סכמ"שׁ בכל הכוח

סכמ"שׁ בכל הכוח

פותח סכמ"ש לאחר מלא זמן שלא פתחתי

שיר השבוע שלי(של קרן)-

שיר השבוע שלי(לא של קרן)-

משהו שעשה לי את השבוע-

משהו שקצת ביאס אותי השבוע-

משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-

צמשהו שעיצבן אותי השבוע -

מאכל השבוע-

סטטוס השבוע של קרן -

סופ''ש מהנה לכולם

שיר השבוע שלי(של קרן)-אורח בעולם

שיר השבוע שלי(לא של קרן)-לוליטה של אתי אנקרי.. ממש אהבתי את הביצוע של שרון קידושין בכוכב .

משהו שעשה לי את השבוע-חח לא יודעת..

משהו שקצת ביאס אותי השבוע-שרון קידושין היתה הפבויריטית שלי בכוכב 10.. ממש התבאסתי שהיא לא בגמר.. אבל בטוחה שהיא תצליח בלי הגמר.

משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-שהמוזה תחזור אליי.. חח

צמשהו שעיצבן אותי השבוע -החוסר צדק בכוכב נולד.

מאכל השבוע-שניצל

סטטוס השבוע של קרן -היה לה סטטוס? לא ניראה לי שהיה. אבל ראיתי שאסף העלה היום תמונה שלו עם קרן באינסטגרם..

I מ י ר ב I

New member
עונה אנמית

אולי עדיף היה לה לסיים כבר עכשיו.
למרות שלא נפלתי ממנה כ'כ.

עונה בכל הכח

שיר השבוע שלי(של קרן)- אין לצערי

שיר השבוע שלי(לא של קרן)- אין לצערי

משהו שעשה לי את השבוע- שאמרו לי שנאי כותב מדהים זהי ה שבוע שעבר באזכה של בת דודי ושאני חייב חלפתתח את כהכישרון שלי והשבוע ה שיחה עם נועה המדריכה מקבוצת התמיכה שהיא הודיעהל י שאננחו חוזרים להיפגש אחרי חופשת הקיץ והכי הכי שאני פגשתי את רז שמואלי המדהיהמ ואני נתתי לה חיבוקי ענקי פעמיים ואמרתי לה שהיא שרה מדהים והיא שמחה והיאארמה שהיא עובדת על האלבום שלה והיא כל כך לחמדוה אני הצטלמתי איתה פעמיים פעם אחת זה היה בטעות צילונם וידאו ולא היה אפכת לה להצטלם שוב

משהו שקצת ביאס אותי השבוע- ששרון קידושין עפה שאני נפגע מכל דבר

משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- לפגישה עם קבוצת רעים

צמשהו שעיצבן אותי השבוע - איזה כתב חצוף אחד ירד על ליאת בצורה כל כך מגעילה ופוגעת תראו מה אני הגבתי לו והא לא פרסם הוא מפחד

אני אמנם לא הייתי בהופעה של ליאת המדהימה אבל אני בהחלט יודע שהיא זמרת מדהימה שכותבת מדהים אתה כל כך מקנא בה מה קרה קשה לך לראות זמרת חדשה מצליחה קשה לך לפרגן לזמרת הכי מיוחדת בארץ זמרת מדהיהמ היא שרה מדהים והיא נדירה הטקסטים שלה תמיד מרגשים אותי והיא עצמה אישה נורא נחמדה ויש לה לב זהב אני לא יכולתי לקרוא את כל השטויות שאתה כתבת אני מבין שאתה מקנא בליאת היא כחל כך מיוחדת ומדהימה שאתה לא מסוגל לקלוט את זה ולכן אתה קוטל אותה כי קשה לך לראות זמרת מיוחדת כמו ליאת

מאכל השבוע- כ אי ברים פנימים מגניבם שאכלתי שעדיף שאני לא אפרט מה הם

סטטוס השבוע של קרן - לא נתקלתי באחד כזה

ומי שיצא נגד ליאת אני אלחם למכענה באש ובמים כמו אריה הרואה את הטרף שלו חומק ממנו

I מ י ר ב I

New member
מסכמש'ת ועומדת בהבטחה...

בלי שלמה ארצי

שיר השבוע שלי(של קרן)-אא'ה

שיר השבוע שלי(לא של קרן)-pray-take that

משהו שעשה לי את השבוע-הייתי אצל חברה ונסעתי לי-ם.

משהו שקצת ביאס אותי השבוע-ששגב זכה בהישרדות

משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-כנראה שמשהו חדש מתחיל...

משהו שעיצבן אותי השבוע -בוקי נאה.חחח

מאכל השבוע-ארוחה סינית

סטטוס השבוע של קרן -לא היה משהו מיוחד,רק התמונה בסופ'ש מקיבוץ בארי

באמת תספרי כולנו פה שופכים את הלב

אבל המנהלת של הפורום שומרת דברים בבטן?
לא יקרה.
מרי ספרי לנו שנאחל בהצלחה!!!!!!!!!!!!!! ♥

סכמ"ש של סוף אוגוסט.

שיר השבוע שלי(של קרן)- בין העיר לכפר

שיר השבוע שלי(לא של קרן)- איסלנד,היא יודעת.

משהו שעשה לי את השבוע- משהו שיקרה ממש עוד שעתיים
בעז"ה . פגישה עם יוס ושיקס. אהוביי. ♥

משהו שקצת ביאס אותי השבוע- לילות כאלה שמשאירות אותך
עם חלקים של חסר.

משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- כוכב נולד.הגמר.

משהו שעיצבן אותי השבוע - אין משהו מיוחד ב"ה.

מאכל השבוע-אממ...שניצל תירס.

סטטוס השבוע של קרן - לא היה לה סטטוס חוץ מהתמונה בבארי השבוע.
אז אם ככה.אז התמונה.

מסכמת...

שיר השבוע שלי(של קרן)-מורה לחיים,ופיג'ו 92....

שיר השבוע שלי(לא של קרן)-הרגילים שלי...

משהו שעשה לי את השבוע-הייתי בים המלח בשבת עד ראשון בצהריים,היה כיף! והעבודה כייפית ואני די נהנת חוץ מהקושי והעייפות של המלא מלא שעות, אבל אני אתרגל....

משהו שקצת ביאס אותי השבוע-עייפות כמו שבחיים לא הייתי (ואני בן אדם עייף אבל אף פעם זה לא הגיע למימדים כאלה!!) וכאבים בברכיים ובצוואר וברגליים...

משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-יום שלישי אני בחופש,אבל לצערי יש לי בייביסיטר, עד שיש לי חופש :/

צמשהו שעיצבן אותי השבוע -שביקשו ממני להגיע יותר מוקדם ביום שלישי לבייביסיטר :/ ושהעייפות והכאבים והקשיים של ההתחלת שיגרה לא עוברים, עד מתי?!?!?!? למרות שהיום היה יותר טוב, אבל אני שונאת להיות עייפה...

מאכל השבוע-אין משהו ספציפי דווקא אכלתי מגוון וטעים השבוע,ככה זה שיש חדר אוכל בקיבוץ...

סטטוס השבוע של קרן -לא היה לי סטטוס השבוע...

זה החשש הכי גדול שלי.....

אבל אני באמת מקווה שיהיה בסדר,מה שכן כל יום הוא יותר טוב מהיום לפני...אז יש עוד תקווה לא?!

אני רק שבועיים כבר ואני מאוהבת....

כמובן שיש בודדים שאני מאוהבת קצת יותר חחחח אין מה לעשות ככה זה,אבל לכולם אני נותנת אותו יחס.

למעלה