סכמ"ש חופשי

mich223

New member
סכמ"ש חופשי ../images/Emo26.gif

או:אין לי מושג מה אני עושה. שאלת פתיחה: כוכב נולד!אז חגית או דוד? (תעשו לי טובה...לירון..) היום הכי טוב/מגניב השבוע: היום הכי מבאס: תוכניות לשבוע הבא: ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ציטוט השבוע: קליפ: תמונה: וזהו,לא?

A TotalGleek

New member
מסכמת ../images/Emo204.gif

שאלת פתיחה: כוכב נולד!אז חגית או דוד? (תעשו לי טובה...לירון..)-העונה הראשונה של כוכב נולד שראיתי רק את האודישנים !,פשוט השתעממתי כבר.. אבל ממה שראיתי,דוד לביא . היום הכי טוב/מגניב השבוע: היום- בגלל הראיון של כריס (לא יודעת אם הוא היה היום.. אבל היום פשוט גיליתי אותו .) היום הכי מבאס:לא עולה לי כרגע יום מבאס .. תוכניות לשבוע הבא: לארוז !! איזה כיף !
|NOT| ספר השבוע:
סרט השבוע: הארי פריקינג' פוטר היה מדהים!! (אבל לא הקפיאו אותי ?? פיספסתי את החלק הכי חשוב!) , ואני מספר ארבע שראיתי שוב :) סדרת השבוע:אחרי הרבה דיבורים,סוף סוף התחלתי לראות גוסיפ גירל !! התאהבתי בפן באדג'לי ! ציטוט השבוע:מה שדארן אמר על זה שהתעלף בהופעה שלו , וכל הראיון עם כריס . קליפ: http://www.youtube.com/watch?v=cQVxFPxYyw0 R.I.P AMY WINEHOUSE .
תמונה: תנחשו מי ..

mich223

New member
../images/Emo58.gif לתמונה ../images/Emo3.gif

קורד היקר,הידוע בתור סאמי.

5ifi

New member
../images/Emo6.gif

חח מיכל הרסת אותי .... "או:אין לי מושג מה אני עושה." שאלת פתיחה: כוכב נולד!אז חגית או דוד? (תעשו לי טובה...לירון..) דבר ראשון, לירון לא רע בכלל ואני שונאת מזרחית. וחגית לא משו בכלל לדעתי. אז דוד בראבק. היום הכי טוב/מגניב השבוע: יום חמישי, לא הלכתי לעבודה במפתיע כי נגמר לי הקול, ומה אני אעשה בעבודה בלי יכולת לדבר? אעשה שפת הסימנים עם הלקוחות??? חחחח אז הלכתי לראות הארי פריקינ' פוטר חלק 2!!!!! אההה!!!! איזה סרט!!! |התעלפות| וגם קניתי שרשרת חמודה
היום הכי מבאס: לא היו יותר מדי.. היה שבוע לא רע בכלל! (ליפי שלום היה שבוע די טוב. חיחיחי) תוכניות לשבוע הבא:לחגוג יומולדת לחברה שלי ולמצוא נושא לציור חדש... ספר השבוע: קראתי! "יש שם מישהו" של מריאן קיז. מקסים. עדיין לא סיימתי! סרט השבוע: אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות!! אין על הסרט הזה בעולם. הו, אהרון ג'ונסון... סדרת השבוע: legend of the seeker הלווווווו קרייג הורנר... התחלתי השבוע, וכיף לי מאוד! מעביר לי את הזמן עד שגלי יחזרו בבהייה בקוביות של קרייג, גאד בלס הימ. ציטוט השבוע: אממממ וואט?!!? קליפ: http://www.youtube.com/watch?v=KU5o6M7S5nQ&ob=av2e ויייייהיייייי! שיר הקיץ שלי! תמונה: מי אמר שכריס לא יודע לרקוד?! חחחחחחח

mich223

New member
יאללה.

שאלת פתיחה: כוכב נולד!אז חגית או דוד? (תעשו לי טובה...לירון..) היום הכי טוב/מגניב השבוע: שני ושישי. שני-בגלל ה"פ7 חלק2. מטורף! היום הכי מבאס:ראשון (רק אני מצליחה להיות חולה ברגעים כאלו..) תוכניות לשבוע הבא:המ,זורמים ספר השבוע:משהו של הרלן קובן. שכחתי את השם. סD סרט השבוע: הארי פוטר 7!
-אז דווקא היה אחלה,ומפצה על החלק הראשון והדפוק. סדרת השבוע:מרליןמרליןמרלין
וגלי ציטוט השבוע:המממממ היה סופשבוע כל כך מצחיק,אין לי מושג מה לצטט,יותר מדי... (יפי,ציטוט זה אומר ציטוט.של השבוע.הגדרה מילונית?) תמונה:

5ifi

New member
חח מי זוכר ציטוטים דאמיט?

והיי, גם אני חולה! ווהוו!!!

mich223

New member
~אחוות חולים~

אבל אני כבר הבראתי,אני חושבת. חוץ מהקטע של האף הסתום.

5ifi

New member
אז גם אני חוץ מהצרידות המגוחכת

ואני עובדת בפריקינ' שירות לקוחות בטלפון! אני מנסה לא לחשוב מה הלקוחות חושבים עלי...

5ifi

New member
לגמרי.

זה מזכיר את סנטנה. "יש לך קול מדהים, איך את מצליחה להישמע צרודה כלכך?" "תודה! אני מעשנת סיגרים."

boopy 1

New member
הכי חופשי

שאלת פתיחה: כוכב נולד!אז חגית או דוד? (תעשו לי טובה...לירון..) מממ...זאת העונה הראשונה שאני לא רואה.. אבל אמא צרחה פה מקודם ייש חגית אז אני מניחה שחגית... היום הכי טוב/מגניב השבוע: מחמישי עד שבת היום הכי מבאס: שלישי תוכניות לשבוע הבא: לעבוד הרבה ולאהוב הרבה ספר השבוע: מצרפי המקרים ספר מהממם! סרט השבוע: לא הספקתי סדרת השבוע: המירוץ למליון ציטוט השבוע: If you really accept who you are, no one could use you against you קליפ: תמונה:

חופשי זה לגמרי לבד?

שאלת פתיחה: כוכב נולד!אז חגית או דוד? אין לי מושג, הפרק היחיד של כוכב נולד שראיתי בחיי היה הגמר של העונה הראשונה... -הכניסו כאן שם של מי שבא לכם- היום הכי טוב/מגניב השבוע: מפגש חברים/טריוויה/נוסטלגיה משעשע ביום שני, אני מניחה. היום הכי מבאס: לא היה! תוכניות לשבוע הבא: הופעה של להקה של ידיד שלי והארי פוטר 7ב. ספר השבוע: בעיקר פאנפיקים, האמת. סרט השבוע: - סדרת השבוע:עדיין דם אמיתי, וכנראה ישאר ככה עד ספטמבר. (למרות שמסתבר שזה מסוג הסדות שיוצרות רוצחי המונים, עפ"י וואינט) ציטוט השבוע: "Biting is excellent. It's like kissing, only there's a winner." קליפ: איזה כיף זה פופ ניינטיז! http://www.youtube.com/watch?v=u0-jqVdI38g תמונה:

מסכמשת

שאלת פתיחה: כוכב נולד!אז חגית או דוד? (תעשו לי טובה...לירון..) לירון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ודוד
הכי נחשב מקום שני היום הכי טוב/מגניב השבוע: וואי אין לי שמץ היה שבוע קשה ומתיש... היום הכי מבאס: ראשון שלישי חמישי תוכניות לשבוע הבא: להמשיך לרייר על מינכן לפנטז על החופש שתכף מגיע ספר השבוע: נתב"ג - יואב כ"ץ סרט השבוע: קשר לא מחייב סדרת השבוע: --- ציטוט השבוע:--- קליפ: מארקי כוסות החלב ואנחנו http://www.youtube.com/watch?v=iLYe4ENB89c תמונה: מההופעה באמסטרדם כשהוא עלה חולה אחרי ביטול יום לפני קושמוש מהמם וזהו,לא?

חחח הם עושים לחיים עם כל האיצטדיון

הווארד גארי וג'ייסון מקבלים יין אדום ומארק ורובי עקב היותם אלכוהליסטים אחרי גמילה מקבלים כוס חלב . בדרך כלל הכוסות היו נעלמות אח"כ אבל באותה הופעה מארקי החמוד החליט לתת לנו אותן

מסכמ"ש

שאלת פתיחה: כוכב נולד!אז חגית או דוד? (תעשו לי טובה...לירון..) מעניין לי את התחת היום הכי טוב/מגניב השבוע: כל הסופ"ש, החל מיום חמישי היום הכי מבאס: לא יודע תוכניות לשבוע הבא: כרגע אין משהו מיוחד... ספר השבוע: נוילנד של אשכול נבו סרט השבוע: שוב אני ממליץ על מסיבת רווקות למי שלא ראה...וראיתי גם את קוד מקור שהיה טוב מאוד, וגם את הסרט RED סדרת השבוע: אחים ואחיות, האנטומיה של גריי, ANTM, GLEE וכיף לראות את האו.סי בשידורים חוזרים! ציטוט השבוע: "יאללה נוסעות לנתניה"
תמונה: מגניב שאת התמונה צילמה זאת שמשחקת את בוני ביומני הערפד

למעלה