סכמ"ש באיחור

MEyTi L O

New member
סכמ"ש באיחור

כרמל איך את עושה את זה?! חצופה! חחח סתםסתם אוהבת אותך 3> קיצר סכמו שבוע כולל היום D; מ1-10 איך היה השבוע שלך ? דבר טוב שקרה? דבר רע שקרה ? משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: שיר/י השבוע שלכם? מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? ציפיות לשבוע הבא? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: שבוע טוב

MEyTi L O

New member
עונה לעצמי../images/Emo9.gif

מ1-10 איך היה השבוע שלך ? 9 (הוא אפעם לא 10 XD)
דבר טוב שקרה? זאפה ואתמול
דבר רע שקרה ?
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברות שלי
שיר/י השבוע שלכם? Crazy - Simple Plan
מאכל השבוע שלכם? פסטה
בילוי השבוע שלכם? זאפה
פאדיחת השבוע שלכם? זה לא ממש פאדיחה.. זה חצי חצי XD קיצררר.. אתמול התפלחתי מבצפר והלכתי לבליך (תיכון שביסודי שלי הלך אליו) לבקר אותם. עכשיו חברה ממש ממש טובה שלי במגמת מוסיקה אז אני וחברה שלי (מהתיכון שלי) היינו איתה בשעתיים מגמה. עכשיו לפני שהמגמה התחילה היא סיפרה לנו על ריקוד שיש לה ללמוד למשהו בבצפר (לא זוכרת איך קוראים לזה) ורקדה ממש בקטנה (בקושי ראו) עכשיו הכרחתי אותה ללמד אותי ורקדנו ביחד (אני לפי התנועות שלה) ואני לא מזיז לי מה אנשים חושבים אז התחלתי להתחרפן שם בתנועות הודיות והיו שם הבנים של המגמה והם מתפוצצים מצחוק ואז ילד אחת ממש חמוד (וחתיך
) הצטרף אלינו לריקוד והיה ממש ממש מצחיק ומפדח
ציטוט השבוע שלכם? היה לי.. ושחכתי >_>
ציפיות לשבוע הבא? שלא יהיה כ"כ חם
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:מזאפה |שמאלה|

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif חחח XD איזה פדיחהXD

כלבה אחת מה זה העיניים האלו ?!?!?
שונאת אותך

MEyTi L O

New member
חחח תגווני קצת

בקללות XD תביאי משהו חדש
חחח סתםסתם תודה יפשלי 3>

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo11.gif לא רוצה לגוון ../images/Emo3.gif

שונאת אותך
גם אני רוצה עיניים כחולות
שימי עדשות בצבע חום
או שחור XD

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gifXDDD *מבוש של המסן *

אוהבת אותך גם
אני יענה כבר מחר XD

MEyTi L O

New member
חח כבר עבר מחר XD

בסוף יצאתי מושפלת כי רק אני הגבתי ועוד לעצמי
חייבים לעשות משהו עם הפורום! בלי קשר. הידעתי שלעפר עוד מעט תעלה תוכנית בערוץ 10? קוראים לה "לאהוב את (מישהו)"

esterosh

New member
כן, לאהוב את אנה.

שינו לזה את השם,זה היה פעם הכלה מאוקריניה..יש כבר פרומו והוא משחק את הבן של משה איבגי..קוראים לו בועז..וזהו בערך.. ואין ממש מה לדבר על עפר כי אין עוד שום דבר חדש בטלוויזיה וגם הוא בחו"ל ,נראה לי אוסטרליה אבל זה לא בטוח..והוא כבר בערך חודש בחופשה ... זהו הגבתי בערך ,אז לא יצאת מושפלת...

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif חח אני יודעתשכבר עבר מחר [../images/Emo122.gif]

אבל אני פשוט מתעצלת לענות XDD אין ל כוח XD וזמן... XD

למעלה