סכמ"ש ראשון השנה!

CameronLine

New member
סכמ"ש ראשון השנה!

השבוע היה: קרה לי משהו טוב: קרה לי משהו רע: האם הציפיות שלכם מהשבוע התגשמו? קניתי: הייתי ב: ביליתי עם: קראתי: צפיתי ב: שיר שנתקע לי בראש: עשיתי משהו משמעותי: גרם לי גאווה: כל השבוע חכיתי ל: השבוע אני מצפה ל: בסופשבוע אני: רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]:

CameronLine

New member
הפאקינג חלון פאקינג נסגר

השבוע היה: אדיר! קרה לי משהו טוב: יום כיף בתל אביב! קרה לי משהו רע: כמעט לא למדתי האם הציפיות שלכם מהשבוע התגשמו? מעל ומעבר! קניתי: קעקוע ראשון! ובובת רקון של ניקי ^-^ הייתי ב:הופעת בלאק מטאל בצפון, מי היה מאמין?! ביליתי עם: זה שאין לנקוב בשמו קראתי: "נערה עם קעקוע דרקון" באמת אחלה ספר צפיתי ב: טרו-בלאד וסטאר-טרק :O שיר שנתקע לי בראש: http://www.youtube.com/watch?v=dyyhmzpdxLk עשיתי משהו משמעותי: פאקינג קעקוע ראשון! גרם לי גאווה: זה לא השבוע זה בשבוע שלפני כן - יצאתי מהארון בפני שני בני דודים שלי מקנדה שהיו בביקור ועוד אחד מהארץ שאחותו כבר יודעת מזמן, והם קיבלו את זה סבבה לגמרי! כל השבוע חכיתי ל: קעקוע! השבוע אני מצפה ל: כרגיל לשיעור במכינה בסופשבוע אני: הייתי בהופעה אדירה של Eternal Decay! רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: http://www.mako.co.il/video-blogs-specials/Article-0502d0c713dc431006.htm

Bell4Ever

New member
היי זה לא פייר! גם אני רוצה לראות!

orald

New member
הוסף אותי, יא סנוב, שגם אראה(עוד פעם)!

לפחות זה לא היה דרקון או משהו זול כזה...בינתיים.

CameronLine

New member
שלחתי לך את זה י'רעה

מה זאת אומרת להוסיף אותך? יש לי אותך, לא?

CameronLine

New member
אתן לא מתביישות?!

מגיבות לי אבל לא ממלאות סכמ"ש?! חצופות!

Bell4Ever

New member
עוד שבוע שאני אשמח לשכוח

השבוע היה: השבוע הראשון למבחנים קרה לי משהו טוב: שרדתי כנראה בלי להכשל בכלום קרה לי משהו רע: גיליתי טעות נגררת בפרויקט, בזבזתי מלא זמן בלתקן אותה האם הציפיות שלכם מהשבוע התגשמו? לחלוטין, ידעתי שהוא יהיה מזעזע, למרות שיש מצב שהוא התעלה על עצמו קניתי: כלום, אני סטודנטית אין לי כסף. אוקיי אוקיי, קניתי עוגיות שהתבררו כמאוד טעימות (רגעי האושר הקטנים שלי) הייתי ב: ארוחת ערב עם חברים ביליתי עם: חברה שלא ראיתי הרבה זמן קראתי: בעיקר חומר לימודי, לפעמים גם הוראות בחינה. צפיתי ב: שרלוק (גאוני כרגיל), TBBT, פמלי גיי, גרייס אנטומי, מודרן פמלי (הרגילים, אז מה עם יש בחינות?) שיר שנתקע לי בראש: jar of hearts - christina perri עשיתי משהו משמעותי: צלחתי התמוטטות עצבים כל השבוע חכיתי ל: שיעבר החודש הזה כבר, ועם כמה שפחות נזקים (לימודיים ונפשיים) השבוע אני מצפה ל: לעבור בציון שפוי את שלושת המבחנים ואת שתי ההגשות. בסופשבוע אני: אלמד כמו מטורפת רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: לא יודעת באיזה קטגוריה לשים את זה, אבל השבוע יותר ויותר אני שמה לב לכמה המדינה שלנו התחרפנה על כל הראש, מבעיות הדיור והמחאה שהייתה בקיץ, עד לבעיות עם החרדים הקיצוניים שבעיקר מרגיזים לי את אונת חופש התנועה\דיבור\לבוש\מיסים וכו' ולכל החוקים ההזויים שבאים בעקבות כל בעיה, כאילו חוקים זה מה שיפתור את האגואיזם והפרזיטיות שיש במדינה הזאת. דמוקרטיית מיעוט. מצטערת שיצא סכמש עצבני, אני אפצה בלינק למשהו מצחיק

orald

New member
"עשיתי משהו משמעותי: צלחתי התמוטטות עצבים"

יש עצות על איך עושים את זה? אני רואה בעתיד הקרוב לפחות אחת מגיעה אלי לביקור נוסף.

Bell4Ever

New member
משימה קשה

העיקרון בשיטה טמון בזה שחייבים להגיע לרגע שיא, או רגע שבירה, באותו הרגע בדיוק עושים סטופ על הכל ונחים, אני תמיד נכנסת למצב אדישות סטייל - "אין לי כבר כוח להיות לחוצה, זין עם זה", וחוזרים לשגרה רק שמרגישים נוח עם זה. פחות נזק נפשי, ובתכלס גם יותר יעיל, כי מי מצליח להתרכז כשאתה לחוץ מהתחת ובא לך פשוט לברוח ולהתחבא מתחת למיטה? מישהו מכיר שיטה יותר יעילה להתמודדות? אשמח לשמוע הצעות

orald

New member
בפעם הקודמת...

גם אני הגעתי לנקודת ה"אין לי כבר כוח להיות לחוצה, זין עם זה". רק שאצלי ה"אין כוח" התבטא בהפסקת המאבק של החיים, אז אני לא יכולה להגיע למצב של אדישות ורוגע מהסוג הזה. לא בלי תכנון טוב יותר של היציאה למנוחה, לפחות.

Bell4Ever

New member
תראי אני לא יודעת עם מה את מתמודדת

אבל כרגע ההתמודדות שלי היא עם הלימודים, וההפסקה שאני עושה היא מהלימודים. כשהיו לי בעיות עם החיים שלי הייתי לוקחת הפסקות מהחיים ובורחת (באמצעים חוקיים לחלוטין
) לעולם משלי. אני מאמינה שכל אחד צריך למצוא את הדרך שלו ולכל אחד צריך להיות happy place שאליו אפשר לברוח, גם אם זה אומר לשכב על המיטה ולהסתכל על התקרה ולשכוח מהעולם, או לראות את כל העונות של חברים מהתחלה, או לקרוא שוב את כל ספרי הארי פוטר

orald

New member
גנבו לי את ה-happy place.

רק עוד חצי דקה...הכל באמצעים, וכלי עבודה, חוקיים לחלוטין. ומעולם לא אהבתי במיוחד את "חברים"(רדוד וסתמי מדי לטעמי), ולא נגעתי בספר מספרי הארי פוטר. לשכב במיטה ולהסתכל על התקרה...אפשרי, אבל משעמם אחרי זמן מה, ומטריף. הייתי מעדיפה לשכב במיטה ולהסתכל על מישהו במקום. אפילו רק להסתכל.

Bell4Ever

New member
אני הולכת להגיד משהו ממש עצוב

אבל זה נראה לי רעיון ממש רע לבחור בן אדם בתור ה-happy place. אנשים זה יצורים לא יציבים, ואני לא רוצה שהאושר שלי יהיה תלוי בהם. נתתי דוגמאות, אני בטוחה שיש דברים שעושים לך טוב (שלא קשורים לחברים או הארי פוטר): שיר, סרט, ספר, אוכל (פחות מומלץ :) ), מקום או כל פעילות אחרת וכו', רק צריך להחליט מהם ולדעת לברוח אליהם מבחירה ובשליטה. אגב, אני סקרנית לדעת מה היה ה-happy place שלך
והנה שיר(!) שיכול לתת רעיונות לhappy place וקטע משירת הדרום (שמאוד אהבתי בתור ילדה קטנה) שקשור לנושא.

orald

New member
נהגתי לשיר את My Favorite Things...

במשך כמה חודשים, כשעבדתי בפיצריה של קרובים, כדי לנסות לרומם את מצב הרוח, בין קללה הומו/טרנספובית(איך זה שכל מה שהם יודעים זה "הומו"? שיגוונו בין בדיחה/איום באונס אחד למישנהו) אחת לשנייה. אפילו למדתי את זה בע"פ. הם לא אהבו ששרתי בקול נשי ושיר כל כך...לא מגניב או מודרני.
אהבתי במיוחד גם את הגירסה הזו לשיר...יותר "עצובה" בטון, יותר מתאימה למה שחשתי שם. ה-Happy place שעמדתי למצוא? חחח, לא בחרתי באף אחד בתור זה. לא באיש, לא באישה, לא בחיה, כי באף אחד מהם אינך יכולה לבטוח. This you can trust. שחרור מהעולם, ונשאיר את זה בכך, במקום די פומבי זה. רוצה להימלט מהאושר הזה, עדיין, לזרועותיו של מישהו, גם אם לזמן קצר, גם אם לכמה שנים בלבד, כי הכל חולף.

orald

New member
ורק אוסיף שניסיתי את הבהיה בתקרה.

נרדמתי קצת בדרך...וכל החוויה ממש לא הרגיעה.

למעלה