סכמ'ש בסימן פסיכומטרי
שיר השבוע שלי של קרן-שיר לאסף (אכלתי השבוע אגוז פקאן.. ישר השיר הזה עלה לי לראש והתחלתי לשיר אותו
)
שיר השבוע שלי בכללי-האמת שיש הרבה..
משהו שעשה לי את השבוע-המוזה נפלה עליי.. וכתבתי הרבה שירים יחסית ..
משהו שהצליח לעצבן אותי השבוע-היה השבוע כנס עיתונאים באילת, ואיכשהו נכנסתי למאקו.. וקצת עקבתי אחר הדוח שיח שהיה בפאנל .. של אנשי "ארץ נהדרת".. היתה שם בנוסף גם שלי יחימוביץ (האמיתית), וג'ודי ניר מוזס.. אני קוראת לזה כנס שמאלנים.. הימנית היחידה שהיתה שם זו היתה ג'ודי.. מזל שהיא נכנסה במולי שגב..
תכנונים לסופ'ש/שבוע הבא-ללמוד לפסיכומטרי.. זה כבר התחיל לעלות הילוך, עוד חודש ויום הבחינה, והיה לנו מבחן אמצע היום.. היה לי לא משהו.. אבל פעם הבאה בטוחה שיהיה יותר טוב.
מאכל השבוע שלי-תירס חם
בעד מי הייתם אובמה או רומני?-רומני.
סטטוס השבוע של קרן -שהיא שמה תמונה שלה.. מחייכת..וגם סטטוס לפני זה שהיא כתבה שסינגל חדש שלה ייצא החודש!
סטטוס השבוע לא של קרן -של גברת מאיויו.. כל השבוע מצאתי את עצמי מגיבה למאיויו.. על כל התמונות המדהימות שלה באינסטגרם.. ועל התוכן שהיא כותבת.. נווו תפתחי כבר בלוג.. וגם צריכה לכתוב טור בעיתון.. ולכתוב ספר ולקרוא לו "אהובה" (וואי הברקה של הרגע האחרון
..)
מה דעתכם על הפרסומת ?פרסומת חזקה....חייבת לומר שלא עבר כל כך הרבה זמן מאז שהייתי בגיל של הילדים האלה.. אני סה''כ בת 22 וחצי.. ואני מקנא בבגדים שיש להם..
.
אהבתי את הפרסומת של ישראכרט שילד מתקשר לאבא שלו, ומשחק אותה נציג שירות של ישראכרט.. ושואל אותו כמה כרטיסים לפסטיגל להזמין.. כל פעם מחדש אני צוחקת.
וואי היה ממש מתאים לי השנה ללכת לפסטיגל.. עם אחי והילדים שלו.. השנה להקת אתניקס מופיעים שם.. ואחי מעריץ מס'1 שלהם כבר מאז שהם הוקמו.. ואפשר לומר שהוא בקשר איתם אפילו..
הבאסה שהוא לא גר בארץ.. אז מה שווה ללכת לזה בלעדיו .
בקיצור, סופ'ש מהנה לכולם..