סכמ"ש חדש

idanoosh17

New member
סכסכסכסכמ"ש

סופשבוע רגע עם סכסכסכמ"ש [סכסכסכסכמ"ש] שירי שבוע של קרן - שיהיה לנו בית שירי שבוע -מרוב אהבה שותק ספר\סרט\הצגה\קישואים ודברים שעשו לי את השבוע -הייתי במילואים ככה שלא היה לי שום משהו כזה החוליה החלשה, משהו שהייתם רוצים להדיח מהשבוע -אני מסרב לחשוף את זה כי אתם תמיד מדיחים את מה שאני הכי אוהב! שימשיך השרב או גשם עכשיו? - שאלה קשה... מצד אחד אני שונא חום ומצד שני לא כיף לנסוע באופנוע בגשם..... אפשר משהו ביניים?.... קריר בלי גשם! חפשו אותי ב-ברל'ה\זאפה\פריקית- זאפה ואני צריך לקנות כרטיסים! אתמול שודר פרק סיום העונה של "מחוברים", מי המחובר שלך? - אני מבין שאני היחיד שרואה את זה.... אז אני אבחר בישי! שבת שלום לכולם! שבת שלוםלכולםםםםם
+
למירב!

idanoosh17

New member
אם זה מה שאני חושב

ואני חושב שכן.... אני מעדיף להדחיק ולא לחשוב שזה הולך לקרות

I מ י ר ב I

New member
נכון,אבל זה סודי בנתיים

נכון שתסמס לי ותשמור על כבודי בפורום המשוגעים?

ofree15

New member
מסכמ"שתת ../images/Emo13.gif

שירי שבוע של קרן - רצה הביתה, אם שירי שבוע - צליל מכוון- יצחק קלפטר ספר\סרט\הצגה\קישואים ודברים שעשו לי את השבוע - סיור לבי"ח וולפסון מהמגמה, היה מהמם! החוליה החלשה, משהו שהייתם רוצים להדיח מהשבוע - כאבי ראש נוראיים של חילופי עונות
שימשיך השרב או גשם עכשיו? - גשם ועכשיו! חפשו אותי ב-ברל'ה\זאפה\פריקית- :'( אתמול שודר פרק סיום העונה של "מחוברים", מי המחובר שלך? - לא רואה..

g a l4

New member
מסכמש"ת../images/Emo9.gif

שירי שבוע של קרן - יותר מדי שירי שבוע - יש כל כך הרבה...אבל נלך על Epica-Sancta Terr ספר\סרט\הצגה\קישואים ודברים שעשו לי את השבוע - היה שבוע מעולה!!!טיול לבלגיה ופסטיבל של 3 ימים
החוליה החלשה, משהו שהייתם רוצים להדיח מהשבוע -לא עולה לי עכשיו משו כזה...כמו שאמרתי,היה שבוע מעולה שימשיך השרב או גשם עכשיו? - גשם!!!
חפשו אותי ב-ברל'ה\זאפה\פריקית- מקווה לבוא לזאפה... אתמול שודר פרק סיום העונה של "מחוברים", מי המחובר שלך? - ראיתי בערך חצי פרק מכל העונה אז אין לי מושגXD

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר של קרן אביתר תותים אתניקס עשה את השבוע:מוזס\קריוקי משהו להדיח אנשים קטנים ושקרנים... שימשיך השרב לא מגיעה המחובר כמובן רן שריג
ושונאת את שי גולדן\ישי הזה איכס ודודו ולואיס חמודים

almoglebar

New member
../images/Emo24.gif

שירי שבוע של קרן - רצה הביתה - השיר האהוב שלי מתמיד ! שירי שבוע - מה עשית - מירי מסיקה ספר\סרט\הצגה\קישואים ודברים שעשו לי את השבוע - המבחן שהלך לי מעולה
החוליה החלשה, משהו שהייתם רוצים להדיח מהשבוע - שוויתרתי השבוע על החוג אומנויות הבמה
שימשיך השרב או גשם עכשיו? - "שירד מבול על הרחוב"
חפשו אותי ב-ברל'ה\זאפה\פריקית- זאפה
אתמול שודר פרק סיום העונה של "מחוברים", מי המחובר שלך? - לא רואה לצערי,
סוף שבוע מדהים !

BRANGELINA

New member
../images/Emo152.gif

שירי שבוע של קרן - במכונית של אבא ושיר לאסף שאחי חורש עליו+לקחת את ידי מיד אחריו כי מתבקש בטירוף להמשיך לשיר את זהחחח שירי שבוע - כל מיני מירי והראל סקעת... ספר\סרט\הצגה\קישואים ודברים שעשו לי את השבוע - אמממ סיימתי לקרוא את הספר"בשבילה גיבורים עפים" ספר מהמם מומלץ ביותר...וכמובן מיד אח"כ רצתי לראות את הסרט "פעם הייתי"..
החוליה החלשה, משהו שהייתם רוצים להדיח מהשבוע -שומדבר... שימשיך השרב או גשם עכשיו? - גשםםםםם!!!! חפשו אותי ב-ברל'ה\זאפה\פריקית-
אף אחד לצערי...בזמן הזאפה בהרצליה אני באילת וחוצמזה הכל רחוק נתראה ב1.12
אתמול שודר פרק סיום העונה של "מחוברים", מי המחובר שלך? - ממממ לא רואה מחוברים אין לי הוט.... שבוע טוב:)

BRANGELINA

New member
../images/Emo23.gif גם אני!

דברי איתי שאת בבית ניפגש... את יודעת לא קשה מדי אנחנו במרחק הליכה אחת מהשניה

למעלה