נממ גמאני גמאני גמאני!!
משהו טוב שקרה לך השבוע:נמממממ... מצאתי את הפורום הזה, ומרוב שיעמום גם גיליתי שאני מכורה ללעיסת סרגלים בשיעורי מתמטיקה.... משהו רע שקרה לך השבוע:אוי!!! היה לי בוחן באלגברה.... קיבלתי 30... לפני שבוע היה עוד בוחן, וקיבלתי 98... זה הגיוני בכלל??!!1 שיר השבוע: BUMBEL BEEשל אקווה... כן- אני מודעת לכך שאפחד לא יודע מי הם, ואני מכורה להם... תוכנית השבוע:אואטאר !! אואאטטאאארר שליטעעע!! חחח סרט השבוע:גריז ... גריז שליטע גם כן!!! ספר השבוע:המומינים.... חחח.. מצאתי בסיפרייה בין ערמות אבק את הספר הישן הזה... אוי ואבוי.. הם הולכים ערומים ביומיום- ולים הם לובשים בגד ים!! וואט דה האק?? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שאני אמצאקורס לדיבוב בבאר שבע או באשדוד או ברחובות.. המלצת השבוע [כל דבר]:אל תיכנסו לכיתת מופת!! או- הזוועה! האימה!! הלמידה בשביתה!! אתם יודעים כמה זה מכעיס ומעצבן לשבת בכיתה חצי ריקה, להתכתב באס אמ אסים עם חברים, וללמוד את הרקשר המשפחתי המאוד מרתק של לנין?? ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"היי!! הנה הפטרייה הגדולה!! אוליי היא חברותית? או!! אני סוגד לפטרייה החברותית הגדולה!!"סאקה- פרק 1 עונה שנייה, אוואטאר.... תמונת השבוע:שלילי התוכניות שלי לשבוע הבא: לנסוע להודו, ללמוד יוגה ואומניות לחימה מוזרות מאיזה גורו... סתםםם.... ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:הממ... נורא!!! סה"כ בסדר, חוץ מה-30 הראשון בחיי... ובקשר לשביתה איך עוברת השביתה?: לא עוברת היא נתקעת!! שתמשיך להיתקע! אתה רוצה שהיא תימשך או תפסיק?: אני רוצה ש.. לא- בעצם ש.. לא יודעת!!! זה כ"כ מבלבל!!! אבל שתימשך:] עד מתי אתה חושב שהיא תימשך? : עד סוף השבוע הנ"ל .. סורי שחפרתי.............. גמאני גמאני גמאניייי!!!!! :]