אני עוד רגע משתינה בתחתונים מפחד. או התרגשות.
אחד מהשניים. שאלת פתיחה: כוכב נולד!אז חגית או דוד? אומייגאד, כאילו ברור ש... כאילו זה כ"כ הכי ברור שהזוכה הוא.... אני אגיד לכם מה הכי ברור - עד כמה התוכנית הזו מטומטמת ומכורה. כמו כל תוכנית ריאלטי בארץ :/ היום הכי טוב/מגניב השבוע: היום. קפצו לי שזה על שבוע הבא -קדם קורס הישרדות, Here i come! אה ויום שני הקודם
היום הכי מבאס: רביעי...
תוכניות לשבוע הבא: קורס הישרדות *-* ספר השבוע: זונעות. אממ הספר של ההדרכה של קורס סיו"ן? סרט השבוע: הארי פוטר פעמיים (בחייכם, יש שמה הראקו!
) סדרת השבוע: ------ ציטוט השבוע: "אני אוגר! אני אוגר!" עקב שחייה בתוך כדור אוגרים אנושי ענק על בריכה קטנה. קליפ: זו תהיה בושה להגיד הפתיחים של סאקורה ביפנית? |נובך|... אז הפתיחים של צובסה כרוניקאל (אגדת הכנפיים) תמונה: אני ממהרת, אני אשים (למרבה האירוניה) ביום רביעי. וזהו,לא? לא! ברור שלא! אני הולכת למות מהקורס! אימאאאאאא
וכי אני לא אהיה כל השבוע: מיכל, דארן כריס גיי! הוא נישק את כריס בהפתעה ונהנה מזה! הוא מאוהב בכריס קשות ולא מוכן להודות בכך! הוא גיי בארון ועם חברה לצורך יח"צ! (זה יכסה את הזמן שאני לא אהיה פה) עכשיו סיימתי ^-^ (איזו חמודה אני?!)
אחד מהשניים. שאלת פתיחה: כוכב נולד!אז חגית או דוד? אומייגאד, כאילו ברור ש... כאילו זה כ"כ הכי ברור שהזוכה הוא.... אני אגיד לכם מה הכי ברור - עד כמה התוכנית הזו מטומטמת ומכורה. כמו כל תוכנית ריאלטי בארץ :/ היום הכי טוב/מגניב השבוע: היום. קפצו לי שזה על שבוע הבא -קדם קורס הישרדות, Here i come! אה ויום שני הקודם