. נראה לי שזה יכול לעשות לי ממש טוב. ואני שואפת להצליח ליישם את זה בתקופה הקרובה.
משהו שהלך לי בקלות במפתיע: הצלחתי לעשות בייביסיטר לילדה שאני מאד אוהבת. זה אמנם היה ביום לחוץ, אבל לקחתי מוניות הלוך ושוב (וזה בערך הסכום ששילמו לי, אבל לא עשיתי את זה בשביל הכסף, אלא כדי להיות איתה). והיה כיף!
איש (אדם / יצור / יישות) השבוע: חברה שעזרה לי בשבת. במיידי, עם כל הלב, בלי סייגים.
הישג, גדול או קטן, שאני גאה בו: שאני משתפרת עם טבלת המעקב בנושא האוכל. גם אם לא מבשלת אותו בעצמי, הצלחתי לאכול בצורה יותר מסודרת ובריאה, אחרי שהנושא הזה התדרדר מאד לאחרונה.
סיפור משעשע / קישור / ציטוט, להרמת המורל: ציטוט של מארק טווין הגדול: "קל יותר להישאר בחוץ מאשר לצאת מלכתחילה".
פינת ה"קיטור": משהו שלא יכולה לקטר עליו מחוץ לפורום: יצא שאיכשהו דווקא גורמים מטפלים, שכבר ציפיתי שיבינו מה המצב שלי, התנהגו אלי כאילו אני בנאדם בריא ודחקו אותי לפינות והלחיצו אותי. ובמקום להצליח להסביר להם בזמן אמת שלא טוב לי שמלחיצים אותי, הפכתי פשוט נרגנת, מתוקף המצב. והייתי "לא נחמדה", אבל זה מה שיצא ממני מתוך המצוקה שנכנסתי אליה.
על מה רוצה לשים את הדגש בשבוע הבא: מנוחה, מנוחה, מנוחה. להצליח לתת מנוחה למוח כדי למצוא מחדש את center שלי. ומשם להתחיל לבנות תוכנית עבודה, בנחת, שתאפשר לי להבין מה הם סדרי העדיפויות.
שאלת בחירה: היה הרבה אקשן בפורום לאחרונה, אם מישהו רוצה להתייחס לזה באיזושהי צורה: אני לא הרבה זמן פה, אבל מרגישה שיש ממש המון דברים חשובים ומלמדים ומחזקים שקורים בפורום לאחרונה. באופן אישי "כיף" לי שיש יותר נוכחות של "חולים טריים", כי אני שייכת לתת-ז'אנר הזה.
נ.ב. האזני המן הם בשביל "משנכנס אדר", מנסה להרבות בשמחה ולא ממש מצליחה, אז לפחות באייקונים.