סוף סוף! שבוע טוב!
איך עבר השבוע? ככה..
משהו טוב שקרה השבוע: נפגשתי עם האישה הכי מדהימה שיש, מקימת מרפאה שיקומית לסוסים, מדהימה מדהימה מדהימה, בדקתי איתה אופציות להתפתח בתחום(אני רוצה ללמוד רפואה משלימה לבעלי חיים).
כשחיכיתי לפגישה איתה(היא איחרה) הייתי עם שתי הסוסות שהיו שם בינתיים, והיה מדהים. עדכון - הפסקתי לרכב לבינתיים כי נגמר לי הכסף, אז היה ממש כיף להיות עם סוסים שוב. לקח לי זמן אבל הצלחתי לגרום להן לסמוך עליי ואפילו האכלתי אותן וה היה כל כך טוב.
משהו רע שקרה השבוע: התחלתי לעבוד ועבדתי ביום הראשון עם נעלי הבלנדסטון שלי, שאמורות להיות ממש טובות לרגליים אבל הן ממש הכאיבו לי.. והייתי צריכה לנסוע לפסיכולוגית לבד, שזה שני אוטובוסין וזה סיוט, מורט לי את העצבים לגמרי..
אה, ובסופ"ש ההורים שלי לא היו, שזה טוב, כי אני אוהבת חופש מהם, אבל אז יצא שהייתי לגמרי לבד כל הסופ"ש, כי יש לי חברה אחת והיא הייתה עסוקה אז הייתה ממש בודדה.
דבר מוזר/מצחיק שקרה השבוע: כשהאכלתי את הסוסות אז לקח לי רגע להביא עוד עשב אז הסוסה עשתה לי עם הראש מעין תנועה כזאת, שאביא לה עוד. זה היה ממש חמוד! סוסים הם חיה מאוד אינטליגנטית ורגישה.
השבוע מ-1 עד 10: 5.5 רק בזכות הפגישה עם הבחורה המדהימה
יום השבוע: רביעי, היום שנפגשתי עם האישה המדוברת והיום שהייתי עם הסוסות..
אויב השבוע: אין. אולי התחבורה הציבורית בישראל, הלא יעילה בכלל.
אהוב השבוע: האישה שאני חוזרת עליה בערך בכל סעיף
אפליקציית השבוע: של רכבת ישראל
סלבס השבוע: אמבר מרשל - איימי פלמינג מהארטלנד
שיר השבוע: dreamer שיר הפתיחה של הארטלנד
סרט השבוע: לא ראיתי..
ספר השבוע: 'המדריך השלם לרכיבה ולטיפול בסוסים' - ביום הראשון שעבדתי בסטימצקי עשו לי מין הסבר כזזה מה נמצא בכל חלק מהחנות, ואז מי שמסביר לי אומר ' פה י ספרי הדרכה על חיות, סוסים, חמורים' ואני ישר אמרתי "מה? איפה סוסים???" ושמרתי את הספר בצד. ואתמול הבאתי דיסקים שקנו לי לימולדת ולא רציתי, אז החלפתי אותם בספר, הוא ממש יקר, אבל בגלל שיש לי הנחת עובדים אפילו נשאר לי קצת זיכוי!
ספר מהמם עם מלא תמונות וציורים והסברים על ההיסטוריה של הסוסים ועוד כל מיני דברים מעניינים.
סדרת/ תוכנית השבוע: הארטלנדדדדדד! יערה - באיזה חלק רצית שאספר לך מה היה? אני כבר לא זוכרת, אבל אני כבר בעונה 6!
מבחני השבוע:
בילוי השבוע:
תוכניות לשבוע הבא: הלוווואי שיתקשרו אליי כבר מועדת סל שיקום לקבוע תאריך לועדה. אולי לנסוע לעוד מסגרת שיקומית לבדוק אם היא מתאימה לי, להתחיל לעבוד על אמת בסטימצקי (עד עכשיו הייתי בהתלמדות), לעבוד על הטפסים לביטוח לאומי וזהו בערך..
מסר לאומה:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: