שבוע מעולה
יצא לי לרכב פעמיים על דאנס. ברכיבה הראשונה, הוא לא עבד לי כ"כ טוב. הוא קצת פחד מדברים ליד הגדר ולקח לי זמן להביא אותו לראש של עבודה. מרגע שזה קרה, הוא עבד מצויין.
ברכיבה השניה, הכל הלך טוב מההתחלה ועד הסוף. אנחנו עובדים בעיקר על לשמור אותו בכושר וקצת תרגילים ליטרליים.

בגלל שדו, היתה לאחרונה נודניקית בחוץ, החלטתי לרכב עליה רק בחוץ. ביום שישי יצאתי עם חברה והסוסה הנודניקית שלה החוצה. זה לא היה בדיוק טיול, כי החלטנו מראש שזה יהיה למטרות עבודה.
עוד כשבאתי להוציא אותה מהתא, הסוסה היתה נירגנת. בתחילת הטיול היא עשתה פרצופים של מפחדת מכל שטות. אבל ברגע שהתחלנו לעבוד ממש, היא הפסיקה עם כל השטויות והיתה מעולה. היא זזה עם המון קדימה והאריכה צעד. היא היתה מאוד קשובה לשפת גוף שלי והתאימה את הקצב אלי. לא הייתי צריכה לגעת בה במתג אפילו פעם אחת. כל המעברים בין המקצבים נעשו בצורה טובה. חזרתי ממש מרוצה ממנה. ניראה שגם היא נהנתה.
לשם שינוי, כניראה בגלל שעבדנו, לא כאבו לי הברכיים בכלל, אחרי הרכיבה הזו בחוץ.

אחר כך רכבתי על הסייחה. הפעם אני התחלתי לא כ"כ טוב. כשבאתי לעלות המאמן שלי בדיוק רכב על סייחה אחרת. הסייחה האחרת בדיוק קפצה וזה גרם לסייחה שלי לקפוץ גם. לקח לי כמה רגעים להתאפס על עצמי לפני שעליתי לרכב.
אחרי זה הסייחה שלי לא זזה קדימה ובמקום זה זזה הצידה מהרגליים. לא הבנתי מה קורה. אז הסתבר שכשלקחתי לה את האף קצת פנימה, היא קישרה את זה למשהו שהמאמן עבד איתה ביום לפני. בקיצור הייתי צריכה להזיז אותה ישרה בהתחלה, עד שהבנו אחת את השניה. מאותו הרגע, הכל הסתדר ושאר הרכיבה היתה טובה.