סיכום השנה שלי :}
איך תתארו את 2011? קשה, ארוכה, כואבת, מחשלת ומלאת חוויות
הישגים ראויים לציון? סיימתי את הבגרויות שלי, אפילו את הבגרות בעיצוב. למדתי לאהוב את עצמי קצת יותר. ניסיתי להקים אירגון ביסקסואלי ניטראלי, שלא ממש יצא לפועל [עובדים על זה, מבטיח] התחלתי מכינה לעיצוב.
א/נשות השנה שלי? יובל תופר המהמם, שלפני ימים ספורים ילד את התינוק הכי גאה בארץ! טינופת המדהימה שלקחה שליטה על הפורום [ובין היתר נתנה לי המון אהבה ותמיכה]! ותתפלאו, אבל אבא, שהפך לפתע לחלק גדול וחשוב בחיים שלי, אחרי שנים של ריחוק.
שיר השנה שלי: Beth Hart- Like You סרט השנה: סקוט פילגרם VS העולם [או האקסים של החברה שלי, בתרגום המעפן]
גרמו לי גאווה: יובל תופר המדהימה, שלושת בני הדודים שלי שיצאתי מהארון בפניהם [בפני שניים מהם אתמול!], כל אחד ואחת שצעדו במצעד הרדיקלי המדהים 3>
הייתי גאה בעצמי: כשסיימתי את הבגרות בעיצוב בשבועיים [95!] כשהרמתי את עצמי מהתהום הנוראית שהייתי בה.
מהשנה הזאת למדתי ש: יש לי עוד הרבה מאוד מה לעשות כאן, ואתם לא תיפטרו ממני בכזאת קלות 3> ושיש המון המון המון אנשים מדהימים שמוכנים להקשיב ולקבל ולאהוב
אני מאחל להקהילה שבשנה הבאה: נגדל ונתאחד, נארגן המון אירועים [וכנס!!!] ונאהב אחד את השנייה המון
אני מאחל לעצמי שבשנה הבאה: אני אחייך ואתכוון לזה, אתקבל ללימודי תקשורת חזותית, ואצליח לשנות את העולם עוד קצת לטובה. הייתה שנה לא קלה, כפי שאולי חלקכם זוכרים גרתי עם האקס, ואז חזרתי לבית של ההורים, כמעט נשרתי מהתיכון מספר גדול של פעמים, שתי ניסיונות התאבדות, המון כאב, ובגרויות ומאבקים ואהבה ושברון לב והכל ביחד. לסיכום אני מרוצה מהשנה הזאת, אני מרוצה מהמקום שאני נמצא בו, ואני מקווה מאוד שהשנה האירגון הביסקסואלי החדש יצא סוף סוף לפועל! אני אוהב את כולכם המון, ברמות שקשה לתאר. הקהילה הזאת הייתה הבית שלי, המפלט והמשפחה שלי, עם כל חילוקי הדיעות והריבים, ואני מאושר להיות חלק ממנה. הלוואי והשנה באמת נצליח להתאחד ולגשר מעל לכל מה שעלול לסכסך או להפריד בינינו 3> שתהיה לכולנו שנה גאה ומהממת, עם המון אהבה וחברויות ואקטיביזם! קמרון