סכמ"שפ!

סכמ"שפ!

אזזז....מה שלומכם אנשים יפים? איך עובר הפסח?
בואו נסכמ"שפ! (נסכם שבוע של פסח!) משהו טוב שקרה השבוע: משהו פחות טוב שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא: משהו לחלוק עם האומה [ז'תומרת הפורום!]: המעשה החנוני השבועי שלכם: ו...עוד שאלונת: מוזמנים למימונה? ובכלל, מה דעתכם על כל העסק? (ותת שאלה: אני יכולה לבוא? אף פעם לא הייתי...
). שיהיה שבוע טוב לכולכם!

svety

New member
לגבי המימונה -

אנחנו קופצים לזוג חברים שלנו בת"א, את מוזמנת להצטרף. לגבי כל השאר - משהו טוב: היה עולמות
. היה נחמד לפגוש את החבר'ה מהפורום, הקרפצ'יו בקינג ג'ורג' מעולה. אחותי הקטנה הייתה בסופ"ש אצלנו והיה כיף, הסדר היה כיף והביקור באריאל היה אחלה. משהו פחות טוב: אה. כן. זה. לא משהו לכאן. תוכניות לשבוע הקרוב: מחר מימונה אצל חברים, חמישי על האש אצל חברים אחרים, שישי מסיבת בוב, על אפו ועל חמתו של עומר. משהו לחלוק: אין באמת. המעשה החנוני השבועי: הלכתי להרצאה בעולמות!

In Red

New member
מיאו

משהו טוב שקרה השבוע: עולמות, היה כיף. כמו כן במקרה פגשתי מישהי שלא היייתי איתה בקשר המון שנים ומסתבר שהיא גרה ממש קרוב =] משהו פחות טוב שקרה השבוע: כל הסופ"ש הייתי מצוננת, סבלתי וביטלתי כל מיני תוכניות כייפיות..ונגמרו המתוקים בבית-_- תוכניות לשבוע הבא: D&D, לנוח ולחפש עבודה בכוחות מחודשים. משהו לחלוק עם האומה [ז'תומרת הפורום!]: לא ממש =] המעשה החנוני השבועי שלכם:קניתי קוביה בעולמות ^_~

לא בא לי שייגמר החופש ../images/Emo10.gif

משהו טוב שקרה השבוע: היה לי קצת שקט. איזה כיף
משהו פחות טוב שקרה השבוע: חוסר יעילות: במשך 4 שעות כתבתי 10 עמודים ובסוף מסתבר שהם לא נשמרו לי, ומדי פעם היה נתקע המחשב (לא שלי. של הטכניון. שלי לא יכול לעבוד בלי המטען שלו, שתקוע בצפון). אה, ורצינו לעשות פויקה ולישון ביער. מה שקרה זה שהאש לא נדלקה (כי לא היו ענפים יבשים) ושהיה ממש קר בלילה באוהל (כי שכחנו את השק"ש). והחבר נהיה חולה. בקיצור...לא הכי סימפטי. תכניות לשבוע הבא: להמשיך ללמוד ולתרגם (בתשלום של כסף/קובה) מאמרים לידיד שלי. משהו לחלוק עם האומה: לא בא לי שייגמר החופש. המעשה החנוני של השבוע: לשבת וללמוד עד 3 בלילה (!!!) בטכניון, כשב-1 בערך חבר שלך מתקשר שיכור אחרי יציאה עם החברים מהבית. אני כל שנה מוזמנת למימונה. לא כל שנה מממשת אותה. היא יודעת להכין ריבות כל כך טעימות שזה לא יאומן. אם אני מספיקה להגיע בזמן לאלה של קרית שמונה- אני נכנסת גם לאלה. דעתי על המימונה: מופלאה זה פחות טעים מקובה, ואני לא מתה על מתוק (דווקא חברה שלנו עושה עם כל כך מעט שמן שאני מרשה לעצמי), אבל אני פשוט אוהבת חום ואהבה ונדיבות (אז מה אם אני פולניה?) ואניג ם אוהבת לבוא ולשמח (כמו בחתונה של דתיים). בקיצור- מבורך. את תמיד מוזמנת אבל זה רחוק. אני מזהירה אותך

עונה ../images/Emo233.gif

משהו טוב שקרה השבוע: חופש, והרבה. הצלחתי לבשל כמה דברים, בעיקר על בסיס תפוחי אדמה. משהו פחות טוב שקרה השבוע: בגלל האיסור על אכילת קטניות, אני למעשה חי על מצות ותפוחי אדמה. והם ממש לא ממלאים כמו חמץ ואורז, כך שאני כל יום הולך לישון רעב. אה, והאמולטור גיימקיוב שעל המחשב שלי התחיל להידפק חזק. תוכניות לשבוע הבא: עוד קצת מכל דבר, ולהתכונן לחזור לשיגרה. משהו לחלוק עם האומה: אם אתם יודעים מאיפה אני יכול להשיג כרטיס זיכרון ושלט של גיימקיוב במחיר סביר כדי שאוכל לשחק על הווי שלי, אני אשמח לתשובות. המעשה החנוני השבועי שלי: ללכת לבית של חברים שלי למסיבת Wii Sports.

Thumpers

New member
מסכמ"פת (לול)!

משהו טוב שקרה השבוע: קניתי סנדלי שורש!!!!! ופגשתי חברים, כמובן. משהו פחות טוב שקרה השבוע: לא זכור לי שקרה משהו לא טוב... תוכניות לשבוע הבא: לחזור לעבוד (!) משהו לחלוק עם האומה [ז'תומרת הפורום!]: נמנמנמ, אני מתה עליכם וזה. המעשה החנוני השבועי שלכם: מועדון הסרט המופרע, נחשב? ו...עוד שאלונת: מוזמנים למימונה? ובכלל, מה דעתכם על כל העסק? שנה שעברה הוזמנתי, אבל רוב החברים שלי אשכנזים, ככה ש...אין לי בדיוק לאן ללכת - וגם אם היה, סביר להניח שהייתי מוותרת :p

Thumpers

New member
תגידי - את סתומה?

קראתי לך, משתי שורות מאחורייך - הסתובבת ואף אמרנו שלום אחת לשנייה.

Lion_Heart

Well-known member
so

משהו טוב שקרה השבוע:כנס עולמות וסושי משהו פחות טוב שקרה השבוע:כאבי גב מאסיביים תוכניות לשבוע הבא: ...אה...לעבור אותו..ות'ור משהו לחלוק עם האומה [ז'תומרת הפורום!]:לא ממש, יבש לי השבוע המעשה החנוני השבועי שלכם:dr who's season 6...YAAAAY

DDN

New member
סיכומשבוע

משהו טוב שקרה השבוע: המפגש בעולמות עם החבר'ה וההרצאה של קרן אמבר (גם בעולמות) משהו פחות טוב שקרה השבוע: הממ.. . .זה היה לא נחמד אבל התוצאה שלו בסופו של דבר הייתה מאוד נחמדה. תוכניות לשבוע הבא: אני מקווה שיצאו לפועל כמו שאני רוצה. משהו לחלוק עם האומה: אני שמח היום! המעשה החנוני שלכם השבוע: לא בטוח שהיה כזה מוזמנים למימונה: לא. אף פעם לא הייתי. אשכנזי.

למעלה