סכמ"ש חורפי??

I מ י ר ב I

New member
סכמ"ש חורפי??../images/Emo221.gif

שיר השבוע שלי של קרן-
שיר השבוע שלי(לא של קרן)-
משהו/מישהו שעשה לי את השבוע-
תכנונים לשבוע הבא-
מאכל השבוע-
קרן חיה כבר 3 חודשים בלי טלוויזיה-אז שאלה שהיא לא יכולה לענות עליה:תוכנית טלויזיה שאהבתם השבוע-
תעניקו
למי שבא לכם-
שלום!!

shay keran21

New member
עונה....

שיר השבוע שלי של קרן- ללא ספק אם
שיר השבוע שלי(לא של קרן)- אממממ....שאלה קשה...באמת לא שמעתי כלום חוץ מקרן...אממ שיהיה "שיר שמח" של אורטל אופק משהו/מישהו שעשה לי את השבוע- הגשם שירד הבוקר על חלוני...הרגשתי הכי מאושר ברגעים האלו..פתחתי את החלון והרחתי את הריח..הבושם הכי הכי טוב שהטבע יכול להביא.... תכנונים לשבוע הבא- עבודה עבודה ועבודה.. מאכל השבוע- סדוויץ גבינה צהובה??? קרן חיה כבר 3 חודשים בלי טלוויזיה-אז שאלה שהיא לא יכולה לענות עליה:תוכנית טלויזיה שאהבתם השבוע- שטוווווווווו?! 3 חודשים??? טאובבבבבבב קרן!!! האמת גמני בזמן האחרון לא צופה בכלום...אבל שיהיה מועדון לילה,הפרק שחתם את העונה..היה עם בר רפאלי...לא יודעים למה עושים ממנה משהו שהיא לא..קרן פי דעתי הרבה הרבה יותר יפה ממנה...ובר הייתה חולמת על רגליים כמו של קרן

shay keran21

New member
וכמובן שכחתי לרשום למי אני נותן עוף במתנה

האמת??? אני נותן לעצמי...כי הייתי מסכן השבוע..אכלתי רק סדוויצים עם גבינה..אוו אוווו היה יום מיוחד שבגלל שנגמר הגבינה אכלתי לבנה(זה היה היום שבאתן אליי מירבוש:p) שבוע שלם לא אכלתי בשר..כולי מסכן..כמו כלב מורעב...היום אפוצה לא רק שאוכל הרבה בשר אלא אוכל את האוכל של סבתא....אם אני אוהב ת'אוכל של אמא שלי..את האוכל של סבתא שלי אני אוהב פי אלף....ושתבינו,היא מכינה אוכל חריף!! אבל בשבילי היא מכינה עוד מיליון דברים...ב5 שעות עבודה אתם רואים 20 סירים ועשר סוגים שונים של בשר..רק לבחור!!! אני טועם מכל בשר...

I מ י ר ב I

New member
מסכמת שבוע

שיר השבוע שלי של קרן-אם! שיר השבוע שלי(לא של קרן)-http://www.youtube.com/watch?v=5P0_v__IOrE משהו/מישהו שעשה לי את השבוע-להסניף תינוקות תכנונים לשבוע הבא-לפתוח ספרים... מאכל השבוע-חצילים בתנור קרן חיה כבר 3 חודשים בלי טלוויזיה-אז שאלה שהיא לא יכולה לענות עליה:תוכנית טלויזיה שאהבתם השבוע-מונית הכסף,מועדון לילה,דון חואן תעניקו
למי שבא לכם-ל-ורד,לשי ולשלומי
שלום!!

sp400

New member
תודה על העוף

למרות שאני לא אוכל עוף אז אני אחשוב שזה שוקולד

shay keran21

New member
חחחח מירבבבבבבבבבבבבבבבבבב עשית

אותי רעבבבבבבבבבבבבבבב...רעב על עוף בבוקרררררררררר בבוקררררררררררררררררר!!!!!!!!!! למהההההה זה מגיעעע ליייייייייייי..מפנטז עכשיו על כבד ועל סטייק...ככה מתובל טוב...יאמ יאמ יאמייייייייייייייייייייייייייייייייי

shay keran21

New member
תודה../images/Emo201.gifאני ממש הייתי זקוק לזה.נראה לי שורד

הייתה מעדיפה גם שוקולד...והרבה!!! בע"ה במפגש בהא ורד אביא לך 2 קליקים לא אחד!!! הפעם אני מבטיח לך

למעלה