האימפרפקטה נשמעת לא נחמדה בכלל
ותודה על הפירוט שנתת, אני כבר יודעת קצת מהתיק הרפואי שלך, לאט לאט לומדת עוד.
זה נשמע לא נחמד בכלל אבל אני אנסה לשמור על חיוך בכל זאת.
אז כן זה שאת כותבת שזה לא סמפטום שקשור לתת"כ עושה לי בזה סדר.
הקטע של מערכת אחת בגוף כל שנה זה בעסה, כאילו הגוף דואג שלא יהיה לך משעמם
. אחרי שלמדת עניין שלם, אז צץ משהו חדש. אני מקווה לפחות שהן חוזרות לעצמן, יחסית, לפי שהמוקד עובר למערכת אחרת.
אניי לא משווה חלילה את מצבי עם מצבך, את "ניצחת"
עם אוסף המחלות שלך, את ליגה
, וגם לא משווה את משך הזמן שאני חולה לשלך. אבל אני יכולה להבין משהו על השינויים האלה, אצלי בשנה הראשונה הראש (על כל חלקיו) היה הזוועה הכי גדולה, כולל תופעות שהן כאילו אפילפטיות וכל מיני דברים נוירולוגים ברמה בלתי נסבלת.
בשנה הראשונה גם הבטן היתה במצב גרוע מאד. איכשהו עכשיו הראש פחות נורא (למרות שעם המזג אוויר עכשיו די חזר למה שהיה אבל מקווה שזה יירגע עם חלוף העונה), ויש דברים אחרים שהפכו להיות יותר דומיננטיים.
שנתיים זה אמנם זמן קצר מאד, אבל כבר גיליתי איזה דפוס (למרות שבטח מחכות עוד הפתעות בהמשך הדרך
יש למה לצפות
הקטע של הידיים, כבר שנה שלישית חזר עצמו שבנובמבר הידיים הופכות למשהו אחר, אבל שמתי לב שאחרי החורף זה נרגע קצת. כל החורף הייתי עם כפפות, גם בלילה, והבנתי שזה הדבר הנכון לעשות.
לגבי השמיעה:
לא כתבתי על זה, כי זו אחת מהמון סמפטומים שעוד לא התייחסתי אליהם אפילו.
אבל אני אכתוב, אם עוד מישהו יש לו דבר דומה, אולי נבין משהו, ואולי לא..
חוץ מהרגישות הפסיכית לסאונדים (ולמרקמים ולריחות וכל הג'ז הזה) היו מצבים שהתחלתי לפקפק בשמיעה שלי. למשל, היו דיסקים ששמעתי והם נשמעו לי שמשהו לא בסדר בסאונד שלהם (עד רמה שזה מטריד ולא יכלה לשמוע), וכבר חשבתי להחזיר לחנות ולהגיד שיש פגם טכני, ואז אחרי זמן שמעתי שוב והם היו בסדר גמור.
לפעמים אני שומעת את אותו דבר במחשב, כשהרמקולים מכוונים בדיוק על אותו ווליום (ואין נגיד רעשים אחרים או פרמטרים שונים) וזה נשמע לי נורא חלש ואני מגבירה לווליום הרבה יותר משמעותי. ואז אחרי זה, בפעם אחרת זה נשמע לי חזק נורא.
אז ככה בקטנה אני לא אתפלא יש אם איזה תנודות גם בשמיעה שלי. לא יודעת אם זה קשור לשאר הרגישויות החושיות של התת"כ או לא.
אבל בתת"כ כל הקטע הנוירולוגי (בקטע של המוח, לאו דווקא הולכת כאב) הוא יותר דומיננטי.
זה לא ממש מפריע לי אז זה לא דחוף לי לבדוק את זה עכשיו - ייכנס לרשימת המיליון דברים שאני צריכה לבדוק.
אבל מעניין אם זה מוכר לפורום עניין כזה?
בתודה,
אגב, עד לא מזמן לא יכולתי לשמוע שום מוזיקה למעט מוזיקה קלאסית. את זה נדמה לי שכן כתבתי בפורום. וזה היה מעניין כי אומרים שיש איזה משהו מתמטי במוזיקה הזו שמתכתב עם המוח נכון (להלן בייבי מוצרט וכל זה). סתם נתון מעניין.
כל סוגי המוזיקה האחרים חפרו לי מכתשים בתוך המוח עם ספירלה.
עכשיו יכולה לפעמים לשמוע דברים אחרים, אבל נראה לי שרק אחרי האביב עם מה שהוא עושה לי לסינוסים ולראש בכלל.
בשורות טובות שיהיו רק,
, חיוכים והישגים קטנים אבל גדולים
כמושאניאומרת: כל יום שבו לא הגעתי לסף אובדן הכרה זה הישג. אז צריך לזכור לשמוח על מה שיש או מה שאין. גם.