סכמ"ש חופשי

Bell J

New member
אני עוד רגע משתינה בתחתונים מפחד. או התרגשות.

אחד מהשניים. שאלת פתיחה: כוכב נולד!אז חגית או דוד? אומייגאד, כאילו ברור ש... כאילו זה כ"כ הכי ברור שהזוכה הוא.... אני אגיד לכם מה הכי ברור - עד כמה התוכנית הזו מטומטמת ומכורה. כמו כל תוכנית ריאלטי בארץ :/ היום הכי טוב/מגניב השבוע: היום. קפצו לי שזה על שבוע הבא -קדם קורס הישרדות, Here i come! אה ויום שני הקודם :) היום הכי מבאס: רביעי...
תוכניות לשבוע הבא: קורס הישרדות *-* ספר השבוע: זונעות. אממ הספר של ההדרכה של קורס סיו"ן? סרט השבוע: הארי פוטר פעמיים (בחייכם, יש שמה הראקו!
) סדרת השבוע: ------ ציטוט השבוע: "אני אוגר! אני אוגר!" עקב שחייה בתוך כדור אוגרים אנושי ענק על בריכה קטנה. קליפ: זו תהיה בושה להגיד הפתיחים של סאקורה ביפנית? |נובך|... אז הפתיחים של צובסה כרוניקאל (אגדת הכנפיים) תמונה: אני ממהרת, אני אשים (למרבה האירוניה) ביום רביעי. וזהו,לא? לא! ברור שלא! אני הולכת למות מהקורס! אימאאאאאא |בוכה| וכי אני לא אהיה כל השבוע: מיכל, דארן כריס גיי! הוא נישק את כריס בהפתעה ונהנה מזה! הוא מאוהב בכריס קשות ולא מוכן להודות בכך! הוא גיי בארון ועם חברה לצורך יח"צ! (זה יכסה את הזמן שאני לא אהיה פה) עכשיו סיימתי ^-^ (איזו חמודה אני?!)

mich223

New member
אני עושה חרם על ההודעות שלך.

מ-ע-כ-ש-י-ו P: המ,סתם.ברור שהוא נהנה לנשק את כריס,כולם היו נהנים.גם אם הם לא היו נמשכים לבנים. תהני בקורס,ותשתדלי לא למות .

TwilightFan

New member
../images/Emo98.gif

שאלת פתיחה: כוכב נולד!אז חגית או דוד? לא ראיתי אף פרק העונה, רק את הגמר, ולפי מה שהיה בגמר - חגית
לגמרי הגיע לה. היום הכי טוב/מגניב השבוע: שישי, כי ההורים שלי קנו לי ליומולדת סוף סוף את הכונן החיצוני החדש שלי!!!11!@#@$!! (1TB) *התרגשות של חנונים* עכשיו סוף סוף יהיה לי איפה לשים את כל הסדרות והסרטים וכו' וכו'... דיסקים זה כזה פאסה. היום הכי מבאס: יום שלישי. כי היה צום וזה מציק
תוכניות לשבוע הבא: סטנדאפ
וגם להתקדם בשיעורי הנהיגה
ספר השבוע: אן מהעמק הירוק (אני פריקית של האסופית) סרט השבוע:
סדרת השבוע: הוחלפו בלידתן (תתחילו לראות את זה כבר!!) גם כי שון ברידי עשה לי RT
ציטוט השבוע: If you could choose any guest star... Ian: "Fabio." Paul: "He auditioned for Damon." Ian: "He wanted too much money per episode." מהקומיקון. אין לי מושג מי זה פביו הזה.. אבל זה עדיין מצחיק. קליפ: אממ זה דיי ישן, אבל רק עכשיו זה הגיע אליי. תראו קודם את זה: http://www.youtube.com/watch?v=qvl7kG82EfI ואז את זה: http://www.youtube.com/watch?v=DEluA6LFw6k&feature=related מדהים
תמונה: גם מהקומיק-קון
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

TwilightFan

New member
סטנדאפ של דניאל אסייג

ומני עוזרי, אבל בסוף לא נשארו כרטיסים

y a m i girl

New member
אולה!../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

אז אחרי נצח! אחרי לונדון, הפלגה בים התיכון וביקור של כמה ימים ברומא, חזרתי :) מובטלת מתמידXD שאלת פתיחה: כוכב נולד!אז חגית או דוד? (תעשו לי טובה...לירון..): אתם רוצים לומר לי שאנשים חוץ מאבא שלי באמת רואים כוכב נולד?! היום הכי טוב/מגניב השבוע: השבוע?... ואו, כל השבוע מבולבל לי, ירדנו מהאוניה ביום ראשון ( היה מדהים על האוניה, הכרנו כ"כ הרבה אנשים ועשינו כ"כ הרבה שטויות!) והיינו ברומא עד רביעי בערב, ראינו הארי פוטר בחמישי בערב ( איזה סרט מצחיק ומגוחך, אני לא יכולה, מה הם עשו לספר?!)... לאיודעת... האמת שממש כל יום השבוע היה ממש טוב! היום הכי מבאס: אמ... הייתי אומרת החזרה לארץ, אבל כבר כ"כ התגעגעתי לחברים ולבית ולחתולים שלי, שזה לא היה כזה רע... תוכניות לשבוע הבא: טוב, כבר יום ראשון, אז זה תוכניות להשבוע... אמ... טוב, אני לא עובדת... הקורס פסיכומטרי מתחיל רק עוד חודש... יש לי תוכניות לבלות את הסופ"ש עם חברים בנתניה, ומתישו השבוע לקנות עדשות ( בהצלחה עיניים
) אבל די זהו... ספר השבוע: הארי פוטר השביעי... אבל בקושי היה לי זמן\כוח לקרא... סרט השבוע: האמת שראיתי את הארי פוטר השביעי... יחסית לסרטים הקודמים הוא היה בסדר... אבל הם הורידו כ"כ הרבה דברים שנורא חשובים לי בספרים...לא הדגישו מספיק דברים שיש להם דגש נורא גדול עבורי בספרים... סדרת השבוע: טורצ'ווד, כאילו, כן, העונה החדשה נורא אמריקאית... אבל הפרק האחרון שיצא ( פרק 3) היה פשוט... ואו! ציטוט השבוע: ואו, היו מלא מהסרט, נבחר שניים....(
לסוף של הארי פוטר).. "*וולדמורט הופך לשלכת*ואו, תראו! וולדמורט חלף עם הרוח!" "*באפילוג* אני לא מבינה, להוליווד יש כ"כ הרבה טכנולוגיות מגניבות, ומה הם עשו כדי להזקין את הדמויות!? הלבישו את ג'יני בבגדים מכוערים ועשו לה תסרוקת מכוערת ואמרו לדניאל רדקליף לא להתגלח כמה ימים?!" קליפ: זה לא קליפ, אבל נניח... המבקר סרטים האהוב עלי עשה ביקורת קורעת על הסרט השביעי חלק 2... http://www.youtube.com/watch?v=MY9aCPM3wKA תמונה: http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...230993848_100000492183291_1096073_65134_n.jpg האוניה שלנו
( האמת שהיא אפילו יותר גדולה ממה שהיא נראית)

Ayelet 363

New member
מסכמת באיחור אופנתי

שאלת פתיחה: כוכב נולד!אז חגית או דוד? (תעשו לי טובה...לירון..): לא ראיתי. היום הכי טוב/מגניב השבוע: לא יודעת. היום הכי מבאס: אתמול. אם כי הוא היה גם אחד הטובים. תוכניות לשבוע הבא: - ספר השבוע: קצת מ"הנערה שבעטה בקן הצרעות" מאת סטיג לרסון וקצת מ-"Dragon Haven" מאת רובין הוב. סרט השבוע: הארי פוטר השביעי חלק 1, מעט מאוד מהשלישי, ובסוף לא יצא לי לראות את החדש.
סדרת השבוע: גלי (כי אני מכורה גם אם אני לא רואה
ומהפאנפיקים. אפילו שהם דיי נגמרו
), אחים אחיות, מרלין, יומני הערפד, דולהאוס ובונז. ציטוט השבוע: - קליפ: - תמונה: -

Ayelet 363

New member
לא הצלחתי למצוא מספיק../images/Emo10.gif

אני מתחילה עוד כל מיני, אבל מהר מסיימת ואז עובר זמן עד שאני מוצאת... פעם זה לא היה כך. אה, ושלא לדבר על זה שעכשיו נדמה שיש הרבה יותר פאנפיקים עצובים (אני אוהבת גם אותם, אבל הם מדכאים).

neurotica

New member
וואו, פנפיקים כ"כ לא נגמרים.

אם את בקטע של קליין אני יכולה להמליץ לך על כמה (עשרות). רק תגידי לי איזה ז'אנר ודירוג וכאלה.

Ayelet 363

New member
לא משנה לי דירוג או ז'אנר. העיקר קליין../images/Emo99.gif

בל אם את צריכה דרך לסנן אז מבחינתי אולי עדיף משהו יחסית קליל (אחרי כל העצובים שאני קוראת...) אם יש. לא ממש משנה לי. כל מה שתביאי יהיה טוב.
ותודה מראש!

למעלה