סכמ"ש חדש

deisy

New member
סכמ"ש חדש ../images/Emo166.gif

סכמ"ש - סיכום שבועי! ספרו לנו מה עבר עליכם השבוע, במשחק, בחיים, איפה שלא תרצו
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - התעצבנתי בגלל: - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - הפדיחה השבועית שלי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - הדבר שהכי הפתיע אותי: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי:
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: - אה, ותוסיפו תמונות! מה שבא לכם יתקבל בברכה

Don Nirtin

New member
ארבעת חתונות ולוויה אחת../images/Emo87.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: חמישי ושבת - התעצבנתי בגלל: הפרק האחרון של כישוף - התאכזבתי בגלל: הפרק האחרון של כישוף - בכיתי בגלל: צריך ללמוד שפות חדשות כדי לכתוב בנים לא בוכים. - הדבר שהכי הצחיק אותי: ארבע חתונות ולוויה אחת
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: הצלחתי לגרום לנעמונת לצחוק באמצע העבודה.
- הפדיחה השבועית שלי: משהו בפורום אחר. בילבלתי בכינויים של חברי פורום וכתבתי לבנאדם הלא נכוןן. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: וואטיה יו וואנט פרום מי- אדם למברט. - הספר הכי טוב שקראתי:
- הסרט הכי טוב שראיתי: לא ראיתי סרטים השבוע - הדבר הכי טעים שאכלתי: עוגת שוקולד מהממת של בת דודה שלי.
- הדבר שהכי הפתיע אותי: לא יודע
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: אחסוך את זה השבוע - הדובדבן בקצפת היה: נעמונת
, גלית בשיחה ממש טובה
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: גלית
, נעמונת
, ובתאלה אשתי
- רציתי להגיד תודה ל: גראסיאס אה דיוס שעשה בנים כאלה חתיכים ב"אחים בדם".
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיהיה מהנה בחג העצמאות! השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: שבת- בלי לאגים!!!!!! - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): לא עשיתי קווסטים
- באיזו רמה אני היום: 39 עם האוון, 49 עם הסיגנוס (ננטש לאלתר), 38 עם האראן, ו123 עם הראשי. - כמה רמות עליתי: 1 עם האוון. - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: אובליון 2. - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: עם נעמונת
- מכרתי: כלום - קניתי: זבל - מצאתי: חרא תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 124? - אסיים את הקווסטים: מה שיהיה על האוון - אתחדש ב: מלא תלפים של TOT? - שונות: רק שתדעו שיש כזה דבר אדם למברט. - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אני סתם פסיכי!
בתמונה: אחד החתיכים שמשחק ב"אחים בדם".

הצחקת אותי../images/Emo35.gif

מזל שהבוסים שלי לא היו במשרד כי ממש נשפכתי מצחוק

Don Nirtin

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo87.gif

מתוקה שלי, לדעתי האירוע הזה של הפרק האחרון היה די מצדיק את ה..... ירידות האלה

מסכמ"שת בסימן שבוע עצמאותי קצר../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif

השבוע בחיים: היום הכי כיפי היה: לגמרי יום שישי, היה כיף חבל"ז אצל בת דודה שלי
התעצבנתי בגלל: לא זוכרת
התאכזבתי בגלל: לא הרגשתי טוב
בכיתי בגלל: לא הרגשתי טוב
הדבר שהכי הצחיק אותי: נירוש וג'ף דונהאם
הרגשתי טוב עם עצמי כי: שכחתי מהכל וממש נהניתי אצל בת דודה שלי
הפדיחה השבועית שלי: הממ, בטח היה משהו אבל אני לא זוכרת
השיר שעדיין מתנגן לי בראש: כרגע אף שיר
הספר הכי טוב שקראתי: לא יצא לי לקרוא השבוע הסרט הכי טוב שראיתי: לא היה לי זמן לסרטים הדבר הכי טעים שאכלתי: עוגת תפוזים שאפיתי
הדבר שהכי הפתיע אותי: אממ, לא יודעת משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: You Raise Me Up , So I Can Stand On Mountains You Raise Me Up To Walk On Stormy Sea's I Am Strong When I Am On Your Shoulders You Raise Me Up To More Than I Can Be הדובדבן בקצפת היה: יום שישי בערב
האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: נירוש
רציתי להגיד תודה ל: נירוש
משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיהיה קל ושארגיש טוב
השבוע במשחק: היום הכי כיפי: שבת עם נירוש
הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): קווסטים של ניר
באיזו רמה אני היום: 84
כמה רמות עליתי: 0
המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: טייגרים קטנים ב-KFT
הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: עם נירוש
מכרתי: עוד כלום, אבל השבוע אני בטוח פותחת את החנות שלי מחדש קניתי: סיכה חדשה לשיער
מצאתי: סתם שטויות תחזית לשבוע הבא: אעלה לרמה: 85
אסיים את הקווסטים: לא נראה לי אתחדש ב: לא יודעת
שונות: מחר אני בחופש
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: שיהיה לנו חג עצמאות שמח

spongbob

New member
../images/Emo110.gifשמתם לב שאין מה לכתוב בנושא בסכמ"ש?

- הרגשתי טוב עם עצמי כי: עשיתי משהו שהייתי צריך לעשות ממזמן.
- הפדיחה השבועית שלי: לא זוכר אם בכלל הייתה...
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: "אור עולה מן המזרח יום חדש הגיע"
- הספר הכי טוב שקראתי: אפשר חבר טלפוני?
- הסרט הכי טוב שראיתי: לא זוכר :[
- הדבר הכי טעים שאכלתי: חמין של אימא [?]
- הדבר שהכי הפתיע אותי: ערסים מהחטיבה מחבבים אותי משום מה... O_O
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: What's going on on the floor? I love this record baby but I can't see straight anymore Keep it cool, what's the name of this club? I can't remember but it's alright, a-alright Just dance, gonna be okay, da da doo-doo-mmm Just dance, spin that record babe, da da doo-doo-mmm Just dance, gonna be okay, d-d-d-dance Dance, dance, just, j-j-just dance
- הדובדבן בקצפת היה: חמישי!
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: חברים
- רציתי להגיד תודה ל: אלה מלמעלה
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: מתכונת במתמטיקה ויום העצמאות
השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי: שבת.. שחקתי הרבה...
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): כל מיני של האוון... היו כמה ממש ממש ממש חופרים.
- באיזו רמה אני היום: 32 אאל"ט.
- כמה רמות עליתי: 32
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: הכל
- הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: לא הייתה
- מכרתי: -
- קניתי: -
- מצאתי: סקרול 10% להתקפה לספיר...
תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה: אם יהיה לי זמן לנשום אז רמה אחת לפחות.
- אסיים את הקווסטים: אלה של האוון...
- אתחדש ב: בגדים לרמה 33?
- שונות: אוון זה נחמד
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: יום עצמאות שמח
[אל תמותו.]

לבנדר א

New member
בכל זמן נתון יש בוקר איפשהו.

כך שלמעשה ברכת בוקר טוב היא לגיטימית בכל שעה של היום.
השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: ~
- התעצבנתי בגלל: אנשים באיזשהו פורום.
- התאכזבתי בגלל: שהמסנג'ר עדיין לא עובד.
זו כנראה התקופה הארוכה ביותר מאז שהתקלה הזו התחילה שהוא לא התחבר אפילו פעם אחת. וכשאני נשברת ומתחברת לווב מסנג'ר, אף אחד שאני באמת רוצה לדבר איתו לא מחובר.
חוץ מיעלי אבל היא לא עונה.
- בכיתי בגלל: לא זוכרת.
- הדבר שהכי הצחיק אותי: כל. כך. זה.
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: לא.
הייתי מה זה רכיכה השבוע.
- הפדיחה השבועית שלי: זה יותר אנטי-פאדיחה שממחישה את הפאדיחה: כשעניתי לטלפון של דפנה היא אמרה "וואו, קים, ענית."
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: מממממ. שיר. |מוח מת|
- הספר הכי טוב שקראתי: סיימתי את "בני אנאנסי", כרגע פנויה.
- הסרט הכי טוב שראיתי: אמממ, ראיתי את אליס החדש אבל הפסקתי באמצע.
סרט פשוט ריק. מלבד כמה שמות גדולים אין בו כלום. לא מצחיק, לא מפחיד, לא מרגש, אף מסר עמוק שהצלחתי לאתר... אפילו הגרפיקה לא כזו מרשימה.
- הדבר הכי טעים שאכלתי: אבוקדו עם דברים.
- הדבר שהכי הפתיע אותי: תקשיבו תקשיבו תקשיבו זה כל כך גדול שבקושי התאפקתי לא להציף את האוף. אוקיי. מקשיבים? אז הנה. הולישיטהולישיטהולישיטזהגורםלראששלילהתפוצץ.
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: ניי ניי ניי ניי~
- הדובדבן בקצפת היה: המון זמן לצפות בדברים והמון דברים לצפות בהם. כששני הדברים מסתנכרנים... כאב עיניים וראש. אבל כיף.
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: דייויד פיטרסון. אני כ"כ לומדת דות'ראקית ולא אכפת לי איך. היקום פשוט יצטרך לדאוג לזה.
- רציתי להגיד תודה ל: אייווה.
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: יום עצמאות מוצלח וכל זה. אני מקווה שלא יסקלו אותי על זה, אבל יום הזכרון לא נוגע בי כל כך.
השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי: לא זוכרת. לא שיחקתי ממש הרבה כי הביטורנט האיט למייפל את הנשמה.
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): אני תקועה קצת בקווסט שצריך להשיג איזה דרופ מהתנינים ליד קרנינג, הוא פשוט לא מגיע.
- באיזו רמה אני היום: שלושים וקצת.
- כמה רמות עליתי: לא זוכרת. יש מצב שכלום כי כמו שאמרתי, לא שיחקתי הרבה השבוע.
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: תנינים במוב.
- הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: לא הייתה.
- מכרתי: לNPC.
- קניתי: כלום.
- מצאתי: עוד לא.
תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה: המ, בואו נלך על 36.
- אסיים את הקווסטים: אחרי שאני אסיים עם התנינים אני ממשיכה עם הקווסט הראשי של האוון. ומה שיהיה בדרך.
- אתחדש ב: נראה.
- שונות: בקרוב הדאלקים. ^_^
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אפריל 2011. פאקינג אפריל 2011. הו יה. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה