סכמ"שׁ בכל הכוח

סכמ"ש (וכמעט עומדת בלא באמת הבטחה
)

תכלס, אני לא הבטחתי כלום...
אבל בשבילך מירב, הם יעדרו מהקטגוריה הברורה ומסיבה שלא בשליטתי הם יופיעו באחרת...

שיר השבוע שלי (של קרן)- כל היתר חולף

שיר השבוע שלי (לא של קרן)- אז בשביל מירב, חוץ מילדי החוץ:
http://www.youtube.com/watch?v=UZ0NC6JcQI4
ותודי שזה מפתיע
(משום מה עשינו על זה שיר ליום הולדת של סבתא שלי שתהיה ביום שבת... הקלטנו אותו וכאלה... להגנתינו בבחירת השיר יאמר שזה הגיע מהבני דודים הקטנים...
)
וגם "משהו טוב"- הראל סקעת

משהו שעשה לי את השבוע- מירב, זה הקטע שלא בשליטתי
: מסתבר שיש מפגש שבוע הבא עם עילי בוטנר וילדי החוץ ומכל המקומות בעולם זה בסינמה סיטי! (איפה שאני עובדת!)
רק חסר שהם יבואו אלי עד הבית וזהו
גם הקטע המצחיק זה שאם זה היה בבוקר לא הייתי יכולה להגיע וזה אחרי הצהריים... אני רק צריכה לרדת קומה כשזה מתחיל
(אני עדיין צריכה לצאת קודם מהעבודה אבל זה אפשרי...) נו מירב, זה מצדיק את היותם בסכמ"ש לא?

משהו שקצת ביאס אותי השבוע- לא היה משהו מיוחד... אבל אם כבר דיברתם על כוכב נולד זה באמת אולי הגמר הכי בזיוני שהיה
מתוך ה-5 האחרונים היחידות שהיו ראויות לגמר הן לינוי ושרון ואתם יודעים מה קרה...

משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- נראה לי שכבר הבנתם לבד שלמפגש של עילי וילדי החוץ

מאכל השבוע- אין משהו מיוחד...

I מ י ר ב I

New member
שיר הפסטיגל ששמת

אבל במקור,באנגלית,הוא שיר שממש אהבתי בכיתה ח'.

מסכימה,בהחלט אי אפשר להתעלם מעניין המפגש עד הבית

אני יודעת

אבל עשינו לפי הגירסא שלו... (אם תישמעי את שניהם תיראי שיש הבדל...) אז יצא ששמעתי אותו יותר מידי פעמים השבוע

שמחה שיש אישור

התכוונתי

שאני יודעת שהמקור באנגלית... ושאני מכירה אותו... לא שאני יודעת שאהבת אותו...
יצא מוזר...

מסכמש שבוע נפלא

שיר השבוע שלי(של קרן)- השבוע לא הקשבתי לקרן..אבל תמיד שר לי את מי היה מאמין,וכל היתר חולף

שיר השבוע שלי(לא של קרן)-שלמה....חח החלפנו עם מירב..בזמן האחרון שומע הרבה שלמה..יצא לו עוד דיסק..אושר כפול...

משהו שעשה לי את השבוע-החזרה לעבודה....שעות נוראיות..אך כיף...קצת נחת...כביכול....ועוד מעט...חצי שעה? נפגם עם מאיוש יוסקה וברצוק...

משהו שקצת ביאס אותי השבוע-אממממממ רבתי קלות עם מישהי אהובה במיוחד....ריב והתעצבנות ראשונה אחרי הרבה זמן יחסית היכרות

משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-גמר כוכב.....גמר די מבאס..בלי שרון בלי לינוי....בסוף רוצה שאניטה תנצח..אבל איטן ינצח

צמשהו שעיצבן אותי השבוע -מורות מנהלות בעיקר.....

מאכל השבוע-וואוו..אמא שלי קנתה שניצל....ממאמא עוף...שצריך לשים רק בתנור..שמעו...מזמן לא אכלתי שניצל כזה טעים! אמא שלי מרב ההתלהבות קנתה 6 שקיות! יותר משתלם לה....זה פשוט טעים בטירוף! זה כאילו שניצל שמכינם ממש..ולא מרגישים שזה כאילו מוקפא וכ'

סטטוס השבוע של קרן -התמונה שהיום העלה אסף....קרן ניראת ניפלא....

לא לא את טועה..יצא עוד אוסף...."אושר כפול"

את מוזמנת לבדוק.....אור לא יזכה....אם הוא יזכה,זו תהיה בושה

כל הגמר הזה הוא די בושה...

אבל זה כבר לא מפתיע אותי... אף פעם לא זכה מי שרציתי שיזכה... הרבה פעמים אפילו לא הגיעו לגמר...

ady18

Well-known member
מסכמת

של קרן:זאת שבמקומי
לא קרן:ישי לוי -לאן\אור אלון דה לוקו
עשה:חתונה+יום הולדת לחברה טובה במסעדה.
ביאס :החום
שבוע הבא:תערוכה במסגרת העבודה
עצבן ההדחה של שרון קידושין
מאכל:סושי\צ'ורוס

אז ככה

שיר של קרן-במכונית ליד הים

שיר לא של קרן-שירי מימון ושמעון בוסקילה גשם שיבוא(אגב ירד היום גשם בצפון)

עשה את השבוע-התחלתי ללמוד נהיגה סוף סוף היום היה לי שיעור ראשון-עדיין לא שיעור אמיתי,מה שטוב בבי"ס הזה שהוא היחיד בארץ ועכשיו פותחים עוד מרכז חדש כזה בת"א בעזריאלי שמציע סימולטור של לימוד נהיגה עם למעלה מ 50 תרחישים שונים שאי אפשר ללמוד אותם בדרכים אחרות.והיום זה שעה ראשונה מתוך 5 וכשאני מסיים את כל הסימולטור הזה אני מתחיל עם השיעורים האמיתיים.

שבוע הבא-עוד שיעור סימולטור
מאכל-שניצל

I מ י ר ב I

New member
הלימוד האמיתי זה כביש

לצערנו מה שקורה על הכביש במדינה שום סימולטור לא יוכל לתרחש.פחד אלוהים.

אני יכול להסכים עם מה שאת אומרת

עד לא מזמן זה היה אחד השיקולים המרכזיים שלי אם לעשות רשיון או לא-תרבות הנהיגה הלקויה בארץ וריבוי התאונות אבל אם יכניסו כלים כמו הסימולטור והדרכות לנהגים החדשים ואולי לשלוח יותר אנשים לנהיגה מונעת\רענון נהיגה אולי זה מה שישפר את איכות הנהיגה בכבישים בארץ.

היתה השבוע כתבה בחדשות 2

על מורים לנהיגה שלוקחים תשלום מלא כמו שנהוג בחוק של 28 שיעורים לפחות עד הטסט ובפועל-אולי אחרי 5-10 שיעורים כבר מגישים אותם לטסט בלי להשלים את כל ה 28 שיעורים שנהוגים בחוק.

זה בכלל הזוי...

ועזבו רגע את זה שזה עברה על החוק... אפילו מבחינת אלה שלומדים... אם מישהו כבר משלם על 28 שיעורים אז לא עדיף לו כבר לעשות אותם?
הרי ברור שזה אימון... וזה כמו לשלם על הופעה ולא לבוא...

ואין מצב שמישהו מוכן אחרי 5-10 שיעורים... הם לא שפויים! אחרי זה מתפלאים שאנשים נוהגים פה כמו משוגעים...

ותכלס, כמו שאמרו בכתבה הרבה אנשים (ביניהם אני
) עושים הרבה יותר מ- 28 שיעורים לפני שהם ניגשים לטסט...

I מ י ר ב I

New member
מה שיעזור זה שיכניסו אנשים לכלא!

זה מה שיעזור.
אנשים עם שלילת רשיון שמים עליך זין ועולים על הכביש.

למעלה