סכמ"ש והודעה מנהלתית

giri

New member
סכמ"ש והודעה מנהלתית

עוד שבוע עבר... איך היה השבוע שלכם, עם הסוסים ובכלל?

השבוע שלי היה בסימן התארגנויות לחופשת מולדת. מחר אני טסה לישראל לשלושה שבועות.
הנוכחות שלי בפורום תהיה דלילה אם בכלל, ו - jgut התנדבה לשים עין על הפורום, אז נא להתנהג יפה ותודה ל jgut

אני אסכמ"ש בהודעה נפרדת.

giri

New member
ובקצרה על השבוע שלי...

רכבתי פעמיים השבוע. היה לי שיעור ביום שני שהיה שיעור מפרך, רכיבה של שעתיים ברוטו, ורובה בהליכה עם עבודה על הישיבה והידיים. היה מאד קשה אבל מתגמל - צ'ואי היה פשוט מדהים. ליסה עברה ביני לבין הרוכבת השניה וכל פעם שהיא חזרה אלי היא התמוגגה מכמה שהוא עובד מדהים. זו היתה תחושה נפלאה.
ביום שלישי החלטתי שגם אם אצטרך ללכת את כל האימון שלי, אני משחזרת את הרכיבה המושלמת הזו, ואני לא מתפתה לוותר עליה. הצלחתי להגיע לעבודה רכה ומדהימה, ונהניתי מאותה תנועה נפלאה כמו ביום שני, והייתי מאד מרוצה. בטרוט הצלחתי לשמור אותה רק לזמן קצר, אבל זה היה שווה את זה. בסה"כ מעולה בשביל רכיבה אחרונה לזמן מה.

חוץ מזה, בתחום הפנסיון, חדשות טובות - קודם כל השותפה שילמה חלק מהחוב שלה והבטיחה לשלם את השאר (שזה כבר טוב). היא גם הבטיחה שהיא תשאיר את השמיכות שלה לשימושנו עד שאחזור מהחופשה, מה שהוריד לי את הלחץ. בקיצור יצאה טוב.
ליסה מארגנת שהעוזרת שלה ושתי רוכבות מנוסות מהחווה יעשו רוטציות וירכבו על צ'ואי לפחות כמה פעמים בשבוע כדי לשמור עליו במצב טוב. אז זהו, אני רגועה. ובנימה אופטימית זו אני הולכת לישון... מחר יש לי יום ארווווך

jgut

New member
השבוע שלי

השבוע התחלנו להזיז את דו. היה חסר לי הרכיבות עליה. מצבה משתפר מיום ליום. אני מקווה שבקרוב אוכל לחזור לרכב עליה בשיעורי דראסז'.
דאנס נח לו ומשמין. המעבר לשעורה נקיה משפר מאוד את מצב העור שלו. כבר בקושי נישארו לו קרחות והפרווה כולה מבריקה.

היום היה לי שיעור דראסז' על סוסת ב"ס. אני לא יודעת למה, אבל הייתי במצב רוח פחדני. גם הסוסה היתה עם הרבה מרץ. אני יודעת שזה דבר חיובי, אבל, באותו הרגע זה לא עשה לי טוב.
כל מיני שטויות שדו עושה ואני מתקנת בלי לשים לב, ניראו לי גדולות כשהסוסה הזו עשתה.
אולי לא הייתי צריכה לראות את הסרטון עם הכרכרות, 10 דקות לפני שהלכתי לשיעור שלי

למעלה