סכמ"ש אופטימי.

סכמ"ש אופטימי. ../images/Emo23.gif

זאת שיר אין לי כוח להתחבר לfat lip רק אני שמתי לב שהסכמש שלנו היום אופטימי? D: כן כן.. תפסתם אותי במצב רוח טוב
123 במתכונת מתמטיקה לא בא ברגל! :) שיר השבוע של פאניק? שיר השבוע לא של פאניק? אמן\אלבום השבוע? סרט\סדרת השבוע? ציטוט השבוע? משהו שעשה לך את השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע: + שאלה לל"ג בעומר - מתכננים לעשות משהו? שיהיה אחלה סופ"ש בנות3>

../images/Emo54.gifמסכמת באופטימיות../images/Emo9.gif

שיר השבוע של פאניק? Behind The Sea
שיר השבוע לא של פאניק? Soundgarden - Black Hole Sun אמן\אלבום השבוע? Pillar סרט\סדרת השבוע? - - ציטוט השבוע? ~שיעור ספרות, המורה קוראת משהו~ ילדה: "איבדתי אותך! איפה את קוראת??" המורה: "תבחרי שורה ותחכי שנגיע אלייה!"
משהו שעשה לך את השבוע? שיעור גיטרה מעולה, שירים נוסטלגיים, חברות תוכניות לשבוע הבא? מיני מתכונת בלשון
תמונת השבוע: + שאלה לל"ג בעומר - מתכננים לעשות משהו? מדורה עם חברות
שבוע נפלא פיפלז 3>

chen010189

New member
תמונה מזה חמודהXD, אתם תיגנבו

שיר השבוע של פאניק? אין X: שיר השבוע לא של פאניק? Timbaland - Scream אמן\אלבום השבוע? טימבא.[: סרט\סדרת השבוע? "החיים לפני כן"-מומלץ מומלץ מומלץ!!!!! במיוחד למי שמאמין בגורל ציטוט השבוע? ~ חברה שלי על המפקד שלה: הוא מזה מעצבן את מכירה את העדיני נפש האלה שהם מדברים ואת לא שומעת כלום? בא לך להעיף להם כאפה... אני ראש הכחול: אז מעניין איך הוא במיטה והיא בכלל הייתה עצבנית ומדוכאת והייתה באמצע הסיפור ופתאום באתי לה עם היציאה הזאת זה מה שהצחיק XD ממ טוב |שותקת| משהו שעשה לך את השבוע? התחלתי ללמוד קונדיטוריה
תוכניות לשבוע הבא? קורס, ודיבוב+עבודה כי שכחתי השבוע X: תמונת השבוע: חח מישהי שמה את זה בפורום אוכל חלבי..איזה חמוד
+ שאלה לל"ג בעומר - מתכננים לעשות משהו? מתי זה בכלל? X: ולא בטוחה כולם בצבא וגם אין לי כח לזה. מכיתה י"א כבר ירד לי מהמדורות

chen010189

New member
מישהו מכיר את "האודישן"? נראה לי גם מדקיידאנס

לא יודעת...אם אני מתרגמת נכון את השם שלהם, לא מכירה אותם אפילו. רק היום שמעתי עליהם
יש שם אחד ג'ואי אין לי מושג אפילו אם הם מפורסמים(ואז אם אני מוסיפה אותו הוא יחשוב שאני מעריצה ויהיה סנוב) או שהם להקה מתחילה/להקת חימום ואז סביר להניח שהוא יבין שהוספתי אותו כי הייתי עושה אותו כל הלילה והוא נראה קופי, אבל קופי כמו נייט מקוברה סטארשיפ. וואי נייט |מזילהריר| את כל הגברים המסוקסים אלוהים תקע בקצה השני של העולם בעצם גם פה אבל פה על פי הקלישאה השטחית והידועה(אך נכונה ביותר) או שהם תפוסים, או שאת צריכה להתחיל לשקול לעשות ניתוח מסוים כדי שהוא יסתכל לעברך...
או שהוא תקע בנות בררניות עם טעם נדיר ולא ברור שבמקרה יש רק אחת כזו בקטגוריה שבמקרה קוראים לה חן שבמקרה כבר חופרת חצי שעה ותסיים את הודעתה בנקודה.

Mor Ross

New member
קומונת פאניק ! ~ ../images/Emo47.gif

מוזמנים להצטרף - http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=31936
מור רוס ... @ *

chen010189

New member
בגיל כזה גם היגיון מפותח זה שווה. ואפילו רצוי

הרבה יותר מקומונה. הנה מצאתי לך משהו יותר טוב להשקיע בו

PUMPKIN juice

New member
יא, כל הכבוד!~ ../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

שיר השבוע של פאניק? מאד אס רביטס <:
שיר השבוע לא של פאניק?נאמ, יש כמה~ Everybody's Screaming-Lostprophets
Only Hope-Mandy Moore
Gunslinger-Avenged Sevenfold
~המון שירים של מכ"ר~ ~המון שירים של BFMV~
אמן\אלבום השבוע?בולט ומנדי מור P:
סרט\סדרת השבוע?יש ספר- הארי השביעי 333333333333333333333>
ציטוט השבוע? -"ומה בשם הטנגות הרופפות של מרלין, יצאת לעשות?" רון, כפרעליו
-"אולי רק עוד אחת אדונילי הארי, בשביל המזל?" אעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעע קריצ'ר |ריר|
משהו שעשה לך את השבוע?הניווט היום, ובעיקרון כל השבוע <:
תוכניות לשבוע הבא?הרבה מבחנים ;;, ל"ג בעומר, פעולה עם אילן וחני 3>~
תמונת השבוע:
שאלה לל"ג בעומר - מתכננים לעשות משהו?ביום חמישי עם חברים וביום שישי עם כל הכיתה מהקיבוץ! כיתת ספיר שליטעעע!!!~~

DontWakeMeUp

New member
יש לי שאלה.

חחחחח שנייה. זהו. מתי אני צריכה לפתוח את הפינה של התונות שצריך לזהות את השיר? ואיך קוראים לפינה? שיר יא חכמה אחת. שיר השבוע של פאניק? ביהיינד דה סי וכל האלבום הראשון. שיר השבוע לא של פאניק? מלא אין לי כוח. אמן\אלבום השבוע? The Cab - Whisper War סרט\סדרת השבוע? סרט- ג'ונו [ראיתי רק את ההתחלה אבל זה ממש טוב.] סדרה- גוסיפ גירל אחלה סידרה. ציטוט השבוע? אוקי מה שאני יזכור מזה. דין [אח שלי]: "אמא מכירה את המשחק חתחתול?" אמא: "לא, מה זה?" אני: "משחק" אמא: "איך משחקים אותו?" אני: "עם הידיים" אמא: "מה המטרה של המשחק?" אני: "לנצח" ~היא מבינה שאני לא הולכת לסביר איך משחקים.~ אמא: "איך מנצחים?" אני: "משחקים טוב" אמא: "0_0" אני: "חחחחחחח" משהו שעשה לך את השבוע? נממממממ.......טיול לצפת ו..... תוכניות לשבוע הבא? ל"ג בעומר? אני לא יודעת מתי זה. תמונת השבוע: סקסי ג'ון
+ שאלה לל"ג בעומר - מתכננים לעשות משהו? מתי זה לעזאזל?!

chen010189

New member
מאיפה התמונה?../images/Emo99.gif

התמונה החדשה שפאניק הוסיפו של ג'ון שווה
במייספייס *תוקעת אפצ'י חזק* אמא: "נהיית חיה." אני: "תודההההההההההההההההההההההפצ'י!" פאק האף שלי סתוּב

MichRanger

New member
נפל הסנדוויץ', נשבר..../images/Emo185.gif

חח אסי וגורי
שיר השבוע של פאניק?
שיר השבוע לא של פאניק?
עברי לידר-תמיד אהבה עברי לידר-ניסים עברי לידר-הכוס הכחולה עברי לידר-גשם אחרון מטרופולין-אין לי מקום מטרופולין-לא אומרת כלום משינה-רכבת לילה לקהיר משינה-אהובתי משינה-נגעה בשמיים אביב גפן-מחר כנסיית השכל-איך זה מרגיש כנסיית השכל-אוטוביוגרפיה spin doctors - tow princes Snow Patrol - Crazy In Love Sara Bareilles - Love Song Hooverphonic - Mad About You
אמן\אלבום השבוע?
כנסיית השכל
ומשינה
סרט\סדרת השבוע?
הישרדות
ציטוט השבוע?
-שתי חברות שלי- אלינה וג'וי אלינה- "יאללה אתן באות לרדת?" ג'וי-"למי?XD" אלינה-" יש לך ראש כחול
" ג'וי-"אמשלך ראש כחול
" אלינה- "לא נכון , אמא שלי ראש אדום|!
משהו שעשה לך את השבוע?
לא יודעת |ששון|
תוכניות לשבוע הבא?
אממ ל"ג בעומר
תמונת השבוע:
פלאפונים
+ שאלה לל"ג בעומר - מתכננים לעשות משהו?
נראה לי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

MichRanger

New member
חח אשכרה כתבתי |ששון|../images/Emo185.gif

זה אמור ליהיות
פשוט במסנג'ר אני כותבת ששון P:

NoAmItA ChAn

New member
ברנדוןןןן *OOOOOO*

שיר השבוע של פאניק? הרבה XD; שיר השבוע לא של פאניק? הרבה, אבל שיהיה: I'm A Fake - The Used. אמן\אלבום השבוע? איירון מיידן, ס"ב, אוונג'ד, פו"ב והים 3> סרט\סדרת השבוע? X ציטוט השבוע? X משהו שעשה לך את השבוע? שבוע נוראי. אבל - שיעור גיטרה. תוכניות לשבוע הבא? מבחן בספרות, אח שלי ואמא שלי למסעדת גלידות, מפגשינה, מפגש רגיל ול"ג בעומר DDDDD: שבוע טובבב 333333> הרבה יותר טוב מזה. תמונת השבוע: X + שאלה לל"ג בעומר - מתכננים לעשות משהו? אולי מדורה עם חברים DDDD: עם חברים או עם הכיתה של אח שלי XP

למעלה