השבוע שלי
היו לי שתי רכיבות מצויינות השבוע.
ביום רביעי היה לי שיעור קפיצות מצויין. עבדנו במנז' עם הדשא, שהוא ממש מגניב ושונה, ועשינו כמה תרגילים מעניינים. יצא לי בפעם הראשונה לנסות את ה table top שלנו - מדובר על גבעה קטנה ורדודה במגרש שבשתי פיאות שלה היא מתוחמת במדרגה. עברנו אותה בעליה במדרגה ואז ירידה רגילה, ועליה רגילה עם ירידה במדרגה. היה מוזר, ובמאמץ עילאי הצלחתי להתאפק ולא להסתכל למטה כשבאנו לרדת את המדרגה. ממש נהניתי.
אח"כ עשינו כמה תרגילי גריד (שורה של מכשולים וקורות קרקע במרווחים סדורים) ועבדנו על הארכות וקיצורי צעד, פניות מאתגרות לקומבינציה ולסיום מכשול בודד עם שתי קורות לפניו ואחריו, לדיוק בצעד. היה מאתגר, סיימתי עם גב כואב, אבל היה פשוט מעולה, סוף סוף הרגשתי שאני שוב מתקדמת אחרי כמה שבועות של דשדוש.
הקפיצה האחרונה היתה כל כך טובה שכולנו פרצנו בתרועה ספונטנית
היתה מאוזנת ומתוזמנת בדיוק. הלוואי שהייתי תמיד קופצת ככה.
לסיום השיעור המצויין ליסה וג'ורדן (המאמנת והגרומית-עוזרת-מאמן שלה) הסכימו שאם רק יש לי כסף הגיע הזמן שאני אצא לתחרות לפני שתיגמר העונה לגמרי. מאד התרגשתי ועכשיו אני בודקת פרטים ומחירים
אתמול, כשהגעתי לרכיבה, הייתי די תפוסה, אבל מזג האוויר היה נעים וצ'ואי היה מאד נינוח, ולקחתי את הזמן ועבדנו המון על הקרקע - ישיבה, ישיבת קפיצות, תנועה לטרלית, קנטר ארוך, קצר, ממושך וכו'. היתה רכיבה ממש טובה ובסופה הייתי קצת פחות תפוסה (אבל הבוקר כמובן הרבה יותר).
היום יש לי מנוחה... מחר רכיבה נוספת. יצא מצויין כי היום יש לנו מבול והמגרש הפנימי לא הושקה, כך שבטח יהיה די פיכס לרכב היום (אלא אם ישקו אותו בצהריים).