סכמ"ש חורפי??

veredmp

New member
כמה פעמים שהבטחת לי קליק במפגשים.............

אני אומרת - נחיה ונראה

shay keran21

New member
למהההה סנילית במפגש הראשון בזמנו הבאתי קליק

ואכלנו ביחדד..רק פעם אחת לא הבאתי!! אמממ בעצם פעמיים...הפעם הראשונה היה שעוד לא היכרתי אפחד..זה היה בהופעה בזאפה בפורים...שהתחשפת לפרפר הזה..הבטחתי לך שוקולד,ושיחקת אותה נעלבת,ואני אז לא הכרתי אותך מצוין כמו כעשיו:p והאמנתי לך....והייתי בשוק....חחחחחחחחחחחחחחח וואיי זה נראה כ"כ רחוק....איך הייתי בהלם מורד אני זוכר....כל דיבור איתה נשארתי פעור פה...כאילו שעכשיו לא....אחאחא כפרות על הראש שלך

veredmp

New member
מכלללללללללל הפעמים שראיתי אותך

והבטחת לי קליק ברובן, הבאת לי רק פעם אחת. זה אומר דרשני

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר של קרן אם לא של קרן :איתך מושיק עפייה משהו שעשה את השבוע:שופינג שבוע הבא :סיור מטעם העבודה מאכל השבוע:סלט עגבניות ומפרום תוכנית השבוע:מישהו בבית

מסכמת

שיר השבוע שלי של קרן- אם שיר השבוע שלי(לא של קרן)-say good עידן רייכל משהו/מישהו שעשה לי את השבוע- אתמול בן זוגי (בעלי
) חזר אחרי 3 ימים שהיה רחוק
תכנונים לשבוע הבא-ברית לבן של חבר קרוב, 2 חתונות ביום אחד (מה כולם מתלהבים מלהתחתן ב10/10
) מאכל השבוע- הכנתי פאי מרנג לימון. יאמי. קרן חיה כבר 3 חודשים בלי טלוויזיה-אז שאלה שהיא לא יכולה לענות עליה:תוכנית טלויזיה שאהבתם השבוע-מחוברים. התמכרתי. תעניקו
למי שבא לכם-למירב-
שלום!!

סתיוי17

New member
מי צריך יותר משבוע כזההה

שיר השבוע שלי של קרן- אם ומה כבר נשאר לקחת שיר השבוע שלי(לא של קרן)- פינק, who knew עמיר בניון - לתפוס ענן משהו/מישהו שעשה לי את השבוע- וואו היה לי שבוע מעולה ישתבח שמו! נתחיל בידיעה על ההופעה ברחובות שעשתה לי לגמרי את השבוע, אני מעופפת! מפגשי פולין שהיו מעולים ומרתקים ומרגישים את כבר הלחץ באוויר... שלושה שבועות לטיסה! קיבלתי משוב חיובי על הצעת העבודה לעבודת הבגרות במגמת ספרות-קולנוע, אז אפשר להתחיל לתקתק עניינים :) שיחות עם 2 חברים טובים בדלי קרים (נו מה).. והמספר החדש והמקומבן שקיבלתי! כדאי לכם מאוד ששמרתם אותו! המורה שלי לספרות ספרה לנו כבדרך אגב שהיא מתה על קרן והייתה כבר בארבע הופעות! בואו נגיד שהיא לא צעירה... היא אחד האנשים היותר אינטיליגנטיים ומעניינים שיצא לי לפגוש. היא יודעת הכל על הכל, כאילו. ידע כללי הזוי. אז ישר קפצתי כמובן, היא לא הפסיקה לשבח אותה... היה כיף לשמוע :) ודבר אחרון - חזרו אלי מערוץ 24, אני צריכה ללכת לאיזה ראיון בתלאביב ביום שלישי בבוקר. כמובן שאני לומדת אבל אני לא רוצה לפספס את זה, אז הודעתי למורה שאני לא אהיה. היא שאלה למה ולא רציתי לשקר, אז הסברתי לה, והיא אמרה לי "ברור שאת הולכת לתל אביב יא מסטולה, אם את מתקבלת תגידי לי מתי ואני אקליט! בהצלחה!!!"
כפרעליה תכנונים לשבוע הבא- מפגשי פולין, הנסיעה לתלאביב, סיורים לתל יצחק ולרמת הגולן (
) עבודהעבודהעבודה, חזרות מטורפות לפולין (אני אחראית על ארבעה טקסים במיידאנק, אושוויץ, וורשה וטרבלינקה...מפוצצת עבודה אבל זה כיף), בקיצור שבוע מעניין. מאכל השבוע- פיצה/גלידה בדלי קרים קרן חיה כבר 3 חודשים בלי טלוויזיה-אז שאלה שהיא לא יכולה לענות עליה:תוכנית טלויזיה שאהבתם השבוע- שידורים חוזרים של glee
, והתוכנית על היום שאחרי הלידה..מישהו צפה? תעניקו
למי שבא לכם- לעצמי, שהקאתי בפעם השלישית כבר כשניסיתי לחזור לאכול בשר כדי שהשיער יפסיק לנשור (כן, זה הדבר היחיד שמטריד אותי
). לא מסוגלת לסבול את המחשבה...
אולי עוף ווירטואלי יעשה את העבודה וליעלי שחלמתי עליה! חלמתי שאני מבקרת אצלך בבית וזה ממש לא היה בבית שלך. זאת הייתה איזו טירה ויובל ישב על ערסל וניגן.
WTF שבת שלום אהוביי!

סתיוי17

New member
לגמרי! אגב, שתיהן מורות לספרות חח

האחת מורה שלי במגמה(זאת שהלכה להופעות) והשניה זאת המחנכת שלי, אז הייתי צריכה להודיע לה, והיא מלמדת אותי ספרות כיתה. וגם המורה לספרות מהגוש השני של השכבה מתה על קרן. לא קשה להן לזהות איכות, אני מניחה.. תודה מירבי!

sp400

New member
מסכם

שיר השבוע שלי של קרן- אם שיר השבוע שלי(לא של קרן)-תמימותי- ה.ס משהו/מישהו שעשה לי את השבוע-מירב שעודדה אותי שקשה תכנונים לשבוע הבא-ללמוד ללמוד ללמוד מאכל השבוע- פיצה שדודה שלי הכינה הייה טעים קרן חיה כבר 3 חודשים בלי טלוויזיה-אז שאלה שהיא לא יכולה לענות עליה:תוכנית טלויזיה שאהבתם השבוע- ואו לא ראיתי טלוויזיה שבוע כל כך עמוס ואני מעניק את העוף לכל מי שרעב שלום!!

I מ י ר ב I

New member
הראל סקעת הוא ראש השב'כ?חחח

שמחתי לעזור.העיקר שאתה מרגיש בסדר עכשיו.

I מ י ר ב I

New member
זה גשם מקומי

אני ממש לא חושבת שיבטלו את ההופעה. אני גרה בחדרה ועכשיו ממש בהיר פה.מחר כבר לא יהיו גשמים לפי התחזית...

ב ניצן

New member
../images/Emo45.gif

סבבה, כי דווקא ברעננה היו ברקים ורעמים וגשם שוטף..

I מ י ר ב I

New member
המדינה שלנו לא יכולה לחיות עם טיפת גשם

רק ירדו כמה טיפות וכבר הפסקת חשמל ופקקים? מזל שאין פה טורנדו

למעלה