סכמ''ש

דוווושה

New member
חח נחמד..

אני יודעת כמה מישפטים ממנו אני תמיד יודעת מה המישפט שאולך לבוא .. אבל אני לא ממש יודעת בע''פ חח סרט מאוד יפה .. אני אוהבת גם ת'סרט לא ליצחוק אבל .. חח פיטר פן ת'סרט הוא כול כך יפה.. של דיסני ניראה לי לא בטוחה .. לילה טוב לכולם ..

דוווושה

New member
לא יודעת כי..

כולם פע גדולים ואפשר להגיד אין מישהוא פע שהוא בן 12 ניראה לי .. אז.. חשבתי שכי אתם לא בגילי אז אתם רואים סרטים שמתאימים לגיל שלכם אבל אני עדיין לא ניפרדת מהסרטים הכול כך יפים של דיסני ואפילו סרטים מצויירים ... טוב כניראה שטעיתי .. שבוע טוב ..!!

BambiBar

New member
חח מה פתאום לצחוק!

אני עוד 4 חודשים בת 16 ואני מתה על דיסני!!
כל הסרטים שלהם..כולל הסרטים עם הנסיכות וכל זה.. ואני אוהבת תוכניות מצויורו וכל מיני שטויות וזה.. זה לא קשור לגיל..קשור לאופי..P: בכלל , את לא צריכה להרגיש רע אם זה שאת בת 12 יש פה גם עוד כמה ילדים בני 13 וחוץ מיזה אני למשל בכלל לא מתנהגת כמו הגיל שלי (שהזכרתי למעלה) חח אלה כמו איזה ילדה קטנה..
טוב איזה חפירה..ניראה לי שהבנת את הקטע נכון? ^^ אין שום סיבה שניצחק!!! :)

דוווושה

New member
חח מזה שיניתם לי ת'הרגשה..

אף פעם לא כייפ להרגיש הכי קטנה .. שזה קורה לי הרבה פעמים להרגיש כך אבל עכשיו אני מרגישה שאני לא ממש שונה תודה מאוד שימחתם אותי..:)

MorraniChan

New member
ליצחוק? מה פתאום! :O

דיסני זאת נוסטלגיה! אפילו ההורים שלי מתים על דיסני! דיסני מתאים לכל גיל D: מה גם שאנחנו פורום דיבוב וקריינות כך שסרטים מצויירים זה דרך חיים P: חוץ מזה, זה שאנחנו גדולים ממך זה לא אומר שאנחנו לא חושבים או מרגישים כמוך
כל מה ששונה כאן זה רק הגיל [וטיפה ידע.. בכל זאת יש ביצפר XD] אין כמעט הבדלים בין גדולים לקטנים... במיוחד לא בתחומים האלה. אז אל תחששי להעלות נושאים בפורום או להגיד דברים :) יש כאן גם כמה ילדים שהם בגיל שלך בכל זאת [לא שזה אמור לשנות משהו..]

BambiBar

New member
~כותרת~ 0= ../images/Emo109.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היום כייף שלי ושל מורן, יום אחר כך מורן באה אלי והתחרפנו והיה כזה מצחיק, אתמול והיום הלכתי לשיון אצל חברה מת"א, והרווחתי הרבה כסף !! P:
משהו רע שקרה לך השבוע:O: לא היה ^^ שיר השבוע: שייה אין לי מושג.. תוכנית השבוע: 0= אין סרט השבוע: הסימפסונים, רטטוי, בת הים הקטנה 2 ספר השבוע: לעע משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אודישן^^ המלצת השבוע [כל דבר]: א=ל תכינו עוגה בלי מתכון, גם אם אתם מתים משעמום..מנסיון!! XD ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אם ה' ברא את העולם, מי ברא את ה'? (עמוק הא? P:) תמונת השבוע: לכבוד העונה החדשה של פוסטר'ס...! ^^ התוכניות שלי לשבוע הבא: אודישן..^^ ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מוייייי פאן ובקשר לשביתה איך עוברת השביתה?: פאנן באלגן קשת בענן אתה רוצה שהיא תימשך או תפסיק? : תפסיק...נימאס ואני מרגשיה טיפשה..לא עברתי על שום חומר כל החודש עד מתי אתה חושב שהיא תימשך? : עוד השבוע חוזרים ללימודים שבת שלום! הודגש באמצעות מדגישומטיק

jenniedov

New member
נממ גמאני גמאני גמאני!!

משהו טוב שקרה לך השבוע:נמממממ... מצאתי את הפורום הזה, ומרוב שיעמום גם גיליתי שאני מכורה ללעיסת סרגלים בשיעורי מתמטיקה.... משהו רע שקרה לך השבוע:אוי!!! היה לי בוחן באלגברה.... קיבלתי 30... לפני שבוע היה עוד בוחן, וקיבלתי 98... זה הגיוני בכלל??!!1 שיר השבוע: BUMBEL BEEשל אקווה... כן- אני מודעת לכך שאפחד לא יודע מי הם, ואני מכורה להם... תוכנית השבוע:אואטאר !! אואאטטאאארר שליטעעע!! חחח סרט השבוע:גריז ... גריז שליטע גם כן!!! ספר השבוע:המומינים.... חחח.. מצאתי בסיפרייה בין ערמות אבק את הספר הישן הזה... אוי ואבוי.. הם הולכים ערומים ביומיום- ולים הם לובשים בגד ים!! וואט דה האק?? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שאני אמצאקורס לדיבוב בבאר שבע או באשדוד או ברחובות.. המלצת השבוע [כל דבר]:אל תיכנסו לכיתת מופת!! או- הזוועה! האימה!! הלמידה בשביתה!! אתם יודעים כמה זה מכעיס ומעצבן לשבת בכיתה חצי ריקה, להתכתב באס אמ אסים עם חברים, וללמוד את הרקשר המשפחתי המאוד מרתק של לנין?? ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"היי!! הנה הפטרייה הגדולה!! אוליי היא חברותית? או!! אני סוגד לפטרייה החברותית הגדולה!!"סאקה- פרק 1 עונה שנייה, אוואטאר.... תמונת השבוע:שלילי התוכניות שלי לשבוע הבא: לנסוע להודו, ללמוד יוגה ואומניות לחימה מוזרות מאיזה גורו... סתםםם.... ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:הממ... נורא!!! סה"כ בסדר, חוץ מה-30 הראשון בחיי... ובקשר לשביתה איך עוברת השביתה?: לא עוברת היא נתקעת!! שתמשיך להיתקע! אתה רוצה שהיא תימשך או תפסיק?: אני רוצה ש.. לא- בעצם ש.. לא יודעת!!! זה כ"כ מבלבל!!! אבל שתימשך:] עד מתי אתה חושב שהיא תימשך? : עד סוף השבוע הנ"ל .. סורי שחפרתי.............. גמאני גמאני גמאניייי!!!!! :]

ellapr41

New member
אקווה זה לא אלה ששרים 'ברבי גירל'?

Im a Barbi GIrl, In a Barbi World
נו.. אתם יודעים איזה שיר.. זה שהיו חורשים עליו בתקופת היסודי..

mikeys barking

New member
../images/Emo3.gif

תעתיקי את סיכום השבוע (רק השאלות), תדביקי את זה בתיבה שמופיעה שם ותלחצי על "עשה מודגש" ו-וואלה!

ellapr41

New member
מחוכם!!! באמת תהיתי מה זה.. ../images/Emo13.gif

מורן, זה כאילו כדי שנגיד בשאלונים שרוצים להפריד בין השאלות לתשובות, מעתיקים את השאלות למדגישומטיק, לוחצים על ההדגש ואז זה עושה על כל שורה (בהפרדה של אנטר) מודגשת!!! גאוני! (מעניין אם הבנתי נכון או שיצאתי טיפשה
)

דוווושה

New member
אני גם..:) חח

משהו טוב שקרה לך השבוע:ממ שהשביתה ממשיכה ויש לי זמן לילמוד , וגם לטייל עם חברים בזמן בית ספר לא יוצא לי לצאת הרבה משהו רע שקרה לך השבוע: ממ לא קרה לי משהוא רע השבוע .. אחלה שבוע היה לי .. שיר השבוע:ממ שיר ברוסית ... תוכנית השבוע: כימאט ולא ראיתי טלויזיה אבל יצא לי ליראות היום דרייק וג'וש סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע:ממ ספר בפיזיקה נחשב? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שתמשיך השביתה.. המלצת השבוע [כל דבר]: תנצלו ת'שביתה (למי שיש) ציטוט\יציאת\מילת השבוע:ממ לא ממש זוכרת תמונת השבוע: ת'מידרכה ... מרוב שעמום התוכניות שלי לשבוע הבא: לעשות שיעורים באנגלית שעדיין לא עשיתי ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:אחלה.. ובקשר לשביתה איך עוברת השביתה?: מגניבה אבל קצת משעממת ליפעמים אתה רוצה שהיא תימשך או תפסיק? : לא אכפת לי טוב לי גם בבית וגם בבית הספר עד מתי אתה חושב שהיא תימשך? : לא יודעת ניראה לי היה בית ספר ביום שני כבר שבת שלום לכולם ..:)

miaBaby

New member
באיחור קל כי סופשבוע זה ארוך פה אבל...

עוד שבוע חלף עבר,ושוב נסכמו בפורומינו הקט: משהו טוב שקרה לך השבוע: להיות סתם בבית ולהסתלבט... אני לא חזקה בלהשאר במקום וזה היה הישג בשבילי וגם ממש ממש כיף! משהו רע שקרה לך השבוע: הצינון והשיעול המעצבן הזה שמסרב לעבור!!! שיר השבוע: JAMIE T- SHEILA כזה שיר גדול, העיקר גבי הלך לראות אותו LIVE כשהייתי בארץ!@#%@#% למה הייתי בארץ!?!?!?!?!?!? תוכנית השבוע: SMALLVILLE- האחת והיחידה, השלמתי את הפרקים שהיה חסר לי בעונה החדשה. סרט השבוע: הממ אין ספר השבוע: הלוואי והיה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עבודה רגילה, אולי כמה הקלטות שיפלו עליי מהשמיים... שעיניינים יזוזו כבר! המלצת השבוע [כל דבר]: תסתלבטו, זה כיף לפעמים, אפילו בשיט ההיפר-אקטיביות ציטוט\יציאת\מילת השבוע: וואי יש כ''כ הרבה, אבל משום מה אחרי שיוצאים מהמצב כפית זה כבר לא מצחיק כ''כ. תמונת השבוע: אין לי כוח לחפש התוכניות שלי לשבוע הבא: אותו דבר כמו השבוע הזה ואולי יקרה משהו טוב ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בחיידקים של עצמי...

למעלה