מי צריך יותר משבוע כזההה
שיר השבוע שלי של קרן- אם ומה כבר נשאר לקחת
שיר השבוע שלי(לא של קרן)- פינק, who knew עמיר בניון - לתפוס ענן
משהו/מישהו שעשה לי את השבוע- וואו היה לי שבוע מעולה ישתבח שמו! נתחיל בידיעה על ההופעה ברחובות שעשתה לי לגמרי את השבוע, אני מעופפת! מפגשי פולין שהיו מעולים ומרתקים ומרגישים את כבר הלחץ באוויר... שלושה שבועות לטיסה! קיבלתי משוב חיובי על הצעת העבודה לעבודת הבגרות במגמת ספרות-קולנוע, אז אפשר להתחיל לתקתק עניינים

שיחות עם 2 חברים טובים בדלי קרים (נו מה).. והמספר החדש והמקומבן שקיבלתי! כדאי לכם מאוד ששמרתם אותו! המורה שלי לספרות ספרה לנו כבדרך אגב שהיא מתה על קרן והייתה כבר בארבע הופעות! בואו נגיד שהיא לא צעירה... היא אחד האנשים היותר אינטיליגנטיים ומעניינים שיצא לי לפגוש. היא יודעת הכל על הכל, כאילו. ידע כללי הזוי. אז ישר קפצתי כמובן, היא לא הפסיקה לשבח אותה... היה כיף לשמוע

ודבר אחרון - חזרו אלי מערוץ 24, אני צריכה ללכת לאיזה ראיון בתלאביב ביום שלישי בבוקר. כמובן שאני לומדת אבל אני לא רוצה לפספס את זה, אז הודעתי למורה שאני לא אהיה. היא שאלה למה ולא רציתי לשקר, אז הסברתי לה, והיא אמרה לי "ברור שאת הולכת לתל אביב יא מסטולה, אם את מתקבלת תגידי לי מתי ואני אקליט! בהצלחה!!!"
כפרעליה
תכנונים לשבוע הבא- מפגשי פולין, הנסיעה לתלאביב, סיורים לתל יצחק ולרמת הגולן (
) עבודהעבודהעבודה, חזרות מטורפות לפולין (אני אחראית על ארבעה טקסים במיידאנק, אושוויץ, וורשה וטרבלינקה...מפוצצת עבודה אבל זה כיף), בקיצור שבוע מעניין.
מאכל השבוע- פיצה/גלידה בדלי קרים
קרן חיה כבר 3 חודשים בלי טלוויזיה-אז שאלה שהיא לא יכולה לענות עליה:תוכנית טלויזיה שאהבתם השבוע- שידורים חוזרים של glee
, והתוכנית על היום שאחרי הלידה..מישהו צפה?
תעניקו
למי שבא לכם- לעצמי, שהקאתי בפעם השלישית כבר כשניסיתי לחזור לאכול בשר כדי שהשיער יפסיק לנשור (כן, זה הדבר היחיד שמטריד אותי
). לא מסוגלת לסבול את המחשבה...
אולי עוף ווירטואלי יעשה את העבודה וליעלי שחלמתי עליה! חלמתי שאני מבקרת אצלך בבית וזה ממש לא היה בבית שלך. זאת הייתה איזו טירה ויובל ישב על ערסל וניגן.
WTF שבת שלום אהוביי!