סכמ"ש חדש

מסכמשת../images/Emo13.gif

שירי שבוע של קרן - מה כבר נשאר לקחת....כמו תמיד
שירי שבוע - Elis Regina, Águas de Março , יש לו גם גרסא בעברית, "והגשם יבוא" של מיקה קרני. ממש התאהבתי בשיר הזה..חח ספר\סרט\הצגה\קישואים ודברים שעשו לי את השבוע - חגיגית יומולדת היום עם החברות..נהנתי כל כך! החוליה החלשה, משהו שהייתם רוצים להדיח מהשבוע - התבאסתי שאחרי שהזמנתי כרטיס להופעה של אברהם טל, הסתבר שזה יוצא בתאריך של הקורס פסיכומטרי שלי. ועכשיו אני צריכה לבטל. אוף, כלכך מעצבן. שימשיך השרב או גשם עכשיו? - גשם..גשם וכמה שיותר...הריח של הגשם מעלף.. חפשו אותי ב-ברל'ה\זאפה\פריקית- פריקית
אתמול שודר פרק סיום העונה של "מחוברים", מי המחובר שלך? - אני לא רואה מחוברים
שבת שלום לכולם!

מסכמת

שירי שבוע של קרן - סני\ הצפון הפורח שירי שבוע - השמלהממדריד\ימים של קיץ ספר\סרט\הצגה\קישואים ודברים שעשו לי את השבוע - קוראת כרגע את הספר של ג'ודי פיקו עניינים שבלב. מומלץ. סופ"ש בצפןן. החוליה החלשה, משהו שהייתם רוצים להדיח מהשבוע -כלום. שימשיך השרב או גשם עכשיו? - כמו עכשיו. תקופת מעבר שכזו.השילוב המנצח. חפשו אותי ב-ברל'ה\זאפה\פריקית- זאפה אתמול שודר פרק סיום העונה של "מחוברים", מי המחובר שלך? - לא אוהבת את דודו בוסי ולואיס אדרי. חוץ מהם אוהבת את השלישיה.

סתיוי17

New member
זה סכמ"ש פרידה, אז בואו רק אימרו שלום..

טוב האמת שזה הרבה פחות דרמטי ממה שזה נשמע, אני בסך הכל נוטשת לשמונה ימים, בטוחה שתסתדרו בלעדיי (פהההה על מי אני מנסה לעבוד. תהיו חזקים) מחר בלילה אני טסה לפולין, למסע שאני מחכה לו בערך מכיתה ז'. אני באמת לא מאמינה שזה הגיע... שיהיה לכם שבוע מעולה, אוהבת מלאנתאלפים ותשתדלו לא לחתוך וורידים בזמן היעדרי מהפורום

פולין זו המדינה שלי../images/Emo99.gif (וכן אני גאה בזה)

המסע של החיים!! תהני, תלמדי, תתרגשי, תתחברי, תבכי, תצחקי, תזכרי ובעיקר תנסי להפנים.
!

eden abargel

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

פורום יקר!! שיהיה לכולכםם שבועע טובב!!!, מלא בכיף ובשירים מעוליםם!! שבוע מצויין עם המון שמחה ובשורות טובות!!! אני אמנם לא הרבה זמן פה בפורום אבל אתם נותנים הרגשה טובה וכייפית כמו בבית!!!
עם חלקכם כבר התחלתי לדבר בפייס-בוק ואני מקווה להכיר עוד אנשים מקסימים.... אוהבת המון ומאחלתת לכולכםם שבועע מהמםם!!!!! בקרוב מאד אני אכתוב איך היה לי בהופעה ברדיו בר והיה לי ממש כיף!!!

../images/Emo262.gifבקרוב אוכל לשים איזה לק שבא לי!D:

שירי שבוע של קרן - לא כ"כ שמעתי את קרן השבוע. אבל חפרתי רצח על 'איתי'. שירי שבוע - שירים בסימן נוסטלגי: כ-ל שירי קטנטנות לדורותיה!
, שירים של הלהקה aqua, שירים מפגרים כמו 'קוקו ג'מבו', 'מקרנה', למבדה, ו-'witch doctor'. אמ Wannabe של הספייס גירלס
. והשיר ה'נורמאלי' של השבוע: 'לקחת' של יודית המהממת!. ספר\סרט\הצגה\קישואים ודברים שעשו לי את השבוע - אתמול ראיתי את הסרט של קטנטנות שובD: שבעקבותיו החלטתי שאני רוצה לדעת שוב ספרדית אז מצאתי את ה'שיחון' עברית-ספרדית שקניתי ב-2000 והתחלתי ללמוד. והסרט על הפייסבוק
מעולהמעולהמעולה.
החוליה החלשה, משהו שהייתם רוצים להדיח מהשבוע - ואאו, כלום! זה השבוע הכי יפה בחיי! יום שלישי שתייה (למי שעוד לא חייל או לצעירים שביננו
שתייה זו מסיבה כזו עם מלא אוכל לכבוד השחרור), יום רביעי טופס טיולים, יום חמישי ה-שחגוס!@#%$!~^$# חחחחח שחגוס זה הלחם בסיסים שזל שחרור & גיוס
אני משתחררת ואחי מתגייס. כן, באותו יום
. שימשיך השרב או גשם עכשיו? - כמו שאחי ניסח את זה פעם - אנשים שאוהבים קיץ מרגישים זרים בחורף. קיץ יקר אני כבר מתגעגעת:< אין פה שאלה על משהו שווה שהיה שבוע שעבר - אז אחיי האהובים ואני ארגנו לאמאבא מסיבת הפתעה שהייתה חתיכת הפקה לכבוד יום נישואיהם ה-30. היה מדהים. יש תמונות בפייסבוק למתעניינים;].

למעלה