סכמ"ש - סיכום שנתי

CameronLine

New member
הקדמת אותי בדיוק ב20 דקות

בדיוק בשביל זה נכנסתי 3> אז חברה הייתה שנה ארוכה ומעניינת בואו נסכם אותה! איך תתארו את 2011? הישגים ראויים לציון? א/נשות השנה שלי? שיר השנה שלי: סרט השנה: גרמו לי גאווה: הייתי גאה בעצמי: מהשנה הזאת למדתי ש: אני מאחל להקהילה שבשנה הבאה: אני מאחל לעצמי שבשנה הבאה:
שתהיה שנה טובה לכולנו!

CameronLine

New member
סיכום השנה שלי :}

איך תתארו את 2011? קשה, ארוכה, כואבת, מחשלת ומלאת חוויות הישגים ראויים לציון? סיימתי את הבגרויות שלי, אפילו את הבגרות בעיצוב. למדתי לאהוב את עצמי קצת יותר. ניסיתי להקים אירגון ביסקסואלי ניטראלי, שלא ממש יצא לפועל [עובדים על זה, מבטיח] התחלתי מכינה לעיצוב. א/נשות השנה שלי? יובל תופר המהמם, שלפני ימים ספורים ילד את התינוק הכי גאה בארץ! טינופת המדהימה שלקחה שליטה על הפורום [ובין היתר נתנה לי המון אהבה ותמיכה]! ותתפלאו, אבל אבא, שהפך לפתע לחלק גדול וחשוב בחיים שלי, אחרי שנים של ריחוק. שיר השנה שלי: Beth Hart- Like You סרט השנה: סקוט פילגרם VS העולם [או האקסים של החברה שלי, בתרגום המעפן] גרמו לי גאווה: יובל תופר המדהימה, שלושת בני הדודים שלי שיצאתי מהארון בפניהם [בפני שניים מהם אתמול!], כל אחד ואחת שצעדו במצעד הרדיקלי המדהים 3> הייתי גאה בעצמי: כשסיימתי את הבגרות בעיצוב בשבועיים [95!] כשהרמתי את עצמי מהתהום הנוראית שהייתי בה. מהשנה הזאת למדתי ש: יש לי עוד הרבה מאוד מה לעשות כאן, ואתם לא תיפטרו ממני בכזאת קלות 3> ושיש המון המון המון אנשים מדהימים שמוכנים להקשיב ולקבל ולאהוב אני מאחל להקהילה שבשנה הבאה: נגדל ונתאחד, נארגן המון אירועים [וכנס!!!] ונאהב אחד את השנייה המון אני מאחל לעצמי שבשנה הבאה: אני אחייך ואתכוון לזה, אתקבל ללימודי תקשורת חזותית, ואצליח לשנות את העולם עוד קצת לטובה. הייתה שנה לא קלה, כפי שאולי חלקכם זוכרים גרתי עם האקס, ואז חזרתי לבית של ההורים, כמעט נשרתי מהתיכון מספר גדול של פעמים, שתי ניסיונות התאבדות, המון כאב, ובגרויות ומאבקים ואהבה ושברון לב והכל ביחד. לסיכום אני מרוצה מהשנה הזאת, אני מרוצה מהמקום שאני נמצא בו, ואני מקווה מאוד שהשנה האירגון הביסקסואלי החדש יצא סוף סוף לפועל! אני אוהב את כולכם המון, ברמות שקשה לתאר. הקהילה הזאת הייתה הבית שלי, המפלט והמשפחה שלי, עם כל חילוקי הדיעות והריבים, ואני מאושר להיות חלק ממנה. הלוואי והשנה באמת נצליח להתאחד ולגשר מעל לכל מה שעלול לסכסך או להפריד בינינו 3> שתהיה לכולנו שנה גאה ומהממת, עם המון אהבה וחברויות ואקטיביזם! קמרון

PurpleFilth

New member
וואי וואי, איזה שנה...

הפורום חזר, היה מצעד רדיקלי מהמם, מלא א/נשים יצאו לרחובות לדבר על צדק חברתי (בכל מני מקומות בעולם, וגם אצלינו), אני גרתי עם בנזוג, ואז נסעתי לגרמניה, חזרתי עם מלאאאאאאא חוויות וסיפורים ועם אח מאומץ אחד (קוראים לו כריסטו והוא איטלקי משוגע =]), החלטתי להתחיל טיפול פסיכולוגי, נפתחה קבוצת העצמה ביסקסואלית (כה מהממת!), התחלתי פרוייקט גמר (שדי תקוע כרגע), אחותי החלימה מתאונת דרכים, וסוף סוף תפסתי אומץ להתחיל עם הבחורה שאני ממש רוצה כבר מיליון זמן. נו מה, לא מספיק לשנה אחת?! שיר השנה שלי: רוקפור - מכונת הזמן: http://www.youtube.com/watch?v=DJQDjtximFI סרט השנה שלי: תיאור של מאבק (הצד השלישי למטבע, בתרגום מעפן) http://www.imdb.com/title/tt0054799/ מאחלת לכולכן/ם שנה אדירה, מאוזנת, מרגשת, מנצנצת וקסומה!

Unrelated

New member
אצלי

איך תתארו את 2011? קשה. מאוד. מלאה בהתמודדויות, פוסט-טראומה, אתגרים, התפרקות - וגם למידה, בניה מחדש ויצירה. הישגים ראויים לציון? הישגים אקטיביסטים: המצעד הרדיקלי, הקבוצה הביסקסואלית החדשה, והספר שהתחלתי לכתוב על ביסקסואליות. לאחרונה נבחרתי לאחת מ-20-ומשהו "מנהיגות פמיניסטיות צעירות" מכל הארץ לפרוייקט חדש מטעם קרן דפנה יזרעאלי. לשמוע א/נשים משתמשות במונח "הסגברה" בלי שידעו מאיפה הוא הגיע. לראות שאת שני הבלוגים שלי (בעברית ובאנגלית) קוראות/ים א/נשים *מכל העולם* (אבל רסמי מכל העולם - יש קוראות/ים בכל היבשות!!!1 OMGOMGOMG! אפילו בעברית, כאילו, איך הן/ם הגיעו לשם?!!!). הישגים אישיים: התמודדות עם טראומה ופוסט-טראומה, התמודדות עם CFS, ללמוד איך לשמור על הגבולות שלי (גם באקטיביזם, וגם ביחסים בין א/נשים). א/נשות השנה שלי? לילך, שתמכה בי ברגעים קשים, טיפלה בי כשלא הייתי מסוגלת לצאת מהמיטה, עשתה כלים ובישלה לי, ואפילו ניקתה את החול של החתולים, ובאופן כללי היתה מהממת לאורך כל השנה המאוד מורכבת הזאת. אה, וגם: בלעדיה גם לא הייתי מתחילה לכתוב את הספר. מיאו. שיר השנה שלי: Agalloch - Black Lake Nidstang ובכלל, ההופעה של אגאלוק בנמל תל אביב לפני חודשיים - ההופעה של החיים!!!1 סרט השנה: לא סרט, סדרה: True Blood!!!!!!!1 וגם דוקטור הו. גרמו לי גאווה: המצעד הרדיקלי, א/נשים שהתחילו לעשות פעילות ביסקסואלית גם מחוץ למסגרת פאנורמה :) הייתי גאה בעצמי: על ההישגים שלמעלה. מהשנה הזאת למדתי ש: כשהחיים נותנים לך לימונים... סתם, לא יודעת. למדתי (ואני עדין לומדת) איך לחיות עם מחלה כרונית. זה בעיקר אומר שלמדתי איך לשמור על האנרגיות שלי ולא להרוג את עצמי :) מגניב. אני מאחל להקהילה שבשנה הבאה: מהפכה אני מאחל לעצמי שבשנה הבאה: תהיה מהפכה. או, לא יודעת, תהילת עולם. או גם וגם. לסיים את הספר. להתכרבל עם החתולים שלי. מיאו.

Kutaly

New member
באיחור אפנתי

בואו נראה - השנה התחילה בטיסה לארגנטינה לשבוע וחזרה עם רגל מרוסקת
הצלחתי לשמור על קשר זוגי למשך כמעט 8 חודשים (שיא!) אבל נגמר :( פוטרתי מעבודה חודש אחרי שרק חזרתי מחופשת מחלה (צפוי). תרמתי את הצמה, אחרי 10 שנים, לנפגעי כימוטרפיה. מצאתי עבודה חדשה, סופסוף משהו שקשור למקצוע שלמדתי
אני לא יודע עם להיות מאוכזב מקבוצה צעקנית שמתיימרת לייצג את הקהילה ולדבר בשמי או לשמוח שהם לא באמת הקהילה הביסקסואלית. מקווה לשמוע יותר קולות ודעות שלא יושתקו ע"י אותה קבוצה.

PurpleFilth

New member
מה מה?

איזה "קבוצה צעקנית"? וכמובן, חיבוק על הרגל השבורה והקשר המרוסק (יש לך מנהג כזה, לשבור איברים, לא?), ובהצלחה בעבודה החדשה =]

Kutaly

New member
פאנורמה

חוץ מהלב, אני לא נוהג לשבור איברים
אבל צריך לגוון קצת, לא?!

למעלה