סכמ''ש

סכמ''ש ../images/Emo8.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

מתחילה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- הכל יהיה בסדר
שיר השבוע לא של לירז- שיר חדש בספרדית שיצא חח חרשתי, דודו אהרון תגידו לה, וקבענו לזרום טוקסיק.. משהו שעשה את השבוע- שגליתוש ילדה סוף סוף בת כמו שאמרתי חח ידעתי בת , יתערבתי עם חברה על 200 שקל
משהו שהרס את השבוע- געגועים :- \ מה קניתם השבוע- בגדים , חגורה מעלפת . נעלי סקטור ובובה לפלאפון חח
ציטוט השבוע- מי שלא מקשיב לי תמיד נופל .. DD : תוכנית\סרט השבוע- נשות הטייסים , עד החתונה , משחק החיים , ושמששששששש בארור
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לצאת עם חברה לחיפה לטייל
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא יודעת ועדיף ככה חח XD מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- ג'ני
ארתור , אתי סיון , עמית , ולגליתוששששש חח
הערות- שבבת שלווווום!!!.. תמונת השבוע- בבצפר עם אהוובתי :- *

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-ריסים והכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-אולי של קובי פרץ עדיין שלך אביהו שבת וריטוש כל השירים שלה משהו שעשה את השבוע-אחותי הקטנה הקורעת מזל שיש לי אותך פולינוש אהובתי אוהבת אותך הכי בעולם!!! את נסיכה קטנה אני אומרת לך אל תעלבי מכל שטות חיים שליייייייי אתתתתתתתתתת ולשוחח עם ג'ני בטלפון משהו שהרס את השבוע-כאבי בטן מה קניתם השבוע-כלום ציטוט השבוע-אין תוכנית\סרט השבוע-נשות הטייסיים,הרווק,סופר נני,גיא פינס ושמשששש משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חיבוקי ענקי מפולינוששששששששש משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-בצפררררר מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-לירזושששש,ארתור,פולינוש שליייייייי,ליאור,רותם,עומרי,ג'ני,עמית ואתי הערות-שבת שלום לכולם!!!!!!!! תמונת השבוע-אין

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-להפעתי שמעתי חחח היה בטלויזיה את הקליפ של אל תפסיק
שיר השבוע לא של לירז- השירים של ביונסה מזה אין לי כוח לפרט משהו שעשה את השבוע-הייתי בטוחה שיהיו לי ציונים של 0 דווקא היו מעל 85
נפגשתי עם רותם והלכתי לים עם חברות משהו שהרס את השבוע- כלוום !! מה קניתם השבוע- כרטיס לרכבת וחולצות ציטוט השבוע-מתי מגיעים לעזריאלי ואיפה זה עכשיו ?
אני ורותם הלכנו לאיבוד ורחבי תל אביב תוכנית\סרט השבוע-נשות הטיסיים,סופר נני ועספור משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תל אביב ויומולדת של חברה משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- אני מקווה שלא יהיה :) מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-רותם הנסייכה היה מזה כיף יום שלישי
לארתור ואליסוווש הערות- תמונת השבוע- עם רותם

ליאורוש זה ידוע שאת יפהפייה אבל רותם את מהממת

זו תמונה מדהיימה שלכן.. ורותם את פשוט מדהימה!!!!!

עונה../images/Emo197.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-דודו אהרון-תגידו לה,kashe-tik tok משהו שעשה את השבוע-חופש,יציאות עם חברים
,לראות מישהו שלא ראיתי הרבה זמן
משהו שהרס את השבוע-חזרה לביצפר,הרצאה של 5 שעות מה קניתם השבוע-ביסלי
ציטוט השבוע-יש ויש .... תוכנית\סרט השבוע-15 דקות,los hombres de paco משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יציאות ועוד כל מיני דברים ... משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-ביצפר מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-כולם הערות- תמונת השבוע-
שמאל|

למעלה