סכמ"ש anybody?

Be My Escape

New member
יו!יש לך דובון-אכפת-לי מבורגראנץ!XD

גם לי יש כזהD: והוא מריח כמו ספריי לשירותים!

fat lip

New member
מ../images/Emo207.gifאת פינתי האהובה.. כי מה...מותר לי.

דבר ראשון אני שמחה לראות שיותר ויותר אנשים מגיבים לפינה. ^^ דבר שני.. אני צריכה לכתוב שאני לא הולכת להיות פה עוד הרבה זמן =\. גם יש לי חודש עמוס מאודדד מאוד ובקושי יש לי זמן למשהו. וגם אני לא הולכת לשרוץ פה כל היום כי אני כבר לא ממש שומעת פאניק |: מה שכן אני חושבת שאני אמשיך לפתוח את הפינה, למרות שאני לא רואה תטעם, אני פה בשביל הבנות תכלס, הלהקה כבר לא ממש מעניינת אותי. כאילו..בקטנה. אז זהו. סיה אראונד, מאדרפאקס

panci thet i

New member
-_____- עוד שבוע טס לו..

D: שיר השבוע של פאניק? panic! at the disco-mad as rabbits חרוש XD שיר השבוע לא של פאניק?Bosson-i believe :DDD מוחעחעחע אמן\אלבום השבוע?פאניק XD סרט\סדרת השבוע?=\ אין ציטוט השבוע? אני:"O.O אני נשואה" חברה שלי:"DD: יא באמת?" אני:"גם לעמנואל XD" חברה שלי:"אה -.-" משהו שעשה לך את השבוע?-.- שבוע הכי חרא בחיי!! תוכניות לשבוע הבא? יום א.לעקוב אחרי עמנואל (-.- לא יצא לי כי לא ראיתי אותו) יום ב.לדבר אם עמנואל יום ג.לנשק את עמנואל יום ד.לאנוס את עמנואל יום ה.D: מה עוד נשאר? להרוג אותו? XDD יום ו. אין בנתיים.. תמונת השבוע:><" אם הייתה לי תמונה של עמנואל הייתי שמה עכשיו. TT_TT אבל מכיוון שאין.... קבלו את ברנדון D:

למעלה