סכמ"ש העל טבעי שלנו

to the end1

New member
סכמ"ש העל טבעי שלנו

*מצטערת שאני פותחת את זה רק עכשיו,זה קצת קשה כשיש לי עוד שני אחים שכול הזמן רוצים אותו גם
דבר טוב\רע שקרה השבוע: שיר שעשה לכם ת'שבוע: וידיאו השבוע: ספר\סרט\סדרת השבוע: התחדשות השבוע: תמונת השבוע: רוצים\ות להוסיף משהו?

sapiruush

New member
השבוע שלי

דבר טוב\רע שקרה השבוע: גיליתי שיש עוד אנשים בארץ הזאת שמכורים לעל טבעי כמוני וחושבים שג'נסן אקלס ממש חתיך D: שיר שעשה לכם ת'שבוע: Asia - Dont Cry וידיאו השבוע: ממ .. אין לי מושג חח ספר\סרט\סדרת השבוע: סרט הודעה קטלנית , סדרה על טבעי כמובן :p התחדשות השבוע: סתם צרודה קצת . תמונת השבוע:
רוצים\ות להוסיף משהו? נופ

to the end1

New member
היי../images/Emo129.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע: חזרתי עכשיו מהסרט המדהים "מהיר ועצבני",(לא הומצאו מספיק מילים כדי לתאר כמה שהסרט טוב)וגם אם היה משהו רע אחרי סרט כזה לא זוכרים כלום חוץ מכמה שהסרט הזה טוב! שיר שעשה לכם ת'שבוע: The Beatles-Help וידיאו השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=9ibX3TejlZE (שיר כ"כ טוב) ספר\סרט\סדרת השבוע:
מהיר ועצבני,שני גברים וחצי,איך פגשתי את אמא שלך,עקרות בית נואשות. התחדשות השבוע: פופקרן וקןלה? תמונת השבוע:
רוצים\ות להוסיף משהו?אני מאוהבת בוין דיזל כ"כ כ"כ מאוהבת שזה מתחיל לכאוב חחחחחחחח

רעותוש02

New member
///

דבר טוב\רע שקרה השבוע: טוב לא קרה אבל משו חרא מאוד זה שאמא שלי אושפזה בבית חולים שיר שעשה לכם ת'שבוע: לאזוכרת וידיאו השבוע: איזשהו סרט כנראה ספר\סרט\סדרת השבוע: לא היה לי זמן התחדשות השבוע: אין תמונת השבוע: רוצים\ות להוסיף משהו?

darklighter

New member
../images/Emo10.gifהחלמה מהירה לאמא שלך../images/Emo201.gif../images/Emo101.gif../images/Emo190.gif

darklighter

New member
שלומות וחג שמח../images/Emo155.gif../images/Emo190.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע: הצלחתי לתקן את האייפוד [נראלי]/ החג הזה שיר שעשה לכם ת'שבוע: לא זכור לי אחד ספציפי. אני חייבת לציין שהגירסא של Franz Ferdinand לWomanizer של בריטני די טובה. וידיאו השבוע: דין והאישה בלבן http://www.youtube.com/watch?v=5Ssai7yMabE ספר\סרט\סדרת השבוע: הכל בפגרה
התחדשות השבוע:
תמונת השבוע: רוצים\ות להוסיף משהו? אני מתגעגעת לחמץ.

adi455

New member
עונה לי...

דבר טוב\רע שקרה השבוע: הייתי בסופרלנד אתמול....היה כ"כ שווה!!! שיר שעשה לכם ת'שבוע: אהמ..הראשון הזה מאמ טי ו..בריטי חמוד כזההי וידיאו השבוע: היחיד שראיתי זה של הקליפ של מיילי סיירוס הזה מהסרט שלה..אז אין. ספר\סרט\סדרת השבוע: לא הספקתי ממש..אולי אי אר? התחדשות השבוע:אהמ..בגד ים חדש!! תמונת השבוע: אין רוצים\ות להוסיף משהו? שיהיה חג שני שמחח

to the end1

New member
תתחדשי על הבגד ים../images/Emo98.gif

ויש מצב שאת מתכוונת לזמר ג'יימס מוריסון?

למעלה