סכמ''ש!

ellapr41

New member
וואי הלאווין זה הכי שיש!!!

התחפשתי כל ילדותי בארהב לפמפקין! חחחחח תחפושת אדירה!!!!

DeathD

New member
סמולוויל שליטע DD<

ובייחוד עונה 7! חבל שהיא האחרונה ;; תהני באלאיי D:

miaBaby

New member
היא האחרונה???

אוי מיי גאד איזנ באסה! טוב... עדיין יש האוס... אבל אחרי שהאוס גם יגמר רשמית אין לי מה לראות בטלויזיה

nimix

New member
מה אחרונה??

באמת? איזה באסה .. אז יישאר רק אבודים גיבורים ונמלטים...

DeathD

New member
יאפ אחרונה. והכי מושקעת.

חבל. שיעשו עוד סדרות לייב אקשן! לא יצא לי לראות גיבורים ונמלטים X: באמת צריך להוריד X:

nimix

New member
לפי מה ששמעתי

טום וולינג חתום גם לעונה 8 מי יודע.. נחכה ונראה

miaBaby

New member
תום וולינג...

האמת שיהיה מעניין לראות אם הוא שחקן טוב גם בדברים אחרים... מסכן, בטח מקטלגים אותו בתור סופרמן איפה שהוא לא הולך... לפחות כשיגמר סמולוויל הוא יוכל לשחק דמויות אחרות

אוקיקי

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo210.gifנושא להודעה../images/Emo210.gif../images/Emo71.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי באחלהקרח! (או החלקרח אם בא לכם) משהו רע שקרה לך השבוע: לא הספקתי לעשות המון דברים שרציתי שיר השבוע: Cancer- my chemical romance תוכנית השבוע: רק בישראל..ראיתם את הספיישל? לא היה קורע כמו הסדרה (יש לי פרקים מוקלטים!), אבל היו קטעים מצחיקים XD סרט השבוע: האלמנט החמישי, יצא לי לראות חצי ממנו^^ ספר השבוע: אמ...הארי פוטר? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כבר התחיל השבוע, אבל..לתכנן את היומולדת של אח שלי. המלצת השבוע [כל דבר]: אל תתחילו לארגן טקס לכל הישוב שבוע לפני התאריך ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אני תמיד שוכחת.. תמונת השבוע: כל התמונות על המחשב השני אז..אמנם אני לא התמונה אבל הייתי שם :) זה היה אתר הצילום של אחד מסרטי טומב ריידר
אנגקור וואט, קמבודיה התוכניות שלי לשבוע הבא: אני צריכה להופיע היום בטקס לרצח יצחק רבין, לעשות שיעורי בית ;-; להכין קישוטי עוגות לשוק וכאלה. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: התחיל טוב, נגמר ככה ככה ובקיצור על השביתה, היא תיגמר בקרוב לדעתי (עוד שבוע.).

באיחור :) ../images/Emo187.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הוא היה רגוע..שום דבר מיוחד.. משהו רע שקרה לך השבוע: הכל סבבה :) שיר השבוע: צ'וצוקה :) תוכנית השבוע: שנות ה70!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סרט השבוע:step up
ספר השבוע: :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהשביתה תמשיך! וגם אולי שיקראו לי לדובב משהו או אודישן...בבקשה! :) המלצת השבוע [כל דבר]: לישון זה טוב ציטוט\יציאת\מילת השבוע: סתמי תמונת השבוע: :) התוכניות שלי לשבוע הבא: לקנות בגדיייים ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: ובקשר לשביתה איך עוברת השביתה?: בכיף אתה רוצה שהיא תימשך או תפסיק? : תמשיך לנצח עד מתי אתה חושב שהיא תימשך? : ת'אמת שלא נראה לי שעוד הרבה זמן...:( סופשבוע נעים!

למעלה