סכמ"ש חורפי??

OmErLoLa

New member
עונה :)

שיר השבוע שלי של קרן- תקליט שרוט
שיר השבוע שלי(לא של קרן)- Billionaire
משהו/מישהו שעשה לי את השבוע- חברות שלי , כי הן פשוט מדהימות
תכנונים לשבוע הבא- יוצאת בראשון ושני לעוד טיול עם המנהלה , ולללמוד לצערי :\
מאכל השבוע- הסושי שאמא הזמינה לי כשחזרתי בשלישי מהטיול
קרן חיה כבר 3 חודשים בלי טלוויזיה-אז שאלה שהיא לא יכולה לענות עליה:תוכנית טלויזיה שאהבתם השבוע- אקסטרים מייקאובר , פשוט מדהים מה שהם עושים שם 3>
תעניקו עוף למי שבא לכם- לכל האנשים במדהימים בפורום הזה :)

איריס מ

New member
מסכמת

שיר השבוע שלי של קרן- שמעתי את שלושת הדיסקים השבוע כך שנהנתי להאזין לכולם. שיר השבוע שלי(לא של קרן)- הנה אחד מהשירים שהאזנתי להם, בביצוע של דויד בוסטמנטה http://www.youtube.com/watch?v=5e7rIATr4Mk משהו/מישהו שעשה לי את השבוע- לפגוש אנשים שלא ראיתי הרבה זמן. תכנונים לשבוע הבא- אין תכניות/תכנונים מיוחדים. מאכל השבוע- שניצל. קרן חיה כבר 3 חודשים בלי טלוויזיה-אז שאלה שהיא לא יכולה לענות עליה:תוכנית טלויזיה שאהבתם השבוע- "משמר המפרץ", "בנות גילמור". תעניקו למי שבא לכם- מעניקה לכל הפורום המקסים הזה. שיהיה סופ"ש נפלא ושבת שלום לכולם

I מ י ר ב I

New member
ביצוע מעולה של דיויד בוסטמנטה

בספרדית זה נשמע הרבה הרבה יותר טוב.למרות שאני לא מתה על המבטא הספרדי.הוא מעצבן.רק קסטג'נו שולט!!!

נהנה לסכמש!

שיר השבוע שלי של קרן- מבול כל כך מתאים חח אבל נראלי ש אם.. שיר השבוע שלי(לא של קרן)- פשוט התחלתי לחרוש על מדונה אז כל דבר שקשור אליה.. משהו/מישהו שעשה לי את השבוע- חזרה מפולין.. היה ממש קשה אבל כל כך כייף אי אפשר לתאר תכנונים לשבוע הבא- אממ אין לי ממש .. רק מבחנים וכאלהה מאכל השבוע-יש אחלה מסעדה של ארוחות בוקר בבנימינה יש להם כמו פוקצה עם ביצה וגבינות :) מעולה! קרן חיה כבר 3 חודשים בלי טלוויזיה-אז שאלה שהיא לא יכולה לענות עליה:תוכנית טלויזיה שאהבתם השבוע- בובספוג :] תעניקו למי שבא לכם- לכל מי שבא :p

Koala Girl

New member
סיכמו"ש

שיר השבוע שלי של קרן- האמת לא כ"כ שמעתי אותה השבוע,מניחה שכתובתי
שיר השבוע שלי(לא של קרן)- Me hace llorar של רומינה יאן
משהו/מישהו שעשה לי את השבוע- אמ,זה
http://img2.timg.co.il/forums/1_145787494.jpg (התלהבתי שראיתי דוכיפת לבן
) תכנונים לשבוע הבא- מחר-אדר גולד בתמונע (בזמן שכולכם תהיו בשוני
) מאכל השבוע- נאצ'וס קרן חיה כבר 3 חודשים בלי טלוויזיה-אז שאלה שהיא לא יכולה לענות עליה:תוכנית טלויזיה שאהבתם השבוע- לא שיש לי טלויזיה
אבל התחלתי להוריד סדרה- The Big C,מומלץ
תעניקו
למי שבא לכם- איכסה עוף

idanoosh17

New member
הידד!

שיר השבוע שלי של קרן- מה כבר נשאר לקחת שיר השבוע שלי(לא של קרן)-צ'יפופו לאמוראל! משהו/מישהו שעשה לי את השבוע-הייתי בבולגריה השבוע והיה כיף תכנונים לשבוע הבא-אני מתחיל ללמודדדדדדדד! מאכל השבוע-פיצה נראלי... לא מירב?
קרן חיה כבר 3 חודשים בלי טלוויזיה-אז שאלה שהיא לא יכולה לענות עליה:תוכנית טלויזיה שאהבתם השבוע- "יום בחיי עם מושיק עפיה"
תעניקו
למי שבא לכם- האייקון הזה ממש מכוער

ofree15

New member
רק אצלי לא ירד גשם??

שיר השבוע שלי של קרן- איתיים אפטר טיים שיר השבוע שלי(לא של קרן)- לקחת את ידי בידך משהו/מישהו שעשה לי את השבוע- חניכה אחת רשומה, ומחמאות
תכנונים לשבוע הבא- מבחניםם ומלא
וגם טיול הכנה וזה.. מאכל השבוע- קוסקוס וקציצות בקופסה אדומה, כשאוכלים בחולות בשיא החום
קרן חיה כבר 3 חודשים בלי טלוויזיה-אז שאלה שהיא לא יכולה לענות עליה:תוכנית טלויזיה שאהבתם השבוע- מועדון לילה תעניקו למי שבא לכם- לכולם!

BRANGELINA

New member
מה את לא אמיתית ?ברור שירד פה גשם

אולי היית בבית ספר באותו זמן
(לכל מי שלא מבין עופרי ואני גרות באותו רחוב
) עדן השמנה

sivan3004

New member
מסכמת:)

אני אסכם לא לפי מה שכתוב אלא סתם אכתוב על איך הולך לי חח
אני עדיין בטירונות חח השבוע היה לנו ימי מטווחים, בכיתי אחרי הירי הראשון חחחח אבל אח"כ היה כבר יותר טוב ואפילו הצלחתי לפגוע חחח מה שכן - כיף זה לא היה חחח בכללי הולך סבבה, כבר דיי התרגלתי למשמעת והכל ולתנאים המפקדות חמודות כשהן רוצות חחח וצוחקות לא מעט וזהו - שבוע הבא יש לי טקס השבעה
סוף סוף! כרגע אני מתבאסת ממש שיש הופעה בפלורה ברחובות ואני אהיה בקורס שזה אחד המבאסים
כ"כ קרוב לבית ואני לא אהיה שם... אבל מקווה לבוא לזאפה ת"א ב-1 בדצמבר
מזמן לא ראיתי את כולם

למעלה