סכמ''ש

סכמ''ש../images/Emo70.gif

עוד שבוע חלף עבר,ושוב נסכמו בפורומינו הקט: משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המלצת השבוע [כל דבר]: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: ובקשר לשביתה איך עוברת השביתה?: אתה רוצה שהיא תימשך או תפסיק? : עד מתי אתה חושב שהיא תימשך? : שבת שלום!

סכמ"ש שלי

משהו טוב שקרה לך השבוע: הלכתי לקורס צילום והיה ממש כיף!! משהו רע שקרה לך השבוע: הלכתי לאודישן בג'פטו ובסוף מסתבר שהוא יום שלישי שיהיה.. וילדה אחת רבה איתי.. שיר השבוע: כמה שירים "מפטיטו".. הטלנובלה הארגנטינאית שמשודרת בערוץ הילדים.. תוכנית השבוע: "החיים הפשוטים של פריס הילטון וניקול ריצ'י" סרט השבוע: אמ.. לא ראיתי סרטים השבוע.. ספר השבוע: "מיומנו של תיכוניסט מורעל" משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שאני יתקבל לקורס דיבוב בג'פטו.. עם יפה גבאי.. המלצת השבוע [כל דבר]: אאאאאממ.. צאו תבלו.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "סוף מן" מלוגי תמונת השבוע: אממ..... התוכניות שלי לשבוע הבא: להנות, לכייף, להנות ולהנותת.. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סבבה.. ובקשר לשביתה איך עוברת השביתה?: אני לומדת בשביתה עם ההסתדרות רק.. אתה רוצה שהיא תימשך או תפסיק? : אם לא נלמד בחופשים אז שהיא תמשיך.. ככה אני לומדת בבצפר - קצת.. חח עד מתי אתה חושב שהיא תימשך? : אמרו שאולי היא תיפסק, אז ניראלי עוד שבוע בערך.. שבת שלום!

Hawkgirl

New member
סיכום שלי ^^

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי צו הצבה!!! כלומר שאני כבר לא ביחידת המעבר של מודיעין אלא נמצאת בבסיס הקבוע שבו אשרת בשנתיים הבאות ^^ משהו רע שקרה לך השבוע: אין לי מוזה לצייר ]: למרות שיש לי רעיון חמוד לציור ;-; שיר השבוע: Negima Live Action ED - Tsuyoku Nare תוכנית השבוע: Negima Live Action ^^ סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להכיר ולהסתדר עם האנשים בבסיס החדש שלי ^^ המלצת השבוע [כל דבר]: תראו נגימה לייב! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין תמונת השבוע: התרגום שלי להרשמה לאתר יפני כלשהו(ניסיתי לכתוב מדריך לאלו שלא יודעים איך להירשם לאתר) התוכניות שלי לשבוע הבא: הגעתי למסקנה שהשאלה הזו דומה מדי לקודמת-"משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא" ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: די טוב, הייתי ממש בלחץ לקראתהשיבוצים שלנו אבל אני מרוצה ^^ עזבתי את הבנות מהקורס שתמיד הרגשתי רע בסביבתן(כי רק אני נשלחתי לבסיס המסויים הזה) והתחלתי להכיר אנשים בבסיס החדש שהם הרבה יותר נחמדים ^^

Tu Lus

New member
חזרתייייייייי

יואו כמה זמן לא היה לי זמן להגיב פה רק נכנסתי לכמה דקות מהצבא אבל אני פחות או יותר קוראת פה אז אל פחד אני פה היתה לי תקופה מטורפת בצבא ובשבוע הזה סוף סוף קיבלתי שלב מקצועי (אסור לי לספר כמעט כלום אבל פשיו זה קרה) ממממ קרו גם דברים לא כאלה טובים חבל שלי לא יצא שבוע לחופש וגם אני לא אז נקווה לצאת פעם הבאה שיתאפשר. לא היה לי אפטר בגלל לחץ עבודה מעל לממוצע. עוד דברים סודיים..
ידיד שלי השתחרר!
התחלתי ללמוד סלסה. ונראה לי זהו עכשיו אני עובדת בחשיבה על מתנה לחבר שלי (שבוע הבא) כבר 3 שעות (טוב נו שעתיים ו35 דקות!) אני מחפשת ברכה מיוחדת באינטרנט , עם משפטים יפים ומיוחדים כי עד 120 זה נדוש ... אם מישהו מכיר משהו מיוחד מיוחד שיגיד לי איך עבר עליכם השבוע?

chen010189

New member
אנשים!! כמה דברים :)

מה קורה? אז ככה ביום ראשון התחלתי את הסדיר שלי בבסיס שווה משהו..חייבת להגיד שזאת מתנה מה' אחרי 6 שבועות של דיכאון שעברו עליי ועדיף שאני באמת לא אתאר מה עבר עליי ועל המצב רוח שלי ועל הראש שלי.. ואתם יודעים מה כיף? שאם תהיה לי עבודת דיבוב המפקד שלי ייתן לי לצאת מוקדם יותר אם אני אצטרך ואני כל כך הייתי מאושרת ששמעתי את זה!! ואפילו אם אני אצטרך יום חופש בשביל זה הוא ייתן לי! אני אומרת לכם ביום ראשון אני פשוט הרגשתי שאלוהים באמת איתי.. אני לא יכולה לתאר אפילו איזה מהפך זה היה בשבילי וכל השבוע הזה בכלל.. חח ובכניסה זה נראה כמו איזה תחנת ייחצון לבועז מעודה כי הוא משרת בבסיס הזה ויש שם עדיין את השלטים מהגמר D: אז מה קורה אתכם? :] מישהו יכול לעדכן אותי קצת אם יש אודישנים החודש ואיפה? אני מתכוונת לחזור לעשות טלפונים עכשיו.. חבל לי רק שפספסתי את האודישנים בדאבי דאב,אמרו לי שיהיה באוקטובר-נובמבר ככה כשהתקשרתי לשם והייתי בטירונות+קורס\: טוב זהו חפרתי אז יאללה סכמ"ש(הבאת אותה בקיצור צבאי
) משהו טוב שקרה לך השבוע: נרשמתי סוף סוף למכון כושר והתחלתי גם להתאמן!
אבל אני לא יכולה לזוז..אעע השרירים משהו רע שקרה לך השבוע: נחתכתי מסכין וזה נראה רע
שיר השבוע: tokio hotel-by your side תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: ספר השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המלצת השבוע [כל דבר]: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: ביל קאוליץ מההופעה של טוקיו בEMA..אני לא מהמעריצות שלו..עברתי את זה כבר.. אבל התמונה הזאת כל כך שווה
התוכניות שלי לשבוע הבא: מכון כושר, לקנות בגדים לחורף ואולסטאר ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סבבה :]

DeathD

New member
~

עוד שבוע חלף עבר,ושוב נסכמו בפורומינו הקט: יאללה =] משהו טוב שקרה לך השבוע: דוכן, יומולדת לידידה טובה שלי. משהו רע שקרה לך השבוע: לא זכור לי. שיר השבוע: Guilty - The Rasmus תוכנית השבוע: האי, מישמורת, החיים זה לא הכל - הטלויזיה חזרה להיות מעניינת D< סרט השבוע: HSM2 ספר השבוע: לא קראתי X: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת לידידה טובה שלי, מפגשביתהולדת לידידה הטובה XD המלצת השבוע [כל דבר]: Clamp in Wonderland 2 ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "ההנחה של הנכות ברכבת תופסת גם נכות שכלית?" XD תמונת השבוע: Clamp in Wonderland 2 התוכניות שלי לשבוע הבא: מפגשביתהולדת לידידה טובה שלי + יומולדת שלה XP ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סבבה לגמרי D: ובקשר לשביתה איך עוברת השביתה?: לאחרונה די בסדר. אתה רוצה שהיא תימשך או תפסיק? : תימשך עד יום שלישי וזהו מצידי. עד מתי אתה חושב שהיא תימשך? : לא יודע X: שבת שלום! גם לכם! D:

DeathD

New member
התמונה X_X

תראו Clamp in Wonderland 2, זה מעולה D< (זה כולה ספיישל של 5 דקות XP)

DeathD

New member
הורדתי

וגם תרגום, כן. ולא נדמה לי שמותר לדבר כאן על הורדות X: אם את רוצה את האתר שלחי לי מסר~

MorraniChan

New member
יאא התקף בנות שחזרו מהצא D: {סכמ"ש שלי^^}

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה לי סשן לפוקמון [אומנם של חצי שעה כי ליפה לא היה זמן XD]; נסעתי לבר המאגניבה והתחרפנו שם "תנלי את המדליה... תנלי את המדליה#@$#$!@#$@#$" XDDD משהו רע שקרה לך השבוע: סתם... הורים מעצבנים >< כל הזמן מרצים לי על זה שאני לא מספיק עוזרת בבית.. ומתי יש לי את ההרצאות האלה? בתשע בערב כשאני חוזרת מכל השיעורים והמטלות שלי בחוץ ד__ד; בר ואני הבנו עד כמה אולפנים יכולים להיות לא נחמדים.. אל תתנו לזה להשפיע עליכם! זה הפסד שלהם שהם לא לוקחים אתכם P: שיר השבוע: "בופ טו דה טופ" מהיי סקול מיוזיקל רק כשמריצים את זה יותר מהר.. זה הורג אותי XD תוכנית השבוע: לא ראיתי "האי" מאז שבוע שעבר ולא היה לי זמן להשלים פערים ): אז לא.. אין תוכניות סרט השבוע: שוב.. מאז תראביטיה לא ראיתי כלום ספר השבוע: =...= משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ללכת להופעה D: המלצת השבוע [כל דבר]: אל תקבעו דברים בלי שיהיה לכם יומן מול העיניים. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "שוב פעם יפה באה על האופניים שלה?!" XDD ויש עוד הרבה אבל אין לי כוח לכתוב ^^" תמונת השבוע: אוי אל תשאלו XD התוכניות שלי לשבוע הבא: קודם כל: לשרוד אותו. אח"כ להפיק ממנו רק טוב. אה כן! אני מופיעה ביום שלישי בשמונה בערב ב"שברולט" שבחולון. יש שם הופעת תמיכה ועידוד למשפחות החיילים החטופים.. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בעעע עמוס
אבל מאוד מאוד מצחיק וכיף בזכות בר XDD ובקשר לשביתה- איך עוברת השביתה?: שוב? =.= אין לי זמן לשביתה אתה רוצה שהיא תימשך או תפסיק? : תימשך!!!!!!!
עד מתי אתה חושב שהיא תימשך? : בקרוב ייצאו כל צווי המניעה וכל הדברים האחרים... אנ דיי בטוחה שבקרוב נחזור ):

berking

New member
יש גם סרטון של בופ טו דה טופ באיטי

סרטון שאני! עשיתי http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1964475 זה גם נחמד

שבת שלום!../images/Emo189.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סוףסוף קניתי תיק! משהו רע שקרה לך השבוע: מסיימים את כל השיפוצים הקטנים בבית החדש אז אין לי איפה להיות! אבל זה למטרה טובה חח :) שיר השבוע: הקאוורים המדהימים לשירים של הביטלס מהסרט "מעבר ליקום" תוכנית השבוע: שוב שנות ה70!זאת בערך התכנית היחידה שאני רואה ואני פשוט מ ת ה על זה! סרט השבוע: מעבר ליקום ספר השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעשות המון המון קניות המלצת השבוע [כל דבר]: אמ.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "זה לצאת משפיות!" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: קניות!!! ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סבגי ובקשר לשביתה איך עוברת השביתה?: בכיף אתה רוצה שהיא תימשך או תפסיק?: תימשך..רק חבל שזה ידפוק אותנו חזק עד מתי אתה חושב שהיא תימשך?: נראה לי שבשבוע הקרוב נחזןר ללמוד.. שבת שלום!

מאיוש33

New member
שלהלהלה D:

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול הייתי במסיבת יומולדת של חברה והכרתי טונות אנשים חדשים וחמודים P: ,פיסלתי כמה דמויות חמודות מבצקפיצי [ פלסטלינה שמתקשה מעצמה] , והיום פאקינג קמתי ב-11 !! משהו רע שקרה לך השבוע: ביזבזתי too much
שיר השבוע: אוקיי אנשים
, היכונו לשיגעון החדש: התאהבתי רשמית ב McFly !! תתכוננו , כי אני לא אפסיק לחפור עליהם עד שלפחות 5 אנשים מהפורום יאהבו אותם [ מה שקרה עם טוקיו D: ] אז שיר השבוע הוא כל השירים של McFly :) תוכנית השבוע: האי ורנמה סרט השבוע: חייבת לראות את just my luck ^_^ ספר השבוע: הארי פוטר וגביע האש משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שתיגמר השביתה :/ ומד"צים המלצת השבוע [כל דבר]: תכירו את מקפליי !! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: =.= תמונת השבוע: אינליכוח..אולי עוד מעט אני יעלה תמונות של היצירות שלי [ אם אפשר לקרא להן ככה
] באיזה ניצ"לוש אופנתי ל"תפוז אנשים מודיע" P: התוכניות שלי לשבוע הבא: מחר יש לנו מן פעילות מתוקשבת מהבצפר שאנחנו צריכים לשבת מול המחשב בבית שעתיים X_X ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סבבה +

ellapr41

New member
טוב נו, גם אני אסכמ"ש ../images/Emo13.gif

בלי קשר לכלום, אני בעד שלא יפתחו סכמש (איך הקיצור שלי השתרש בפורום!
) כל שבוע, כי זה גורם לזה להיות מעצבן קצת לענות כל שבוע לא? פעם בשבועיים נראה לי עדיף.. אבל אולי זאת רק אני
משהו טוב שקרה לך השבוע: מסיבת פונדו עם חברות לתחולת החורף!! משהו רע שקרה לך השבוע: קיבלנו חזרה בחנים (ה5 שהמורה עושה לנו מתחילת השביתה!!!) וזה היה מעצבן כי בגלל שסהכ הנקודות בבוחן הוא 25 אז היא מכפילה ב4 אז הציונים היו די נמוכים.. (כי נגיד טעות שלא עשיתי קפיטל H בתחילת ציטוט הורידה לי שתי נקודות!! זה לא פרופורציונלי!!!) שיר השבוע: אמממ Shut Up and Drive- Rihanna סתם כי משמיעים אותו כל הזמן בפסקול של GOSSIP GIRL תוכנית השבוע: GOSSIP GIRL והאוס כרגיל.. סרט השבוע:החופשה.. סתם כי ראיתי עם חברות... ספר השבוע:ANIMAL FARM.. הספר שאני אמורה לקרוא לאנגלית ולא קוראת
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אין משהו מיוחד.. המלצת השבוע [כל דבר]: אל תקצצו ציפורניים במיטה! (קצצתי ציפורניים על המיטה ואז כל השבוע נדקרתי באמצע הלילה מציפורניים...
) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זכור לי משהו.. התוכניות שלי לשבוע הבא: אין משהו מיוחד.. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בסבביות..
ובקשר לשביתה איך עוברת השביתה?: אתה רוצה שהיא תימשך או תפסיק? : לא רוצה שתמשיך כי זה ידפוק אותנו אחר כך וגם מתחיל קצת לשעמם, אבל גם לא רוצה שתפסיק כי אין לי כוח ללמוד..
עד מתי אתה חושב שהיא תימשך? לא יודעת..

מאיוש33

New member
חח " אל תכססו ציפורנים במיטה" XDD

אהבתי! וגם לי יש עוד המלצה: אל תאכלו אוכל מתפורר במיטה כי אז אפילו שמנערים את הסדינים יש פירורים ואז זה דוקר P:

אוקיקי

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עוד שבוע חלף עבר,ושוב נסכמו בפורומינו הקט: משהו טוב שקרה לך השבוע: מכרתי היום קישוטי עוגות באיזה שוק, עבדתי עליהם הרבה והם נמכרו די טוב (קורס דיבוב-HERE I COME) משהו רע שקרה לך השבוע: אני לא רוצה ממש לשתף כרגע :( שיר השבוע: Hey there delilah - Plain white T's, וכל דבר של גרין דיי. תוכנית השבוע: הממ...אבודים P: סרט השבוע: אבא מתארס, אחד האהובים עלי. ספר השבוע: יש לכם שלושה ניחושים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להתקדם.
המלצת השבוע [כל דבר]: כשאתם מתכננים להכין פונדו, בדקו שיש גז בגזייה. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: בן דוד שלי: "הם הלכו להתקפת הכינרת!" (הקפת הכינרת) תמונת השבוע: אני אוסיף מהמחשב... התוכניות שלי לשבוע הבא: לתכנן את היומולדת של אח שלי (איזה כיף!) ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: היה ארוך ומשעמם, מיותר, קצר ומלא בפעילות.

דוווושה

New member
חח אבא מיתארס זה סרט גדול ..:)

חח זה הסרט שאני הכי אוהבת .. כבר אפשר להגיד מגיל מאוד קטן אני לא מפסיקה ליראות ת'סרט בכול הזדמנות שיש ואף פעם לא משעמם אותי ליראות אותו שוב ושוב (אבל בלי הגזמה..)

MorraniChan

New member
גם אני!

זה הסרט האהוב עליי בכל הזמנים! אני יודעת אותו בע"פ באנגלית וגם בעברית [גם כן בלי הגזמה] ועכשיו נזכרתי בו אחרי חצי שנה שלא ראיתי אותו! איזו נוסטלגיה!@#

למעלה