ועכשיו אני!
אין לי כוח להדגיש, עימכם הסליחה
משהו טוב שקרה השבוע: אמא שלי עברה ניתוחון לשים טבעת בקיבה שעבר בהצלחה מלאה והיא מרגישה מעולה והתאוששה באופן מלא מהר מאוד וזה מעולה כי גם למרות שזה ניתוחון זה אף פעם לא נעים
משהו רע שקרה השבוע: נמ נמ נמ, קצת עומס בעבודה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
קודם כל, אהההההההההההה!!!!!!!!!!!!!11 בראשון בלילה יש את האוסקר!!!! איזו התרגשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חוץ מזה, חברה שלי ואני הולכים ללילה אחד בשלישי-רביעי לצימר בישוב עזוז שזה חור נידח ליד גבול מצרים, כשעה נסיעה צפונה ממצפה רמון.. נהיה בצימר-בוס שזה צימר שנבנה בתוך אוטובוס!
זה נראה ממה חזק ואנחנו מאוד מקווים לא להתאכזב
התחדשות השבוע:
תחתונים חדשים ונוחים בצורה מפתיעה
סרט השבוע:
ראיתי את "בתוך לואין דייויס" של האחים כהן שמוכיח פעם נוספת שמבחינתי הם סופר-אובררייטד. ואתמול בערב ראיתי עם החברה את "ילדות רעות", בערך הפעם ה-3 שלי והפעם ה-1 שלה והיה כיף ומצחיק חח
סדרת השבוע:
הייתי אומר "בלש אמיתי" אבל קצת נתקעתי אחרי פרק 3 ואני צריך להשלים את השאר
ספר השבוע:
נאדה
שיר השבוע:
Song to the Siren של This Mortal Coil.. שיר יפהפה ומדהים
אלבום השבוע:
"מציאות נפרדת" של היהודים, איזה אלבום שנותן בראש!
מאכל השבוע:
אחותי הכינה איזו עוגת שוקולד שהייתה סופר-יאמי!
ציטוט השבוע:
אני גרוע בדברים האלה, אתם לא יכולים לצפות ממני לזכור משפטים שנאמרו לי במהלך השבוע האחרון
תמונת השבוע:
סורי, לא הפעם
תכניות לסופ"ש:
בשישי אני והחברה נשארנו בבית כי לא היה לנו כוח לצאת ובשבת, כלומר היום, יצאנו לכיוון יער שוקדה כדי לראות כלניות מה שלא קרה כי כמעט ולא היו כלניות חחח
אבל עשינו פיקניק, קטפנו לימונים, הסתובבנו, טיילנו וראינו בערך 4-5 כלניות שזה גם משהו סמלי חחח.. למרות החבר החופר והסופר-קוטר של אחת הידידות שלי היה ממש כיף!
אחר (או: מסר חשוב לאומה):
אוסקררררררררררררררררר