סכמ"ש בן 90

סכמ"ש חופש

שיר השבוע שלי של קרן- הרמיקס של גם אני, רצה הביתה

שיר השבוע שלי (לא של קרן)- Fort Atlantic - Let Your Heart Hold Fast

משהו שעשה לי את השבוע- לא משהו מיוחד אבל ההורים שלי אמרו שאולי אטוס איתם (בלי האחים
) לספרד (אף פעם לא טסתי) אבל אני די בטוח שזה לא יתממש

משהו שבא לי להמליץ עליו- XD לא כל כך מתאים אבל החנות pull and bear

משהו יפה שאמרו לי לאחרונה- שאני חכם 3:

פרס חגג השבוע 90 למרות שיום הולדתו חל בכלל באוגוסט! צפיתם במשדרים? מה אתם אומרים?- צפיתי בעדי אשכנזי,אבל לדעתי הגזימו קצת בכל הנושא

אההה אהה ושכחתי

גם על פצועים בראש אני ממליץ, אחלה סדרה למרות שהפרק השני סיבך קצת אבל בסוף נבין חחח

סכמש

שיר השבוע שלי של קרן- גם אני

שיר השבוע שלי (לא של קרן)-אלבומים של דיאנה ויהל וגיא.שלמותתתתתתתתתתתתתתתתתת

משהו שעשה לי את השבוע-אמממ...לא יודע..קשה לי כבר להינות מדברים....אני מתגבר ומזדקן ונהיה ממורמר מרגע לרגע

משהו שבא לי להמליץ עליו-נאדה

משהו יפה שאמרו לי לאחרונה-לא שזכור לי

פרס חגג השבוע 90 למרות שיום הולדתו חל בכלל באוגוסט! צפיתם במשדרים? מה אתם אומרים?-נחמד.....עדי הרגה אותי....ברברה ריגשה,אייל היה מיותר...ושלמה שלמה

I מ י ר ב I

New member
חבל שאתה נהיה ממורמר זה רק הורס לך

וגורם לך להיות לא נעים עם אחרים,אל תתיחס למי שלא שווה את זה

סכמ"ש

שיר השבוע שלי של קרן-גם אני, מי היה מאמין

שיר השבוע שלי (לא של קרן)-ירח - שלמה ארצי,היא יודעת.

משהו שעשה לי את השבוע- היה שבוע סגור. הייתי ערה בלילות .ובבקרים הראש נופל לי..
היה כיף.מגבש. קיצור,השבוע הסגור :)

משהו שבא לי להמליץ עליו-להסתכל על הזריחה במשך שבוע שלם.

משהו יפה שאמרו לי לאחרונה- בדיוק עכשיו יש לי איזה ציטוט " " את יודעת להגיד מה שצריך,בדיוק בזמן.זה קסם.."~ רינת שלנו

ועוד כל מיני משפטים שמרסקים אותי באינסטגרם.

פרס חגג השבוע 90 למרות שיום הולדתו חל בכלל באוגוסט! צפיתם במשדרים? מה אתם אומרים?- פרס! תתחתן איתי?

סופ"ש שמח ובריא לכולם

אבל אבל אבל זה רחוק!

לא יכלו לעשות את ההופעה הזאת בת"א או משהו?!

לא רוצה להפסיד הופעה כזאת

אגב, הזכרת לי... אתמול בדיוק אמא שלי הייתה במשרדים של NMC ואז כשהיא חזרה למשרד שלנו היא אמרה "יש לך את הדיסק שלהם "תם ולא נשלם" נכון?" ואני כזה "ברור! מהרגע שהוא יצא..." אז היא אמרה "כי יכולתי להביא לך אותו עכשיו ב- 20 ₪" (טוב לדעת... אולי זה יהיה רלוונטי גם לקרן חחח) אז אמרתי לה "עזבי דיסק כבר יש ממזמן אבל אם אפשר כרטיסים להופעות אני אשמח"

מסכמשת באיחור :)

שיר השבוע שלי של קרן- לייק וונאקה.

שיר השבוע שלי (לא של קרן)- הרגילים.

משהו שעשה לי את השבוע- הרגע חזרתי מהצפון,ביום חמישי הייתה חתונה למשיהי מתקופת הילדות שלי אז נסענו עם המשפחה וכבר הפכנו לזה לחופשה,והיה ממש ממש כיף!!!!!

משהו שביאס אותי השבוע (הייתי חייבת להוסיף חצי פולניה אין מה לעשות ;) )- עוד לא הגיע הטלפון שאני כל כך מחכה לו ואני כבר מתמוטטת נפשית מזה! נחתכתי ביום רביעי בערב ברגל מסכין גילוח,ובנוסף נשרפתי ברמותתתתתתתתתתתתתת שאי אפשר לתאר אתמול בים בצפון... ולמסקנה-אני הנזק הכי גדול של עצמי!

משהו שבא לי להמליץ עליו- תמרחו קרם הגנה

משהו יפה שאמרו לי לאחרונה- את נשמה! (לא אוהבת את כל הכפרה והנשמה הזו, אבל אמרו לי השבוע שאני נשמה אז טוב בסדר...)

פרס חגג השבוע 90 למרות שיום הולדתו חל בכלל באוגוסט! צפיתם במשדרים? מה אתם אומרים?- לא ראיתי את המשדרים, אבל פרס הוא אחד האנשים המוצלחים שקיימים בפוליטיקה בישראל, ואני מאוד מעריכה אותו..

שמתי אתמול שמנת שלקחתי מחדר האוכל שבמלון

זה מה שהיה :/ עכשיו אני שמה כל שניה אלוורה, הבאסה שיש לי היום עיסוי רפואי אחרי העבודה , ואין מצב שאני מבטלת..

למעלה