סכמ"ש מפגשי

I מ י ר ב I

New member
סכמ"ש מפגשי../images/Emo171.gif

באווירת המפגש שהיה לנו היום! 1.שיר השבוע שלי(של קרן)- 2.שיר השבוע שלי(לא של קרן)- 3.משהו שעשה לי את השבוע- 4.תוכניות לשבוע הבא- 5.משפט השבוע שלי(השאלה חזרה בעקבות לחץ מהקהל)- 6.משהו שבא לכם להוסיף ולא היתה עליו שאלה- 7.העניקו
למי שבא לכם- סופ"ש מקסים ומהנה

אז ככה

שיר של קרן-הצפון הפורח שיר לא של קרן-גשם של מאיר בנאי עשה את השבוע-חתונה של חבר ובריתה במשפחה תוכניות לשבוע הבא-ברית במשפחה וחגיגות העשור של YES בנמל ת"א

shay keran21

New member
עונה....ציפיתי לשרשור..מחוויות המפגש..מה נהיה

1.שיר השבוע שלי(של קרן)- בפעם השניה ברציפות,"רצה הביתה" 2.שיר השבוע שלי(לא של קרן)- אמממממ "הוכחה" מירוש 3.משהו שעשה לי את השבוע- אמממ רגעי אושר קטנטנים...אין משו ספיציפי 4.תוכניות לשבוע הבא- לעבוד,לקבל את השכר שלי סופסוף 5.משפט השבוע שלי(השאלה חזרה בעקבות לחץ מהקהל)- "אתה טמבל,אתה נראה טמבל ומי שהביא אותך לכאן טמבל" 6.משהו שבא לכם להוסיף ולא היתה עליו שאלה- לא נראה לי...הכל נאמר.... 7.העניקו
למי שבא לכם- לדורוני....שחזר משבוע קשה..מחכה ממך לשמוע איך היה

Doronn10

New member
כפרעלייך!!

התגעגעתי!!! חפירה פה ממש למטה.. חוץ מזה אין מצב שאנחנו לא מדברים לפני שאני חוזר לשם בראשון.. :)

I מ י ר ב I

New member
מסכמת שבוע מהמם...

באווירת המפגש שהיה לנו היום! 1.שיר השבוע שלי(של קרן)-אם.מאוהבת בו! 2.שיר השבוע שלי(לא של קרן)-אהבה בת 20,בעקבות עידן עמדי בכוכב נולד.שיר אדיר. 3.משהו שעשה לי את השבוע-המפגש המקסים שהיה לנו,היה ממש כיף להתראות,אפילו שהיינו רק 7 אנשים.היו צחוקים ונהנתי ממש.וכמובן לשמוע שהדיסק של קרן מיד בחוץ... 4.תוכניות לשבוע הבא-אין כרגע 5.משפט השבוע שלי(השאלה חזרה בעקבות לחץ מהקהל)-בכמה עבודות אתם עובדים? חחח 6.משהו שבא לכם להוסיף ולא היתה עליו שאלה-מפגש הבא,חסר למי שלא בא...אין תירוצים! 7.העניקו
למי שבא לכם-ורד,סתיו,רוני,איריס,סיון,רעות.תודה שבאתם. סופ"ש מקסים ומהנה

shay keran21

New member
רק 7??!!! ואווא...איזה לא רציניים אנחנו..טוב

מה לעשות..לאנשים יש עיסוקים,ולחלק אין אממממ אפשרות..חחח בע"ה ניפגש כולנו בהופעה....

blackfield2

New member
חחחחחחח היה כלכך מצחיק היום!

מי שלא הגיע פספס!
"קרן שלחה לך פעם מסר?" "מרצונה האישי?"

../images/Emo199.gifלילה טוב

שיר השבוע שלי(של קרן)-סני /תקליט שרוט 2.שיר השבוע שלי(לא של קרן)-יותר מדי שנים- רגב הוד- האחיין שלי חולה על השיר הזה ומבקש ללא הפסקה שזה יהיה בחתונה... 3.משהו שעשה לי את השבוע- בילוי בבריכה של אחותי במושב עם המשפחה.אבא שלי קבל בשורות משמחות בנוגע למחלה. 4.תוכניות לשבוע הבא-מדידות של השמלה, צילומי רווקות, פגישה עם הdj 5.משפט השבוע שלי(השאלה חזרה בעקבות לחץ מהקהל)- נו?מצאתן שמלה? (אני מציקה לאחיות שלי) עוד ______ ימים אבל מי סופר? 6.משהו שבא לכם להוסיף ולא היתה עליו שאלה- לא קל להיות מורה. אני מיום שלישי בלי מצב רוח עקב תקרית שקשורה לצוות שלי ולתלמידה אך למזלי לא אלי אישית. כולי תקווה שהמצב יסתדר בקרוב
סליחה שלא הגעתי למפגש (הייתי במלא סידורים היום שקשורים לחתונה) 7.העניקו
למי שבא לכם-לעצמי כי חושבת שמיום שלישי מתמודדת עם מציאות לא קלה. מרגע לרגע יותר ויותר מבינה כמה אחריות זה להיות מורה. בייחוד שמדובר בילדים מחינוך מיוחד.

BRANGELINA

New member
../images/Emo3.gifסכמ"ש בניחוח גלידההה

1.שיר השבוע שלי(של קרן)- הצפון הפורח..ממש התחלתי לחבב אותו אני שומעת אותו יותר מפעם 2.שיר השבוע שלי(לא של קרן)- misery- maroon 5 3.משהו שעשה לי את השבוע- ללכת לקניון יום שני עם חברות ובייביסיטר אתמול בבוקר שהיה ממש נחמד 4.תוכניות לשבוע הבא- מממ בייביסיטר אחרון ביום שני לילדה שאני שומרת עליה כי ביום חמישי היא חוזרת לארצות הברית הביתה.. 5.משפט השבוע שלי(השאלה חזרה בעקבות לחץ מהקהל)- סטטוס מוצלח במיוחד שיצא לי אחרי העבודה אתמול..חחח אני עובדת בפרוייקט של טעימות של גלידות באיזה סופר נידח בפתח תקוה... הסטטוס: עם ישראל הנכבד!תפסיקו להיות שקרנים באמשכ'ם הולכים לסופר וממלאים את העגלה בכל מה שלא צריך ומשמין ואז כשמציעים לכם לקנות גלידה אתם אומרים:לאלאלא אני בדיאטה 6.משהו שבא לכם להוסיף ולא היתה עליו שאלה-אמממממ אני ממש מתבאסת שלא יכולתי להגיע למפגש היום כי ממש רציתי לראות את כולם וחייבים לעשות עוד אחד בסוף אוגוסט!!! 7.העניקו
למי שבא לכם- לניצן שבאה לבקר אותי אתמול!!! ולכל החברה מהמפגש ש הברזתי להם... שבוע טוב:)

Crurifragium

New member
אנשים עושים כל כך הרבה דברים רעים

שלא צריך להתקיף אותם דווקא כשהם לא מנסים. כמה סיבות טובות (רשימה לא מלאה) לאנשים למלא עגלה בדברים משמינים ואז להגיד שהם בדיאטה כשמציעים להם לטעום גלידה: 1. נימוס בסיסי. אני איש די ברברי, אז או שאני אגיד "לא" בלי להתיחס, או שאני אתעלם, או שאני אגיד את האמת "לאור העובדה שזו גלידה מסחרית שאתם מוכרים בסופר אני מניח שהיא די גרועה ולא מתקרבת אפילו לרמה של גלידריה בינונית, כך שבאמת אין לי חשק לטעום את התוצר העלוב שלכם". אבל זה כי אני איש ברברי. יש אנשים שחינכו אותם שאם הסיבה האמיתית היא לא מנומסת אז אפשר להמציא תרוץ שנשמע יותר טוב כדי לצאת מזה. זה אותה סיבה בגללה יוצאים משפטים כמו "כן, דודה, העוגה שלך הייתה מצויינת", או כמו "אני נורא מצטערת, אבל יש לי חבר, אז אני לא יכולה לתת לך את הטלפון שלי"...
2. את הטעימה הם צריכים לעשות, את אכילת כל מה שיש בעגלה אולי לא. יש משפחות. יש אורחים. אחוז גדול מהאנשים יוצאים עם הרבה פריטים בעגלה שהם לא בשבילם. יכול להיות שהם באמת בדיאטה. 3. הרבה מהפריטים המשמינים האלו שאת רואה להם בעגלות לא הולכים להתקלקל באותו היום. אולי הם קונים לאחרי שהם יפסיקו את הדיאטה. אולי יש להם דיאטה שמכירה בזה שצריך לחטוא מפעם לפעם אבל מנסה לשלוט בזה ואת הדברים המשמינים הם רק אוכלים בערב, או בסופ"ש, או פעמיים בשבוע, ועכשיו באמצע הקניה לא מתאים להם. 4. הם גם עברו ליד הדוכן שמנסה לדחוף להם גבינות לטעימה, והדוכן של נקניקיות לטעימה, וכו'. יש הבדל בין לסטות קצת מהדיאטה, ובין להתפרע בפרעות. 5. אולי הם לא משקרים רק לך, אלא גם לעצמם. הם כל הזמן שוברים את הדיאטה, כשהם אומרים לעצמם תרוצים מסוג "טוב, אבל רק עוד עוגיה אחת", ו "רק את זה, וזהו, אני עכשיו באמת אתחיל לשמור", שוב ושוב ושוב. להוכיח לעצמם כל הזמן שהם משקרים זה חצי בסדר, כי אף אחד לא שם לב. קל לאנשים לשקר לעצמם שזו הפעם באמת באמת החריגה האחרונה. אבל כשמישהי אחרת מציעה להם אוכל, זו כבר חריגה בנוכחות עדים, אי אפשר להדחיק ולהתעלם. אז סוף סוף יש תרוץ לפעול כמו שצריך, להגיד "לא, אני בדיאטה!" ולהרגיש טוב שבאמת שומרים על הדיאטה. ואז כפיצוי בבית לקחת עוגיה, כי בכל זאת היו גיבורים וחסכו את הגלידה.

BRANGELINA

New member
אחרי שקראתי הכלללל אני יכולה לומר לך

שהגלידה בכלל לא נראית רע מדובר בגלידה איטלקית שמיבאים אותה לארץ והיא מיוצרת באיטליה.. היא נראית מדהים וטעימה יותר מכל גלידה מסריחה על כימיקלים שיש בארץ בסופרמרקט(לדעתי כמובן...חחח) וכן בסוף כל הדיאטטים נשברו ובאו לקחת ביס(לפחות 80% מהם) וקופסא הביתה

BRANGELINA

New member
מגה בול בפתח תקוה

חחחח אני לא עובדת בסופר אני עובדת בחברה של קידום מכירות ועכשיו יש פרוייקט של גלידה חדשה

אופיר1232

New member
../images/Emo66.gif

.שיר השבוע שלי(של קרן)-הצפון הפורח 2.שיר השבוע שלי(לא של קרן)-ארבע לפנות בוקר וברוש 3.משהו שעשה לי את השבוע-הקומונרית שלי 4.תוכניות לשבוע הבא-אני נוסעת לאילת 5.משפט השבוע שלי(השאלה חזרה בעקבות לחץ מהקהל)-אתה שבז 6.משהו שבא לכם להוסיף ולא היתה עליו שאלה-הבאו לנו את השיבוצים של ההדרכות שנה הבאה ואני ככול הנראה מדריכת ה 7.העניקו למי שבא לכם:לעופרי
כי סקטימבה שליטה שבת שלום וסוף שבוע מקסים לכולם

למעלה