סכמ"ש! D:

juliChan

New member
לא הרבה דברים

משהו טוב שקרה השבוע? ההזמנה של אן הגיעה השבוע (עכשיו רק אך להעביר לה ), אורחים הגיעו מחו"ל משהו רע שקרה השבוע? יותר מידיי שעות עבודה ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אממממ מצאתי מיידע שימושי על גזרות http://www.cosplay.com/showthread.php?t=121627 בילוי השבוע? בבית אחרי שבוע מאוד קשה בעבודה למה מצפה בשבוע הבא? יום שלישי אני מתאשפז לקראת הניתוח אדם שעשה לך את השבוע? אין

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif איזה שבוע!

משהו טוב שקרה השבוע? הממ קרו כל מני דברים קטנים וטובים. משהו רע שקרה השבוע? אה. חם פה. כאילו ממש! שיר השבוע: הו, הוא לא יודע לנגן פסנתר של להקה בשם 'שממל' סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אה. היה פרק קצת מאכזב של פרויקט מסלול ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? המעגל העשירי שאני קוראת כרגע. בילוי השבוע? וואו. אני צריכה לבחור אחד? היו 2 הופעות, 2 מסיבות יום הולדת, מפגש 'מחזור' קטן. התחדשות השבוע? דירה, לפטופ, חיים חדשים. ציטוט השבוע? "איפה האימייל שלי? האיימייל שלי זה באינטרנט" וזה ציטוט ממש מטופש שלי. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הממ חושב ת על עיצוב החדר עדין. למה מצפה בשבוע הבא? לימודים מתחילים מחר OMG. ולמצוא עבודה! אדם שעשה לך את השבוע? הממ, חבריי הנחמדים. תמונה?

rukia chan

New member
שולולולו~ ../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה השבוע? רוב השבוע ^^ משהו רע שקרה השבוע? בעיות במשרד, זה שהמפקדת שלי השאירה את כולן במשרד אקסטרה 4 שעות בתכלס בלי סיבה. שיר השבוע: Evanescence - Together Again. שיר מדהים. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אממ... גלי? ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? mockingjay. בילוי השבוע? מפגשיומולדתלגיא. התחדשות השבוע? ~ ציטוט השבוע? לא מצליחה להיזכר במשהו טוב כרגע. קוספליי השבוע? ~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? התחלתי גזרות וגזירות לחצאית עיפרון D: למה מצפה בשבוע הבא? ליום שבת, יומולדת לחברה. אדם שעשה לך את השבוע? כל מי שהיה במפגש ביום חמישי ^^ תמונה? ~

Lightning9

New member
מהיר כי אני עפה לעבודה

משהו טוב שקרה השבוע? טיול שנתי שבאמת היה שווה את זה. מד"א נהדרוש ומסיבה אתמול שהייתה מהממת משהו רע שקרה השבוע? חוסר בשעות שינה ועייפות כללית. ומתמטיקה שיר השבוע: לוסיפר, בגלל שני. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Hellcats, סדרה חדשה וחמודה שאני עוקבת אחריה ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ---- בילוי השבוע? המסיבה של אתמול בהחלט. יומולדת לידיד :) והטיו"ש! התחדשות השבוע? התואר "רופאה" בקרב חברים. ועצלנות ציטוט השבוע? אתמול היה שיכור. ככה זה הלך. אני: "דור אתה שיכור, תשכב" דור: "לא אני לא שיכור אני יודע לשתות!!!!" *נופל על הריצפה* קוספליי השבוע? נאדה תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אני עצלנית וחייבת להמשיך את החרב. מחר! למה מצפה בשבוע הבא? עוד מד"א, עבודה, חברים ובתקווה שוב בית ריק למישהו בשישי שיהיה בלאגנים אדם שעשה לך את השבוע? החברים שיצרתי לי מהטיול השנתי, גיל, רועי, דניאל, רוי, רשף... באמת שעשו לי את הטיול הזה :) תמונה? מאתמול בלילה P:

Apushu

New member
סכמ"שסם ~~

משהו טוב שקרה השבוע? מצאתי עבודה!! D::: היה המון מפגשי יומולדת לגיא חחח. קניתי בדים לחנוכה. והמ...זהו. ומשהו היסטורי קרה- ההורים סוף כל סוף נתנו לי את האוטו O_O משהו רע שקרה השבוע? הצרבות שקיבלתי מכמות הוודקה ששתיתי בשישי ;;; היה ממש כואב בווו. שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ANGEL BEATS! בפעם המאה. XD ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? THE BREAKER - עכשיו נגמר החלק הראשון ;; בילוי השבוע? חמישי-שישי-שבת עם חברים. התחדשות השבוע? בדים, פאות, רכב XD ציטוט השבוע? ~ קוספליי השבוע? http://hikou10.deviantart.com/art/Gintama-182315912?q=favby:apchi/1099330&qo=24 תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? המשכתי את אנג'ל ביטס. למה מצפה בשבוע הבא? להתחיל לעבוד. כסףף אדם שעשה לך את השבוע? פיצי 3> תמונה?

למעלה