סכמ"ש חדש

בר יעקב

New member
סכמ"ש חדש../images/Emo234.gif

שירי שבוע של קרן - שירי שבוע - ספר\סרט\הצגה\קישואים ודברים שעשו לי את השבוע - החוליה החלשה, משהו שהייתם רוצים להדיח מהשבוע - שימשיך השרב או גשם עכשיו? - חפשו אותי ב-ברל'ה\זאפה\פריקית- אתמול שודר פרק סיום העונה של "מחוברים", מי המחובר שלך? - שבת שלום לכולם!

I מ י ר ב I

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif

שירי שבוע של קרן - רצה הביתה שירי שבוע - only girl של ריהאנה ספר\סרט\הצגה\קישואים ודברים שעשו לי את השבוע - אל תפיל את המליון. החוליה החלשה, משהו שהייתם רוצים להדיח מהשבוע -היה שבוע מצוין,לא מתלוננת שימשיך השרב או גשם עכשיו? - אני בן אדם של קיץ לגמרי. חפשו אותי ב-ברל'ה\זאפה\פריקית- ברל'ה וזאפה בטוח! אתמול שודר פרק סיום העונה של "מחוברים", מי המחובר שלך? - לא ראיתי בכלל,ראיתי אולי רבע שעה מהפרק ה-1 וכולם הזויים לי לגמרי. סופ"ש מעולה!

shay keran21

New member
עונה..שבת שלום חברים

שירי שבוע של קרן - חורש על ההופעה בשוני וחיפה שירי שבוע - כמה מירי כמה אורטל ספר\\סרט\\הצגה\\קישואים ודברים שעשו לי את השבוע - אמממממ התשבוחות שאני מקבל מהמנהלים שלי:p:p החוליה החלשה, משהו שהייתם רוצים להדיח מהשבוע - כל מי שהצביע ל"במכונית של אבא"(סתאם סתאם) שימשיך השרב או גשם עכשיו? - גשםםםםםםםםםםםםםםםםם רדד כבררר גשםםםםםםםםםם...אוווו שיירד מבול על הרחובבבבבבבבבבב חפשו אותי ב-ברל'ה\\זאפה\\פריקית- גם גם וגםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יאלה אטרףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אתמול שודר פרק סיום העונה של "מחוברים", מי המחובר שלך? -לא רואה,לא יראה,ולא מעניין אותי

shay keran21

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נוו בגללל זה רשמתי בסוגריםם סתאם סתאםםםם..אנשיםם לא לקחתת אותי ברצינות!!! ברגע שאהיה רציני כולם יידען:p:p

סיכום ../images/Emo13.gif

שירי שבוע של קרן - "הוא מתקשר אלי", "לרוץ לרוץ", "בין העיר לכפר" ו- "מבול" שירי שבוע - "האמת שלך" ו- "ממני אלייך" של אדר גולד ספר\סרט\הצגה\קישואים ודברים שעשו לי את השבוע - לא ממש היה משהו כזה... החוליה החלשה, משהו שהייתם רוצים להדיח מהשבוע - את יום רביעי... היה לי יום מזעזע... שימשיך השרב או גשם עכשיו? - משהו באמצע... הכי טוב...חחח
חפשו אותי ב-ברל'ה\זאפה\פריקית- אני מקווה מאוד שבזאפה ת"א (למרות שככל שעובר הזמן אני יותר בספק אם זה יוכל לקרות...)
אתמול שודר פרק סיום העונה של "מחוברים", מי המחובר שלך? - אני לא רואה את זה...

מסכמ"ש ! ../images/Emo13.gif

שירי שבוע של קרן - אם, מה כבר נשאר לקחת, שיהיה לנו בית. שירי שבוע - אם את הולכת- אברהם טל. ספר\סרט\הצגה\קישואים ודברים שעשו לי את השבוע - "אביב מתעורר" ההצגה שנינט משתתפת בה בבית ליסין. החוליה החלשה, משהו שהייתם רוצים להדיח מהשבוע - את המשחק החוליה החלשה של הפורום שאני מסרב לקחת בו חלק ! איך זה יכול להיות שגם "סני" וגם "מה כבר נשאר לקחת" הודחו !?
שימשיך השרב או גשם עכשיו? - גשם עכשיו ! חפשו אותי ב-ברל'ה\זאפה\פריקית- חפשו אותי בצבא
אתמול שודר פרק סיום העונה של "מחוברים", מי המחובר שלך? - לא ראיתי מחוברים..

I מ י ר ב I

New member
אפשר להציע לשלומי לעשות גלגל הצלה במשחק

אני יודעת כבר מה אני עומדת להחזיר..

אז קדימה- גלגל הצלה ! ../images/Emo53.gif

ויש לי תחושה שהשיר שאני אחזיר הוא גם השיר שמירב תחזיר...

אז אני לא לבד...חחח

אני מההתחלה סירבתי לקחת בו חלק
זה פשוט לא אפשרי לדרג את האלבום הזה...חחח

sp400

New member
מסכם

שירי שבוע של קרן - מבול שירי שבוע - Jason Aldean ft Kelly Clarkson Don't You Wanna Stay התאהבתי
ספר\סרט\הצגה\קישואים ודברים שעשו לי את השבוע - RED סרט קטלני מומלץ ביותר החוליה החלשה, משהו שהייתם רוצים להדיח מהשבוע - את חוסר הסבלנות שמאפיין אותי שימשיך השרב או גשם עכשיו? - גשם גשם גשם גשם !!! חפשו אותי ב-ברל'ה\זאפה\פריקית- לצערי באף אחת מהם אתמול שודר פרק סיום העונה של "מחוברים", מי המחובר שלך? - אני בייס אז סביר להניח שאין כזה חחח

למעלה