סכמש...

סכמש...../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: אלבום השבוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: מסר לאומה: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Ben Dor

New member
ראשששששששונההה

משהו טוב שקרה לך השבוע:
יומולדת לחבריקו =] משהו רע שקרה לך השבוע:
ריב קטן עם החבריקו =\ שיר שלא הפסקת לשמוע:
רוקסטאר אלבום השבוע:
של איזה גיי אחד שקניתי לאחותי... התחדשות השבוע:
2 גינסים וסריג תוכנית השבוע:
סיינפלד סרט השבוע:
300 ספר השבוע:
הסוד מאכל השבוע:
סופלהה יאממיי יציאת השבוע:
מקס ברנר עם המשפחה של החבר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
VIP בסינימה סיטי עם החבר =] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
אמממ את כל מי שלא ראיתי המון זמן!? גרעינרים לדוגמא.... ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
"הייי....זה לא נחמד בכלל!" תמונת השבוע:
אין... התוכניות שלי לשבוע הבא:
יום ראשון-עבודה ישיבת נוער. יום שני-עבודה ישיבה וסינימה סיטי. יום שלישי-עבודה וכושר קרבי. יום רביעי- פעולה. חמישי-עבודה. שישי- כושר קרבי מסר לאומה:
הכל יהיה בסדר הכל יהיה פאנן ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
ואאלהההה ברוך ג'ה =]

מיכלצי

New member
המון זמנים שלא עניתי

משהו טוב שקרה לך השבוע: שיחות וקשרים עם אנשים, צחוקים, מבחן טוב בהיסטוריה משהו רע שקרה לך השבוע: זה לא השבוע, אבל יש לי בגרות עוד חודש והמון חומר להשליםםם שיר שלא הפסקת לשמוע: Bob Dilan - Just Like A Woman אלבום השבוע: Jeff Buckley - Grace התחדשות השבוע: האנג אובר ראשון תוכנית השבוע: ללמוד לספרות סרט השבוע: / ספר השבוע: הר אדוני, אנטיגונה מאכל השבוע: לזניית בריאות יציאת השבוע: סילבסטר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיהיה כיף אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: דני, דרור ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אבל מיכל, בואי נצליח!!!" (עופר מתוסכל מעולם האמנות) תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להנות, לחייך, להרגיש שייכת, לראות יותר את דין, להצליח באמת ללמוד לבגרות מסר לאומה: אני חמודה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

Tooling

New member
פעם אחרונה שאני מחליף כינוי, בחיי!!!

זה רן שפעם היו לו כינויים כמו "ראש גזר" ו"TheblackAdder". בכל אופן: משהו טוב שקרה לך השבוע: הפסדתי ארבעה ימי לימודים ויש לי הצדקה... משהו רע שקרה לך השבוע: גדנ"ע... לא היה משהו. שיר שלא הפסקת לשמוע: Tool - Jambi יואו אני מכור ללהקה הזאת. אלבום השבוע: אין... ולמה שיהיה? התחדשות השבוע: מירגנה חדשהההההההה תוכנית השבוע: כל מה שלא משודר בביפ. העונה החדשה שלהם גרועה. סרט השבוע: שתיקת הצופרים. סרט נהדר. ספר השבוע: הספר שקיבלתי מהגדנ"ע כי הייתי חניך מצטיין!!! (יאי) מאכל השבוע: חמין. יציאת השבוע: "סוקוט מן ד'הב" (שתיקה שווה זהב) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: רק לטוב. מחלקים מערכות חדשות בבצפר... בהצלחה לספיר X2, לעדי ולאביעד. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: באמת שאף אחד... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "Kill me, EAT ME" (אחות של קקטוס) תמונת השבוע: יש! הפעם יש! זה אני שלשום עם הבס. התוכניות שלי לשבוע הבא: ע"ע "משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא". מסר לאומה: הפעם אין. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כמו שנאמר: "תאכלו אותי!"

../images/Emo41.gifובטח שבוכה אחרי כל מה שכבר עברה זה ברור.

משהו טוב שקרה לך השבוע: כלום. אולי היומולדת של שני שהיה מעודד שכזה. משהו רע שקרה לך השבוע:הכל? הלבד הזה. אני משתגעת. כלכך נמאס לי כבר.. מהכל. שיר שלא הפסקת לשמוע:מלחמה שקטה-היהודים. אלבום השבוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: כימים אחדים/מאיר שלו מאכל השבוע:נס וסיגריות. יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סמינר י-יא אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כולם בסמינר. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "השאלות לא נגמרות ורק הזמן ידע לפצות ולשנות. לא תמיד אפשר אך יש עוד בוקר, יש מחר לגלות, להשתנות.." תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:להפסיק עם זה כבר. פשוט די. מסר לאומה: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:כלכך חרא.

vered151

New member
שבוע טוב =]

משהו טוב שקרה לך השבוע: סילבסטר בדיר! =], קיבלתי סופסוף משכורת =], פעולה טובה. מממ..זהו נראה לי משהו רע שקרה לך השבוע: הפירסום של הבגרויות מלחיץ משהו..הצבתי לעצמי מטרה ולא עמדתי בה =\ שיר שלא הפסקת לשמוע: היהודים - לעולם מצידי. שיר טוב אלבום השבוע:
התחדשות השבוע: נעליים.. תוכנית השבוע: לא ראיתי טלוויזיה בשיט סרט השבוע: מר וגברת סמית. חח נרדמתי באמצע =\ אבל זה סרט טוב ספר השבוע: שעות מתות מאכל השבוע:
יציאת השבוע: דיררר
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כנס 30, סמינר י"ב, לא בטוח שאני אהיה נוכחת בו אבל אני מאוד מקווה שלפחות בחלק ממנו.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כולם בסמינר..=\..לא בטוח שיקרה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "כי את חסרה" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיים את התרגיל בעיצוב, ללמוד למבחן מזדיין בספרות
, כנס 30 וסמינר י"ב, גבות. =]
מסר לאומה: תקשיבו לפעמים, רק לפעמים, לאחים שלכם ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בנזונה =]

כבר כמה חודשים שלא סיכמשתי.....

אז נתחיל עכשיו! משהו טוב שקרה לך השבוע: 96 בערבית...ווהו!!!!! אני מצטרפת לפרוייקט "קדם עתידים" משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי די חולה, ישנתי 19 שעות ברצף ביום שלישי......ועוד 12 ביום שני..... שיר שלא הפסקת לשמוע: דומינו- קורין אלאל אלבום השבוע:אממ....הפסקול של "I'M NOT THERE" עם הקאברים לשירים של בוב דילן.... התחדשות השבוע: סימנייה ממש מגניבה שסבתא הביאה לי מפאריז..... תוכנית השבוע: הישרדות, זאת אפילו לא שאלה.... סרט השבוע: "הדייט שתקע אותי"....לא הצלחנו לקום מהרצפה במשך שעתיים וחצי מרוב צחוק. ספר השבוע: כפרה- איאן מקיואן מאכל השבוע:פופקורן בנעורים יציאת השבוע:לא הייתה....סרט בנעורים ביום שישי...... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: נקבל בחזרה את המבחנים בפיזיקה, ומתמטיקה, ו-100 מושגים..... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: רון...לא ראיתי אותה כמעט חודש...... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "הדייט שתקע אותי היה בתול בן 40", המדריך שלנו קצת התבלבל...... תמונת השבוע: אין..... התוכניות שלי לשבוע הבא: לישון.....לנסות לא להכשל במבחן בביולוגיה...... מסר לאומה:הנרקיסים בישראל פורחים מהר יותר מבשאר העולם! הוכח מדעית! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כמו בולדוזר.

מסכמשת...../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ.... סילבסטר משהו רע שקרה לך השבוע: כל השבוע הזה היה דיי גרוע שיר שלא הפסקת לשמוע: יוצא לאור [כבר פאקינג חודש!!!] אלבום השבוע: - התחדשות השבוע: ההקלטה של תומר ליוצא לאור תוכנית השבוע: - סרט השבוע: גבעת חלפון ספר השבוע: - מאכל השבוע: - יציאת השבוע:- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: י-יא אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יש הרבה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: נניח תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לישון וסמינר מסר לאומה: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא!

למעלה