סכמ''ש!

סכמ''ש!

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המלצת השבוע [כל דבר]: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: ובקשר לשביתה איך עוברת השביתה?: אתה רוצה שהיא תימשך או תפסיק? : עד מתי אתה חושב שהיא תימשך? : סופשבוע נעים!

MorraniChan

New member
../images/Emo197.gif סכמ"ש שלי

משהו טוב שקרה לך השבוע: האמת? שום דבר מיוחד
משהו רע שקרה לך השבוע: התקשרתי אתמול לנלס ואין להם תפקידים בשבילי בנתיים T--T
שיר השבוע: פנטזיה לחליל ופסנתר מאת גבריאל פורה [זה ממש ממש יפה! אני צריכה לנגן את זה לרסיטל]
תוכנית השבוע: אהה..
סרט השבוע: לא ראיתי כלום מאז תראביטיה
ספר השבוע: "אחות קטנה" של רם אורן.. רק שמעתי על זה, לא קראתי את זה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעשות סבב טלפונים לאולפנים יחד עם בר *בואהאהאהאהא*
המלצת השבוע [כל דבר]: אל תלכו עם ההורים שלכם לסידורים. זה מתיש, משעמם ולא כיף.
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "בשביל לפלס דרך בזמן לעגלה בקניות ובשביל ללכת בחופשיות תעשי מבט רצחני לכל מי שמסביבך" אחת העצות המוזרות של אבא שלי Oo
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: לעשות סבב טלפונים לאולפנים D<
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: יכול היה להיות יותר טוב =\ ובקשר לשביתה
איך עוברת השביתה?: אין לי זמן לשביתה... כל יום יש לי משהו אחר XD
אתה רוצה שהיא תימשך או תפסיק? : תמשך. אני לא יודעת איך אני אשרוד את כל החוגים השיעורים וההופעות שיש לי עכשיו כשיהיו גם לימודים :S
עד מתי אתה חושב שהיא תימשך? כמה שיותר. אמן

מ'זתומרת.. כנסי..

מזתומרת סבב טלפונים לאולפנים?! את מדובבת?! אם כה..? למה דיבבת? איפה התחלת את הקריירה:?

MorraniChan

New member
אממ..

כן אני מדבבת. למה דיבבתי?
יכול להיות שהתכוונת ל"במה" אז.. דיבבתי בפוקימון תפקיד של ילדה אחת וב"ממלכת תראביטיה" גם כן תפקיד של ילדה + קולות רקע. אני בתחום בסה"כ חודשיים בערך.. אם התכוונת ל"למה" אז זה בגלל שאני אוהבת את זה XD חחח "קריירה"
ממ.. התחלתי בקורס דיבוב אצל יפה גבאי באולפני ג'פטו. "סבב טלפונים לאולפנים" זה אומר להתחיל להתקשר לאולפנים ולשאול אותם אם אני יכולה לדבב אצלהם. עד היום דיבבתי רק בנלס [ואין לי שום בעיה עם זה כמובן ^^] ו... אני רוצה להתקשר לעוד אולפנים כדי לדבב אצלהם ולהרחיב את המעגל. אחרי הכל דיבוב זאת לא עבודה קבועה
וואי.. סליחה על החפירה @__@"

berking

New member
הסכמ"ש שלי!

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע:אה...... האמת היא שאני לא קורא הרבה אבל בכל זאת מטילדה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לדבב! והרבה (הלוואי שזה יקרה!) המלצת השבוע [כל דבר]: לשתות הרבה מים חחח..... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "סע לשלום חביבי המפתחות בפנים" מהגשש (מוקדש לפולי) תמונת השבוע: של הארנבת שלי התוכניות שלי לשבוע הבא: לישון (הרבה) , לאכול , לשתות , לדבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , מכון כושר. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: אה... לא משהו סתם....... היית באולפני נ.ל.ס אז נהדר! ובקשר לשביתה איך עוברת השביתה?: אה... הבית ספר שלי מחולק גם להסתדרות וגם לארגון אז יש לנו פחות שעות. אתה רוצה שהיא תימשך או תפסיק? : תימשך לכל החיים! עד מתי אתה חושב שהיא תימשך? : עוד חודש או חודשיים סופשבוע נעים!

berking

New member
תיקון

משהו טוב שקרה לך השבוע: הלכתי לאולפני נ.ל.ס משהו רע שקרה לך השבוע: אח שלי משגע אותי שיר השבוע: I Want it All של QUEEN תוכנית השבוע: החיים היפים של זאק וקודי The Suite Life Of Zack And Cody מה לעשות אני מכור סרט השבוע: משפחת סימפסון. ספר השבוע:אה...... האמת היא שאני לא קורא הרבה אבל בכל זאת מטילדה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לדבב! והרבה (הלוואי שזה יקרה!) המלצת השבוע [כל דבר]: לשתות הרבה מים חחח..... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "סע לשלום חביבי המפתחות בפנים" מהגשש (מוקדש לפולי) תמונת השבוע: של הארנבת שלי התוכניות שלי לשבוע הבא: לישון (הרבה) , לאכול , לשתות , לדבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , מכון כושר. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: אה... לא משהו סתם....... היית באולפני נ.ל.ס אז נהדר! ובקשר לשביתה איך עוברת השביתה?: אה... הבית ספר שלי מחולק גם להסתדרות וגם לארגון אז יש לנו פחות שעות. אתה רוצה שהיא תימשך או תפסיק? : תימשך לכל החיים! עד מתי אתה חושב שהיא תימשך? : עוד חודש או חודשיים סופשבוע נעים!

berking

New member
תושבה!

אני לא יודע למה אתה שאולת אבל.... סמדר , הרצליה פיתוח , תפקידים קטנים מיפה גבאי שעשיתי אצלה קורס.

מאיוש33

New member
סכמ"ש ../images/Emo80.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הלכתי היום לשנקין עם חברות והיה מצחיק D: חשבתי שאני אראה שם את שחר ובר כי הן שם כל החיים שלהן אבל בסוף לא ^_^ , היה כיף במדצ"ים, ו טוקיו הוטל זכו בלהקה הכי טובה לשנת 2007 בתחרות ema של mtv !! משהו רע שקרה לך השבוע: מבחן בהיסטוריה, צננת , וגיליתי שדוד שלי היה אתמול בema ולא לקח אותי T_T שיר השבוע: "מכונת השירים הגדולה" תוכנית השבוע: רנמה 1/2 :] סרט השבוע: "הגבר המושלם" - הילארי דאף ספר השבוע: ננסי דרו ותעלומת האורלוגין XD ספר סבבה :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת לאבא ולחברה P: המלצת השבוע [כל דבר]: הממ.....תראו האי ותאהבו את טוקיו הוטל [?!] ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אבא שלי בקבוצת ספורט" "אהה איזה ספורט?" "שחייה צורנית !@# D: " תמונת השבוע: :] התוכניות שלי לשבוע הבא: להמשיך לשבות ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: כיפי ^^.

BambiBar

New member
*יש להכניס נושא להודעה* ><" ../images/Emo60.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ הייתי בנלס P: היה כייף, והיה גם יומולדת לחברה..
משהו רע שקרה לך השבוע: היום עקרו לי עוד שן (פעם אחרונה סוף סוף) וזה כואב!! :(
שיר השבוע: האמת שלא ממש שמעתי שירים..=\
תוכנית השבוע: דרייק וג'וש לא מדהימה וכל האלה מניקולודיאון..^^
סרט השבוע: יש לה ביצים..היה מקודם ביס...זה כבר ניהיה חרוש -_-
ספר השבוע: אני. ספרים. לא הולך ביחד..למרות שניסיתי..O:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מורניצ'אן באה אלי!! D: וביום אחר אני הולכת לחברה מת"א לעשות מכירת פימו..WISH ME LUCK
המלצת השבוע [כל דבר]: Think positive XD
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "LOL"
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: ראו משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא...>>
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: נחמד..^^
ובקשר לשביתה
איך עוברת השביתה?: פאנן משהו..
אתה רוצה שהיא תימשך או תפסיק? : אממ מצד אחד שתמשיך כייף לי ככה, אבל אם היא תימשך עוד הרבה זמן בסוף כשנחזור המורים יהיו לחוצים ויפילו הכל עלינו..וזה סתם יהיה יותר קשה
עד מתי אתה חושב שהיא תימשך? : עוד שבועיים ככה..
סופשבוע נעים!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

DeathD

New member
~

משהו טוב שקרה לך השבוע: המ... נתקפתי התקף אנימות נוסטלגיות? ;;^_^ משהו רע שקרה לך השבוע: האימיול לא נותן לי להוריד אותך!!! >< שיר השבוע: What time is it? תוכנית השבוע: האי!! סרט השבוע: לא ראיתי X: ספר השבוע: לא קראתי X: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: דוכן של גיא DDD< המלצת השבוע [כל דבר]: אנימות נוסטלגיות ביפנית D: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אם אין אני לי - מילי" XD (חוכמת טובה גמזו XDP) תמונת השבוע: צילמתי בבית אבות XD התוכניות שלי לשבוע הבא: דוכן. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סבבה, יותר טוב מהקודם =] ובקשר לשביתה איך עוברת השביתה?: משעמם קצת. אתה רוצה שהיא תימשך או תפסיק? : תמשך עד ל-13.11 וזהו XD עד מתי אתה חושב שהיא תימשך? : לא יודע X: סופשבוע נעים! גם לך

mikeys barking

New member
../images/Emo205.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יומולדת לחברה (היה מעפן XD) משהו רע שקרה לך השבוע: היה לי די משעמם ): שיר השבוע: האלבום החדש של בון ג'ובי ^^ תוכנית השבוע: חברים
, המשרד, משמורת D: סרט השבוע: אנ'לא מאמינה שלא יצא לי לראות סרטים. ספר השבוע: ג'יימס והאפרסק הענקי של רואלד דאל משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: תור לרופא שיניים?
. ללכת לאורנג' לראות אם אפשר לשדרג תפלא' שלי :] המלצת השבוע [כל דבר]: לא להתחבר לבטטות התוכניות שלי לשבוע הבא: תור לרופא שיניים. איזה 3 ימי הולדת של דודים ובני דודים ^^ ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: משעמם >: ובקשר לשביתה איך עוברת השביתה?: נחמד :) אתה רוצה שהיא תימשך או תפסיק? : שתימשך (למרות שזה ידפוק ת'אמ-אמא שלנו אח"כ) עד מתי אתה חושב שהיא תימשך? : עם המזל שלי? נחזור ללימודים ב20 לנובמבר (היומולדת שלי) סופשבוע נעים! גם לך הודגש באמצעות מדגישומטיק
!!!&^%$#$#&

miaBaby

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifקר!

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל השבוע להיות שוב באל איי:) משהו רע שקרה לך השבוע: נתפס לי שריר בטיסה וזה שיתק אותי ליומיים שיר השבוע: כל מיני תוכנית השבוע: סמולוויל! כי אני כבר מתה לראות עונה שבע סרט השבוע: נורביט, זה פשוט היה מצחיק ספר השבוע: בדרכים- ג'ק קרואק... תקועה עליו כבר חודש משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לזרום בעיר!! המלצת השבוע [כל דבר]: תזרמו? ציטוט\יציאת\מילת השבוע: בלעעחט קשה לזכור מרוב יציאות תמונת השבוע: ליל כל הקדושים!!! מוהאהא התוכניות שלי לשבוע הבא: לזרום.. אמרתי כבר... ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: פסיידר, היה כיף ובקשר לשביתה איך עוברת השביתה?: אתה רוצה שהיא תימשך או תפסיק? : עד מתי אתה חושב שהיא תימשך? : סופשבוע נעים! מה?! אתם עדיין בשביתה, איזה מערכת חינוך דפוקה.. אתם לא לומדים כלום הא? הודגש באמצעות מדגישומטיק

BambiBar

New member
יא איזה כייף לך

גם אני רוצה הלוואין :( TRICK OR TREAT SMELL MY FEET ,GIVE ME SOMETHING YUMM TO EAT חחח שחר לימדה אותי מזמן..^^

למעלה