סכמ"שׁ אמריקאי

כן אני יודעת שמחפשים...

אבל לא יודעת עד כמה משתלם לי לחפש,יש לי 2 ימים קבועים בקיבוץ,ולעיתים קוראים לי לפי צרכי המערכת...

לפני שבועיים עבדתי 3 פעמים בשבוע,השבוע עבדתי רק פעמיים,שבוע הבא אני עובדת כל השבוע!!!!
אני לא יכולה להתחייב למשפחה לבייביסיטר ולבטל להם מידי פעם לפי צרכי הקיבוץ :/

בעייתי משהו!

I מ י ר ב I

New member
אז מה את רוצה

את מסודרת לגמרי.

אני לא מסודרת לגמרי....

כי רוב הזמן אני עובדת רק פעמיים בשבוע..ועזבי את עניין הכסף,משעמם לי! אני מטפסת על הקירות..

אבל כשאני עובדת יותר מפעמיים בשבוע אז אני נטולת אנרגיות ואני מהאלה שמתי שלא טוב להם/הם לא מרוצים ישר רואים עלי,קשה לי להסתיר..ולאנשים קשה לעבוד איתי בגלל זה, ואני כבר יודעת את זה.

הקיצר מה אני רוצה?! האמת...שאני בעצמי לא יודעת.

אני רוצה לעבוד,ואני לא רוצה לעבוד...

הלוואי עלי לעבוד פעמיים בשבוע

את האמת, זה מה שרציתי... לעבוד פעמיים/שלוש בשבוע אבל לא התאפשר כי היו צריכים משרה מלאה...חחח (אפילו 4 זה היה בסדר אבל 5 זה כבר יותר מידי
)

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא שיש משהו טוב יותר לעשות בשעות האלו..

שיר השבוע שלי של קרן- במכונית של אבא

שיר השבוע שלי בכללי- I knew You Were Trouble

משהו שעשה לי את השבוע- התפטרתי

משהו שהצליח לעצבן אותי השבוע- לא הצלחתי לסיים את כל מה שתיכננתי

תכנונים לסופ'ש/שבוע הבא- לקפץ בשלוליות

מאכל השבוע שלי- עוגת יומולדת

בעד מי הייתם אובמה או רומני?- אובמה by default. כל דבר עדיף על רומני.

סטטוס השבוע של קרן - איך תתמודד אשה שרוצה להרזות, ובן זוגה לומד אפייה, עם בורקס חם מהתנור כל לילה ועוגות קרם פטיסיאר בבקרים?
עשתה אותי רעבה

סטטוס השבוע לא של קרן -

מה דעתכם על הפרסומת ? משעשעת.

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

האוטאקו מסכמ"שׁ

שיר השבוע שלי של קרן- לרוץ לרוץ

שיר השבוע שלי בכללי- איזה ימים של ליאת המהממת
‎ליאת יצחקי המדהימה בשיר בלבדה מרגש עד דמעות פרי עטה שיר מרגש שוגרם לעיני לדמוע מהתרגשות השיר זככה בפרס אקו"ם לשנת 2009 השיר מדבר על אהבה על זוג אוהבים שלא מוותרים על אהבתם אשר עצובים שהם רחוקים אחד מהשניה עומדות בינהם חומות שחוסמות להם את הדרך לתקשר ולהיפגש אך זה לא מונע מהם לאהוב אחד את השנייה הם מחכים להיפגש הם לאט לאט מגלים איך אפשר להפיל את החומות הרבות שעמדו בפניהם ואז הם מאושרים הם לא נונתים למרחק ולחומות לסיים את אהבתם הם ממשיכים לאהוב אחד את השנייה עד שהם מוצאים את הדרך לעקוף את החומות ולהתאחד ליאת כתבה שיר מרגש שמדבר לכולנו וגם לאלה אשר מחכים לאחת שלהם או לאחד שלהם שהן מחכים לפגוש את האחת שלהם או את האחד שלהם אבל בינתיים עומדות חומות בינהם והם עדיין לא יכולים להיפגש ולממש את אהבתם אבל לאט לאט הם מוצאים את הדרך להגיע האחד אל השניה ובכך הם מתאחדים ונהייה מאושרים שיר מרגש שיר מדהים יש לי מדעות ליאת את מוכשרת את כותבת מהלב השירים שלך עמוקים וכל כך נכונים תהנו מהשיר המדהים הזה שבצדק זכה בפרס אקו"ם לייאת לדעתי היא הכותבת הכי מוכשרת בארץ ואני אורמ לך ליאת אל תקשיבי למי שמנסה להפיל אותך בגלל שאת דתיה אני תמכתי בך אני תומך בך ואני בלי נדר אתמול בך לאורך כל הדרך את מדהימה מדהימה עכשיו אני דומע שאני כותב את זה ואת מקסימה סופ"שׁ נעים לכולם וכמו תמדי אתם מוזמנים לדפים שלה ליאת יצחקי Liat Itzhaki Liat Itzhaki - ליאת יצחקי יש לה עוד מלא שירים מדהים את סימה השיר כתוב מנקודת מבטה של אמא הדואגת ואוהבת את ילדייה ועוטפת אותם במלא אהבה וכזאת היא ליאת אתם מוזמנים לראות אותה בכל יום שישי בערוץ עשר בשעה 13:15 בתוכנית אשת חיל תוכנית מדהיה שבה רואים עד כמה ליאת אישה חזקה מדהימה ח צדיקה וחכמה יש לה ידע עצום בדברים הקשורים לדת אז רק תקשיבו לה ותהנו
זה פרגון שלי לשיר שלה

משהו שעשה לי את השבוע-
השיר של ליאת למרות שהוא כבר יצא ממזמן
משהו שהצליח לעצבן אותי השבוע-

מלא דברים

תכנונים לסופ'ש/שבוע הבא-
לא יודע ללכת אל דוד שלי כמו תמיד אולי לקנות דיסק
מאכל השבוע שלי-
בשר בקר

בעד מי הייתם אובמה או רומני?- רומני

סטטוס השבוע של קרן -
איך תתמודד אשה שרוצה להרזות, ובן זוגה לומד אפייה, עם בורקס חם מהתנור כל לילה ועוגות קרם פטיסיאר בבקרים?
סטטוס השבוע לא של קרן - אין

מה דעתכם על הפרסומת ? מרגיזה

YosiKdsh

New member
מסכמ"ש! :)

שיר השבוע שלי של קרן- סקס עם האקס

שיר השבוע שלי בכללי- ADELE - Skyfall

משהו שעשה לי את השבוע- השבוע כולו היה נחמד..

משהו שהצליח לעצבן אותי השבוע- אטימות!

תכנונים לסופ'ש/שבוע הבא- כנס משתחררים :)

מאכל השבוע שלי- כל דבר שהוא לא סנדוויצ'ים

בעד מי הייתם אובמה או רומני?- אין לי דעה בעניין

סטטוס השבוע של קרן - הסטטוס על הסינגל

סטטוס השבוע לא של קרן - אין משהו מיוחד

פרסומת שתעצבן אותי אחרי צפייה שנייה..

sivan3004

New member
מסכמת:)

שיר השבוע שלי של קרן- הוא מתקשר אליי

שיר השבוע שלי בכללי- Mumford And Sons- Little Lion Man תשמעו הוא ממש טוב! http://www.youtube.com/watch?v=Gh_bTkyJV5s

משהו שעשה לי את השבוע- מממ

משהו שהצליח לעצבן אותי השבוע- לימודים לפסיכומטרי

תכנונים לסופ'ש/שבוע הבא- ללמוד עוד לפסיכומטרי! חח החיים שלי מאוד מעניינים כרגע

מאכל השבוע שלי- סלט

בעד מי הייתם אובמה או רומני?- אובמה, או יותר נכון ממש ממש נגד רומני אז אובמה הוא פשוט הרע במיעוטו

למעלה