סכמ"ש

Music Man XD

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

DAN1EL

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע: היה נחמד באופן כללי. :)
משהו רע שקרה השבוע: סבתא שלי שוב בבית חולים. זה נהיה מצב רגיל בשנה האחרונה וזה מבאס.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מצפה להפסיק לאכול סרטים ולתת לעצמי ברייק (יש לזה תרגום נורמלי?
).
התחדשות השבוע: ספרים, כרגיל.
- קניתי את הספר השני של קלי קטרון, שהזמנתי מחו"ל, אחרי שעפתי על הספר הראשון שלה. איזו אישה. מלכה.
סרט השבוע: "רוזטה" של האחים דארדן - כנראה הסרט הכי טוב שלהם שראיתי, והבחירה קשה כי הם פשוט תותחים.
סדרת השבוע: אין.
ספר השבוע: "פיידרוס" של אפלטון. מספרי הפילוסופיה המוזרים שיצא לי לקרוא, ושונה מדיאלוגים אחרים של אפלטון שיצא לי לקרוא. אבל חזק.
שיר השבוע: M.I.A. - Y.A.L.A.
אלבום השבוע: האלבום הראשון של ארקטיק מאנקיז - לא יאומן כמה כיף הוא עושה לי בכל פעם מחדש. אני פשוט מתמוגג מהאלבום הזה ולא מאמין שהוא קיים מרוב שהוא מדהים. אולי אלבום הבכורה הכי חזק של השנים האחרונות, ולא יאומן שבקרוב הוא חוגג עשור.
מאכל השבוע: קריספי צ'יקן במקדונלד'ס.
ציטוט השבוע: "גם אם אדם רק מנסה לעשות דברים יפים, מה שייפול בחלקו יהיה יפה גם כן." (מתוך "פיידרוס" של אפלטון, וזה כביכול נאמר ע"י סוקרטס).
תמונת השבוע: LEGEND
תכניות לסופ"ש: לנוח, לעבוד, להתאמן, לקרוא.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): לא יודע, ביי.

ערן1987

New member
שוב, שסבתא שלך תרגיש טוב! החלמה מהירה

כל כך מיציתי את מקדונלד'ס! יצא לי לאכול שם כמה פעמים בתקופה האחרונה ודי, זה מאכזב בכל פעם מחדש.. למה אני עושה את זה לעצמי? ההמבורגר שלהם לא כזה טעים, הצ'יפס לא טעים כמו פעם והשתייה היא בעצם הדבר היחיד הטוב שנשאר מהם וגם זו לא חוכמה גדולה

Music Man XD

New member
לאכול סרטים זה כמעט תחביב שלי.

אני פשוט MESS בעניין הזה. זה מתיש. אתה חייב לתת לעצמך את ה"ברייק" ה"בלתי תרגים לעברית" הזה! יש גבול למה שאתה יכול לשאת על הגב שלך.

מקווה שהמצב של סבתא ישתפר. הייתי שם, זה ממש לא פשוט.

Music Man XD

New member
סכמ"ש!

משהו טוב שקרה השבוע:
סיימתי פרק משמעותי, חשוב, קשה ומאתגר.
משהו רע שקרה השבוע:
סיום זה תמיד דבר מבאס.
עוד פחות משבוע אני על מדים. אהאהאהאה.
התחדשות השבוע:
מגן מסך לטלפון. באמת שזה לא מעניין
בשבוע שעבר התחדשתי באלבום האחרון של ביונסה ובאלבום הבכורה של אסתר רדא.
שיר השבוע:
ברור ש-Drunk In Love! ובנוסף - Bad Guy של אסתר רדא.
אלבום השבוע:
האלבום של אסתר! אדיר.
מאכל השבוע:
כמה שטויות אכלתי השבוע, אלוהים. גלידה וניל עוגיות

תכניות לסופ"ש:
לנוח. אני מותש (ישנתי הלילה 12 שעות, אני אף פעם לא עושה דברים כאלה!) ולא נראה לי שאנוח הרבה בזמן הקרוב.
יאללה
א!

DAN1EL

New member
מזל טוב על סיום הפרק החשוב

ובהצלחה בהמשך!

לישון 12 שעות

טוב, אולי זה לא משהו שהייתי ממליץ לעשות כל יום, אבל זה כל כך כיף כשזה קורה, במיוחד כשזה בא אחרי תשישות ענקית.

Music Man XD

New member
תודה רבה!

לגבי השינה - זה ממש לא דבר שאני עושה בד"כ, אני לא אוהב לעשות את זה. אבל לפעמים הגוף פשוט צריך מנוחה.

ערן1987

New member
אהההה בהצלחה בגיוס!!

לאן אתה מתגייס ומתי בדיוק? מרוצה מהתפקיד? יודע איך יהיו היציאות שלך הביתה?

ותתחדש על הדיסקים!

YEEZUS

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: כבר הרבה זמן שלא היה לי כזה שבוע מוצלח וכיפי. אני פשוט מת על החברים שלי.
משהו רע שקרה השבוע: לצערי לא התקבלתי לעבודה. היו עוד הרבה מועמדים וכולם גדולים ממני, אז כנראה שהעדיפו אותם.
גם אני חולה, אבל לא משהו רציני.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יש לי הרבה מבחנים.
התחדשות השבוע: קניתי ואנס.
סרט השבוע: חח
סדרת השבוע: חח
ספר השבוע: חח
שיר השבוע: שירים של עדי אולמנסקי.
אלבום השבוע: הרבה. החדש של פארל וריק רוס. שני אלבומים מעולים (ריק רוס נתן אלבום חזק יותר). יש לו אוזן כל כך טובה, תמיד בוחר את הביטים המושלמים.
גם שמעתי את אלבום הבכורה של פיבר ריי, Superfly של קרטיס מייפילד, ג'מי XX וגיל סקוט-הרון ו-Low של דיוויד בואי.
מאכל השבוע: על האש

ציטוט השבוע: אימא שלי קנתה מכונת תספורת השבוע ורציתי שהיא תספר אותי. אני בדרך כלל מסתפר עם מספר 2 על כל הראש, אבל היא משום מה עשתה לי קרחת. אבא שלי נכנס לתמונה וכולנו נכנסו לפאניקה וזה היה מעצבן באותו רגע, אבל כמה דקות אחרי שסיימנו, ישבנו ופשוט צחקנו על כל הדברים שאמרנו כשסיפרו אותי.

גם התספורת יצאה בסוף מעולה.
תמונת השבוע: חח
תכניות לסופ"ש: חזרתי עכשיו ממסיבת יום הולדת לחבר. היה ממש כיף!
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אף פעם אין לי מה להגיד כאן.

Music Man XD

New member
Superfly

רכשתי אותו בלונדון.

גם אני צריך להסתפר בקרוב, צבא וכאלה. לא מאמין שהגיע תורי. תתחדש על התספורת, ועל הואנס!

בהצלחה במבחנים!

ערן1987

New member
עבודה טובה זה לא משהו שמוצאים בתוך רגע

תאמין לי.. לפני שהגעתי לעבודה הנוכחית עבדתי כחצי שנה בשירות לקוחות, שזה בסדר אבל לא מה שחיפשתי, ולקח זמן עד שהגעתי לעבודה הנוכחית שבה אני מאוד מרוצה.. שוויה שוויה

תרגיש טוב! והעיקר שיצאת מרוצה מהתספורת חח

Music Man XD

New member
בטח לא כשאתה נער.

העבודות שיש בד"כ בגילאים האלה הן העבודות הכי שחורות. אבל אני למדתי המון מהעבודה שהייתה לי, אז בדיעבד אני מודה על זה.

ערן1987

New member
ועכשיו אני!

אין לי כוח להדגיש, עימכם הסליחה

משהו טוב שקרה השבוע: אמא שלי עברה ניתוחון לשים טבעת בקיבה שעבר בהצלחה מלאה והיא מרגישה מעולה והתאוששה באופן מלא מהר מאוד וזה מעולה כי גם למרות שזה ניתוחון זה אף פעם לא נעים

משהו רע שקרה השבוע: נמ נמ נמ, קצת עומס בעבודה

קודם כל, אהההההההההההה!!!!!!!!!!!!!11 בראשון בלילה יש את האוסקר!!!! איזו התרגשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חוץ מזה, חברה שלי ואני הולכים ללילה אחד בשלישי-רביעי לצימר בישוב עזוז שזה חור נידח ליד גבול מצרים, כשעה נסיעה צפונה ממצפה רמון.. נהיה בצימר-בוס שזה צימר שנבנה בתוך אוטובוס!
זה נראה ממה חזק ואנחנו מאוד מקווים לא להתאכזב

התחדשות השבוע:
תחתונים חדשים ונוחים בצורה מפתיעה

סרט השבוע:
ראיתי את "בתוך לואין דייויס" של האחים כהן שמוכיח פעם נוספת שמבחינתי הם סופר-אובררייטד. ואתמול בערב ראיתי עם החברה את "ילדות רעות", בערך הפעם ה-3 שלי והפעם ה-1 שלה והיה כיף ומצחיק חח

סדרת השבוע:
הייתי אומר "בלש אמיתי" אבל קצת נתקעתי אחרי פרק 3 ואני צריך להשלים את השאר

ספר השבוע:
נאדה

שיר השבוע:
Song to the Siren של This Mortal Coil.. שיר יפהפה ומדהים

אלבום השבוע:
"מציאות נפרדת" של היהודים, איזה אלבום שנותן בראש!

מאכל השבוע:
אחותי הכינה איזו עוגת שוקולד שהייתה סופר-יאמי!

ציטוט השבוע:
אני גרוע בדברים האלה, אתם לא יכולים לצפות ממני לזכור משפטים שנאמרו לי במהלך השבוע האחרון

תמונת השבוע:
סורי, לא הפעם

תכניות לסופ"ש:
בשישי אני והחברה נשארנו בבית כי לא היה לנו כוח לצאת ובשבת, כלומר היום, יצאנו לכיוון יער שוקדה כדי לראות כלניות מה שלא קרה כי כמעט ולא היו כלניות חחח
אבל עשינו פיקניק, קטפנו לימונים, הסתובבנו, טיילנו וראינו בערך 4-5 כלניות שזה גם משהו סמלי חחח.. למרות החבר החופר והסופר-קוטר של אחת הידידות שלי היה ממש כיף!

אוסקררררררררררררררררר

למעלה