סכמ"ש מוצ"ש

חניניתה

New member
סכמ"ש מוצ"ש

איך עבר השבוע?
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
דבר מוזר/מצחיק שקרה השבוע:
השבוע מ-1 עד 10:
יום השבוע:
אויב השבוע:
אהוב השבוע:
אפליקציית השבוע:
סלבס השבוע:
שיר השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
סדרת/ תוכנית השבוע:
מבחני השבוע:
בילוי השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
מסר לאומה:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:

שבוע טוב

סוף סוף! שבוע טוב!

איך עבר השבוע? ככה..

משהו טוב שקרה השבוע: נפגשתי עם האישה הכי מדהימה שיש, מקימת מרפאה שיקומית לסוסים, מדהימה מדהימה מדהימה, בדקתי איתה אופציות להתפתח בתחום(אני רוצה ללמוד רפואה משלימה לבעלי חיים).
כשחיכיתי לפגישה איתה(היא איחרה) הייתי עם שתי הסוסות שהיו שם בינתיים, והיה מדהים. עדכון - הפסקתי לרכב לבינתיים כי נגמר לי הכסף, אז היה ממש כיף להיות עם סוסים שוב. לקח לי זמן אבל הצלחתי לגרום להן לסמוך עליי ואפילו האכלתי אותן וה היה כל כך טוב.

משהו רע שקרה השבוע: התחלתי לעבוד ועבדתי ביום הראשון עם נעלי הבלנדסטון שלי, שאמורות להיות ממש טובות לרגליים אבל הן ממש הכאיבו לי.. והייתי צריכה לנסוע לפסיכולוגית לבד, שזה שני אוטובוסין וזה סיוט, מורט לי את העצבים לגמרי..
אה, ובסופ"ש ההורים שלי לא היו, שזה טוב, כי אני אוהבת חופש מהם, אבל אז יצא שהייתי לגמרי לבד כל הסופ"ש, כי יש לי חברה אחת והיא הייתה עסוקה אז הייתה ממש בודדה.

דבר מוזר/מצחיק שקרה השבוע: כשהאכלתי את הסוסות אז לקח לי רגע להביא עוד עשב אז הסוסה עשתה לי עם הראש מעין תנועה כזאת, שאביא לה עוד. זה היה ממש חמוד! סוסים הם חיה מאוד אינטליגנטית ורגישה.

השבוע מ-1 עד 10: 5.5 רק בזכות הפגישה עם הבחורה המדהימה

יום השבוע: רביעי, היום שנפגשתי עם האישה המדוברת והיום שהייתי עם הסוסות..

אויב השבוע: אין. אולי התחבורה הציבורית בישראל, הלא יעילה בכלל.

אהוב השבוע: האישה שאני חוזרת עליה בערך בכל סעיף :)

אפליקציית השבוע: של רכבת ישראל

סלבס השבוע: אמבר מרשל - איימי פלמינג מהארטלנד

שיר השבוע: dreamer שיר הפתיחה של הארטלנד

סרט השבוע: לא ראיתי..

ספר השבוע: 'המדריך השלם לרכיבה ולטיפול בסוסים' - ביום הראשון שעבדתי בסטימצקי עשו לי מין הסבר כזזה מה נמצא בכל חלק מהחנות, ואז מי שמסביר לי אומר ' פה י ספרי הדרכה על חיות, סוסים, חמורים' ואני ישר אמרתי "מה? איפה סוסים???" ושמרתי את הספר בצד. ואתמול הבאתי דיסקים שקנו לי לימולדת ולא רציתי, אז החלפתי אותם בספר, הוא ממש יקר, אבל בגלל שיש לי הנחת עובדים אפילו נשאר לי קצת זיכוי!
ספר מהמם עם מלא תמונות וציורים והסברים על ההיסטוריה של הסוסים ועוד כל מיני דברים מעניינים.

סדרת/ תוכנית השבוע: הארטלנדדדדדד! יערה - באיזה חלק רצית שאספר לך מה היה? אני כבר לא זוכרת, אבל אני כבר בעונה 6!

מבחני השבוע:
בילוי השבוע:
תוכניות לשבוע הבא: הלוווואי שיתקשרו אליי כבר מועדת סל שיקום לקבוע תאריך לועדה. אולי לנסוע לעוד מסגרת שיקומית לבדוק אם היא מתאימה לי, להתחיל לעבוד על אמת בסטימצקי (עד עכשיו הייתי בהתלמדות), לעבוד על הטפסים לביטוח לאומי וזהו בערך..

מסר לאומה:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:

חניניתה

New member
סוסים זו חיה כזאת מדהימה!

כל כך אצילית :)

איזה כיף זה לפגוש בנאדם שכל כך מהר נכנס לך ללב ומשאיר אצלך חותם טוב.
לא הבנתי בשביל מה היה הפגישה איתה? את שוקלת להיות במקום של השיקום עם סוסים?
בהצלחה בעבודה!

היא הקימה תוכנית לימודים

של רפואה משלימה לבעלי חיים, ויש מסלול של סוסים.
אני רוצה ללמוד במסלול הזה אבל צריך ניסיון, אז נפגשתי איתה כדי לבדוק אופציות של התפתחות בתחום, איך לרכוש ניסיון עם סוסים כדי שבעתיד אוכל ללמוד אצלה.

באמת נכנסה לי ללב, גם כבן אדם - היא אצילית כמו סוס, אבל צנועה ומאוד מדברת בגובה העיניים.
גם כאשת מקצוע - היא אחת במינה, כל כך הומנית ביחס שלה כלפי חיות בכלל וכלפי סוסים בפרט. יש בה כל כך הרבה חמלה כלפי החיות, שבעצם חסרות ישע מולנו.

shiran232

New member
התחבורה הציבורית

עצוב כמה שהיא גרועה!

התחברת לקטע של הסוסים ממש מהר! ונכנסת לזה חזק אה?

בהצלחה בעבודה! ועם הסוסים וכל שאר התוכניות:) המשך שבוע טוב!

sparx

New member
עונה 4 באמצע!

וואו התקדמת מלא חח
או אני נתקעתי מאחור חח..

ישר שכתבת שגרמת להן לסמוך עלייך (לסוסות) חשבתי על איימי והדרכים שלה לגרום לסוסים לסמוך עליה חחח

גם אני חשבתי על איימי!

הלוואי הלוואי שיום אחד אהיה כמוה. אם אלמד רפואה משלימה לסוסים אני מקווה להתקרב להיות דומה לה..

מעונה 4 באמצע.. וואי אני לא זוכרת מה קרה בכלל!
איימי סיימה את הלימודים והציעו לה ללמוד באוניברסיטת קולורדו סטייט תוכנית סוסים במלאה מלאה והיא לא רצתה.

לו ילדה. כצפוי - היא לא הספיקה להגיע לבית חולים אז טיי ואיימי יילדו אותה (זה הזוי, זה לקח שנייה וחצי!)

הפרק האחרון בעונה היה מין ספיישל חג מולד כזה, לא קשור לעלילה, כי לו לא הייתה שם בהיריון וגם התינוקת עוד לא הייתה. פרק משונה..

מאיזה פרק בדיוק לא ראית? ועד איזה פרק?

sparx

New member
נראה לי..

שהפרק האחרון שראיתי היה כשהודיעו לכיילב ומשמה שהם לא באמת נשואים מסיבה כלשהי.. (או שראיתי את זה רק בפריוויוסלי.. לא בטוחה..)
ואז פתאום הם נעלמו .. לאן הם הלכו?
ו.. למה בתחילת עונה 5 טיי ואיימי ביחד אבל לא "רשמית" ביחד.
מתי הם נפרדו? למה?

אז ככה

כיילב ואשלי(ככה קוראים לה) לא היו באמת נשואים כי פג התוקף של מי שהשיא אותם.
אז הם החליטו להתחתן באמת, והאמא הפוצית של אשלי לא רצתה אז אשלי החליטה לשתף אותה בתכנון החתונה והיא תכננה להזמין מלא אנשים אז בסוף הם עשו חתונה קטנה מחוץ לקרוואן.
הם טסו לירח דבש באיטליה וכיילב חזר בלי אשלי כי היא רצתה להישאר שם.
בסוף היא חזרה והיא החליטה ללכת ללמוד בקולומביה הבריטית וכיילב בא איתה אבל הוא חזר כי זה לא היה בשבילו והם פרודים. השחקנית פשוט עזבה את הסדרה ובגלל שזו סדרה לכל המשפחה נראה לי שלא רצו להרוג את הדמות אז פשוט הוציאו אותה מהעלילה.

איימי וטיי לא סמכו אחד על השני ואז הם היו צריכים ליילד את התינוקת שלו אז זה קירב ביניהם,. אבל הם לא רצו להגדיר את זה כי הם עוד לא היו ממש בטוחים בזה והם חיו בסרט שעדיף ככה.

עוד שאלות? בשמחה אני אענה, אני רוצה להתחפש לאיימי בפורים! לא אכפת לי שאני הבן אדם היחיד שיבין את זה!

sparx

New member
חח זה סוגשל להתחפש לבנאדם רגיל..

בלונדינית עם עיניים כחולות... ג'ינס וכובע קאובוי? חח

sparx

New member
ואפשר לדבר על שנאתי לטים?

הוא אחד הדמויות הכי גרועות אבר.
הוא פשוט מעצבן ברמה קשה.. ויש דמויות שאתה אמור לשנוא אותם בהתחלה אבל לאט לאט אתה נפתח אליהן. איתו זה פשוט שנאה מתגברת.
כזה בנאדם אגואיסט מעצבן!!! כל שניה שמראים אותו (מלבד העקיצות שלו עם ג'ק) אני מקללת את המסך חח

יואו גם אני שונאת אותו!!

הוא רק נהיה יותר ויותר גרוע מרגע לרגע!
בדיוק מה שאני חושבת - דמויות כאלו בדרך כלל משתנות והופכות לטובות אבל הוא פשוט נהיה יותר מגעיל!
לא אכפת לו מאף אחד חוץ מעצמו, כל דבר שהוא עושה הוא רק בשביל שלו יהיה יותר טוב.
וזה עוד יותר מוזר כי זו סדרה לכל המשפחה, בסדרות כאלה הדמויות אמורות לעבור שינוי, כמו שטיי עבר שינוי מעבריין קטן לבחור טוב.

ולגבי התחפושת - זה לא בדיוק להתחפש לבן אדם רגיל, זה סוג של להתחפש לבוקרת, אבל להוסיף סממנים של איימי(אני די מפנטזת על למצוא חולצה עם ציורים של סוסים).

חניניתה

New member
סיכום תחילת שבוע..

שמתי לב שפעם בשבועיים הסכמ"ש מת. יש לו שבוע שכולם פעילים ושבוע שכלום..

איך עבר השבוע? מהר! הזמן עובר מהר שנהנים! אני לא מאמינה שעוד שבוע חוזרים!!
משהו טוב שקרה השבוע: השבוע התחיל עם 96

התחלתי אימון עיצוב עם מאמן כושר- כמעט אישי (עד ארבעה בקבוצה).
סוף סוף הלכתי לבקר את הכלבלבון הנסיך שלי
לחבר שלי היה יומולדת והכנתי לו עוגה עם כל מה שאני הכי אוהבת (אבל לא יכולתי לאכול כי הכל חלבי) אבל אמרו שיצא טעים- אפילו לא טעמתי. אני חושבת שזה פעם ראשונה שאני אופה עוגה לבד! חחח כמה ימים אחרי זה הכנתי בראוניז טבעוני וגם לו הייתה הצלחה (בערך).

משהו רע שקרה השבוע: נגמר לי המנוי לחדר כושר
היה לי מנוי משפחתי ובינתיים ההורים שלי לא רוצים לחדש כי הם גרים עכשיו רחוק ולא מגיעים. לי אין כסף לממן גם את זה (המאמן אישי עולה הרבה).
אני בנאדם לא החלטתי! אני כבר שבועיים כמעט מתלבטת אם לגשת למועד ב' או לא- כולם אומרים לי לא לגשת אבל אני אכזבתי את עצמי..

דבר מוזר/מצחיק שקרה השבוע: אני בקושי שותה אלכהול.. ממש בקושי ואם אני שותה זה רק יין לבן- אפשר לספור על יד אחת את הפעמים ששתיתי. אבל השבוע שתיתי כוס יין ועפתי באויר! יום אחרי זה קמתי עם כאב ראש, כל היום הייתי עם סחרחורת ומסובבת לגמרי..חח
ממש קשה לי להשתכר! אני שותה ושותה ושום דבר לא משפיע עלי- אני צריכה לשתות בקבוק שלם לבד ואז אולי זה קצת ישפיע עלי. ופתאום מכוס אחת...

השבוע מ-1 עד 10: 9 לא היה משהו וואוו במיוחד אבל גם לא היה משהו מאכזב.

יום השבוע: סלסה
אויב השבוע: הכסף שאין לי. יש לי כל כך הרבה דברים שאני רוצה לבזבז עליהם כסף ואני אין אותו בשביל לעשות זאת.. אגב קיבלתי 96 בקורס על תרבות הצריכה- המרצה אמרה לנו שאחרי הקורס לא נרצה לבזבז כסף.. פחחחח נראה לי שלמרות ה96 נכשלתי בקורס.

אהה וכמעט שכחתי- קמח חומוס!!! אומרים שטבעונים מבשלים הרבה עם קמח חומוס. הכי מפורסם זה חביתת חומוס, כבר כמה פעמים ניסיתי וכל פעם זה לא יוצא!!! החומוס הזה אויב החודש!!

אהוב השבוע:

אפליקציית השבוע: השבוע אני רוצה להקדיש את הפינה לאתר ולא אפליקציה.. יש מלא אתרים של בניית אלבום דיגיטלי סוף סוף אני מתחילה לעשות את אלבום דרום אמריקה שלי (אני כבר שנתיים אחרי). זה ממש ממכר! עוד לפני שאני מסיימת אלבום אני כבר חושבת על האלבום הבא שאני רוצה לעשות.

סלבס השבוע:
שיר השבוע: Cali & El Dandee Te Toco Perder
Wisin - Que Viva La Vida שיר זומבה מעייף

סרט השבוע:
ספר השבוע:
ואני חשבתי שאני אספיק לסיים את הספר שלי בחופשה הזאת.. כנראה שהוא יחכה לי לחופשה הבאה.
סדרת/ תוכנית השבוע: חברים, טקסי, דולסה, סנטה
מבחני השבוע:

בילוי השבוע: שישי. חבר שלי ואני חגגנו יומולדת עם חברים.
תוכניות לשבוע הבא: לסיים עבודה, להתחיל את הפרוסמינריון ולהתקדם איתו! אולי לסיים טקסי.?! אין סיכוי.. לגשת למועד ב'.
מסר לאומה: זה כל כך קשה להחליט עם עוד זוג לאן ללכת ומתי. כשיש שתי זוגות שלאף אחד מהם לא אכפת לאן לנסוע, ומתי זה יוצר הרבה בעיות!! חח אנחנו שתי זוגות שרוצים לנסוע לצימר וכל פעם אנחנו משנים יעד- פעם צפון פעם דרום, כל פעם משנים תאריך, אולי בכלל נטוס לחו"ל.. (והעיקר התלוננתי לפני שניה שאין לי כסף- אבל באמת שבחו"ל יותר זול מהארץ!)
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
הנסיך הקטן שלי

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0
תודה לך מדגישומסטיק.

shiran232

New member
איזה חתיך הכלב שלך

כל הכבוד על הציונים (והאפייה
), ומזל טוב לחבר!

אני רואה שיש בפורום כמה בנות שחסינות לאלכוהול
איך נפלת ככה חן?!

קמח חומוס
פעם ראשונה שאני שומעת על זה:|

המשך שבוע טוב חנוש! בהצלחה בשאריות מסמסטר א'

חניניתה

New member
הכי חתיך!

ממש לא ברור איך זה קרה, באמת שאני כל כך חסינה מזה..
שאריות סמסטר א'.. עוד שנייה זה נגמר לאאאאאאאאא כל כך כיף לי בשבועיים האחרונים!! למרות שאני עושה גם עבודות.(על מי אני עובדת? בעיקר אני לא עושה עבודות שאני צריכה לעשות)

למעלה