סכמ"ש (ותחילת חודש)

ערן1987

New member
הזיכרון שלי נוראי, נו

Music Man XD

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
עשיתי כמה דברים שגרמו לי אושר.
משהו רע שקרה השבוע:
היו כמה ימים שבהם הרגשתי ממש ממש רע (לא פיזית). אני לא כזה בדרך כלל, הייתי ממש מדוכדך.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הבא:
אני מקווה להרגיש טוב יותר, לעבור איזה מבחן בשלום וכו'.
לא מצפה שיקרה ההפך

התחדשות השבוע:
איזה ספר לימוד, שום דבר מיוחד.
סרט השבוע:
לא נראה לי שצפיתי בסרט.
סדרת השבוע:
"מוארת", "בורגן", "Downton Abby", "רוק 30", "בלתי הפיך" החמודה מאוד של עדי אשכנזי (חזרה מבורכת למסך הטלוויזיה! הדבר היחיד שניתן לצפייה בערוץ 2).
ספר השבוע:
לא התקדמתי בכלל בספר שציינתי בשבוע שעבר. הייתי עסוק מדי בכל מיני דברים. קראתי תנ"ך לקראת בחינה

שיר השבוע:
לא שמעתי הרבה מוזיקה, גם זה דבר קצת חריג אצלי. השיר שאני מזמזם כל הזמן הוא If You Love Me של BenZel וג'סי.

אלבום השבוע:
לא נראה לי שיש כזה. הפתעתי את עצמי.
תמונת השבוע:
דמיינו משהו.
תוכניות לסופ"ש?
הוא נגמר אז...

ערן1987

New member
מסכמ"ש!

משהו טוב שקרה השבוע: זכיתי מתפוז בכרטיס זוגי לסרט "סרט 43" שאנסה לנצל אותו בקרוב.. בחמישי בערב יצאתי עם חבר טוב שלא יצאנו רק שנינו כבר 3-4 חודשים וזה היה מתבקש כי הוא בבעיות עם הבחורה שהוא יוצא איתו (כרגע כבר לא, הוא חתך ממנה ערב למחרת חח
) וגם כי היה כיף לדבר ולקלל הרבה בלי שיש בחורות סביבנו ש"יפריעו" לנו
.. הייתי גם בסופ"ש אצל חברה שלי שזה כבר כיף :)

משהו רע שקרה השבוע: חברה שלי לא הרגישה טוב אתמול אבל המצב שלה השתפר.. בדרך שנסענו אליי מהדירה שלה בשדרות עם האוטו של אמא שלה הוא התחיל לעשות בעיות ואז המצבר נכבה, כלומר כל האוטו נכבה! הצלחתי לעצור בצד (כי נסעתי לאט גם ככה) אבל נתקענו באמצע שום מקום, היה קר וחשוך כי היינו בצד דרך חשוכה בלי אורות דרך.. מזל שהיא התקשרה לידיד שלה שגר קרוב, הטעין לנו את האוטו עם המצבר שלו והצלחנו להגיע בקושי לבית שלה באשדוד שם האוטו שבק חיים.. זה היה לא כיף במיוחד
אבל היי, היא עוד כחצי שעה תהיה אצלי אז יאיי! :)

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הבא: סיימתי את הקורס בעבודה שיש לי בינתיים אז אני מתחיל לתפוס עמדות כמו שצריך וכו'.. יש בסה"כ אחלה חבר'ה שם אבל יש שם מישהו ממש אהבל שאנשים לא אוהבים ומיום ליום אני מבין למה

התחדשות השבוע: קיבלתי כמה אלבומים שגם אם לא אוהב אותם זה תמיד כיף שהאוסף שלי גדל בכל כמה ימים חחח

סרט השבוע: לא ראיתי סרט, בבית או בקולנוע, כבר מלא זמן
אני וחברה שלי רצינו ללכת לראות את "ג'אנגו ללא מעצורים" אבל בגלל כל הבלאגן אז ויתרנו עליו ודחינו אותו לפעם אחרת

סדרת השבוע: שידורים חוזרים של חברים, בפעם המי-יודע-כמה-אבל-למי-באמת-אכפת

ספר השבוע: ):

שיר השבוע: אין משהו ספציפי האמת

אלבום השבוע: כנ"ל, לא נראה לי ששמעתי השבוע איזשהו אלבום

ציטוט השבוע: אין לי.. אבל היי, הבטן שלי מפוצצת באוכל טוב אז פאק איט

תמונת השבוע:

אחר (או: מסר חשוב לאומה): אני די מרוצה שהפתעת הבחירות הוא יאיר לפיד כי גם ככה חשבתי להצביע לו

תוכניות לסופ"ש? פירטתי למעלה

Rud3 Boi

New member
עונה. יאו איזה יום מעייף....

משהו טוב שקרה השבוע: נפגשתי מלא עם חברים, אני מתחיל לאהוב את עניין האזרחות יותר ויותר, נסגרתי על לעשות טרגוס אחרי שכבר עשיתי הליקס, אה ומצאתי עגילים עם האות D, אבל זה תכלס קרה שבוע שעבר.

משהו רע שקרה השבוע:הבוס שלי התגלה כנוראי יותר, אין לי כח לעבודה, אני מת למצוא חדשה.

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הבא:
שאולי פלו-רידה יגיע לארץ ונעשה מלא מלא מיני פלו-רידים קטנים, לא לפני שהוא יקנה לי ריינג' רובר בדיוק כמו של קים K!!!.

התחדשות השבוע:
ואווו מלא דברים. באמת שאם מחכים קצת לסוף עונה, מוצאים מלא פריטים שווים במחירים מעלפים.

סרט השבוע:
האישה בשחור. תקשיבו סרט מלחיץ רצח.
האנה מונטנה - הDVD של הטור.

סדרת השבוע:
אמא ואבא'ז

שיר השבוע:
טיילור סוויפט - ידעתי שאתה צרה

אלבום השבוע:
אדל - 21

ציטוט השבוע:
איש רנדומלי בקניון:אתה יודע שאתה ממש דומה לריאהנה..או לזה שהרביץ לה...כריס...יש בך משהו מאפריקה
אני:איזה אוטו יש לך?
בחור רנדומלי בקניון:מאזדה 2?
אני:ביי.

*ואני לא מחפש בחור מליונר או משהו, פשוט רציתי להשתעשע קצת :)*

--------------------------------------------------------------------------------
אני:יאו כמה ביסלי אכלנו
חברה מהעבודה:ממה עשוי ביסלי?
אני:מבצק...אופים את זה או משהו...
חברה מהעבודה:מה בצק כמו שעושים מקמח ומים?
אני:לא מאמי בצק כמו שעושים מקולה ואבקת סודה לשתייה
חברה מהעבודה:ואוו...זה באמת הרגיש לי תוסס בפה...
אני:די מאמי די...נראה לי מרוב קיפולים גם את המוח שלך קיפלת...

אחר (או: מסר חשוב לאומה):

תוכניות לסופ"ש?

ערן1987

New member
איפה שמעת על פלו ריידה?

ואני מפחד לשאול מה זה הטרגוס וההליקס האלה

DAN1EL

New member
נראה לי שהוא צחק לגבי פלורידה

הליקס וטראגוס - תראה בתמונה.

היה לי הליקס כל התיכון, והורדתי אותו כשהתגייסתי (יחד עם העגיל בתנוך והעגיל בלשון).

היתה תקופה שממש רציתי טראגוס.
אני עדיין חושב שזה יפה אבל כבר לא בא לי לעשות.
בקרוב אני עושה שני קעקועים חדשים.

Rud3 Boi

New member
עגיל בלשון זה אחד הסקסיים על בנים,

ומחריד מאוד על בנות.

עדידי15

New member
תמיד רציתי אינדוסטריאל,

אבל אני יותר בקטע של קעקועים עכשיו
.

איפה אתה מתקעקע בדר"כ?

DAN1EL

New member
"טרייבל טאטו". בסנטר.

אבל אני לא לחוץ להתקעקע רק שם.

ערן1987

New member
נראה כל כך כואב!

אני ממש מפחד ממחטים, אף פעם לא יהיה לי ת'אומץ לעשות עגיל חחח.. בקושי חיסונים ותרומות דם אני עושה

למעלה