סכמ'ש של אחרי

ady18

Well-known member
מהרגע הראשון אמרתי לעצמי שהיא הזוכה

וככול שעבר הזמן
שינו לטהוניה לצערי....
ודור\לאון\ איתי לא משנה אוהבת לא הגדולים של העונה שחקני משנה נקודה .

סכמ"ש סוף הקיץ :(

שיר השבוע שלי(של קרן)- רצה הביתה ולשם מההופעה

שיר השבוע שלי(לא של קרן)- Imagine Dragons- Radioactive

משהו שעשה לי את השבוע- אהמממ לא הרבה

משהו שאני מחכה לו שבע הבא- לכלום! שהזמן יקפא ! אין לי כוח לראש שנה ארוךךךךך שיגיע בדיוק אחרי לימודים

תכנונים לסופ'ש- להיות שקוע עמוק במחשבות שחוזרים לביה"ס

מאכל השבוע שלי- אכלתי באגט עם כבד יאממי

משהו שבא לי להמליץ עליו- לדמיין שאתם חיים בעולם מושלם שבו נינט ויהודה ביחד

מסכמשת...סורי על הצפיפות! אני מהפון..

שיר השבוע שלי (של קרן)-מבול. שיר השבוע כללי-הרגילים שלי. משהו שעשה לי את השבוע-מעבר לצפון, והתאקלמות,הכירות עם הצוות שאיתו אעבוד. והיום היה הכרות עם התינוקות והוריהם, הכל חדש ומרגש! עשיתי המון סידורים,בזבזתי הרבה כסף על עצמי ועל הבית,מקווה ללמוד לחסוך! ופגשתי את שיוש :) בזמן שהוא עבד כשהייתי בקניות בקניון. ואפילו!!!! נרשמתי לחוגים וחדר כושר. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- מחכה במיוחד ליום ראשון! היום הראשון לתחילת השנה בגן. מקווה שהכל יעבור חלק-התרגשות גדולה!!! תכנונים לסופש-הסופש אני נשארת בצפון, התכנונים בעיקר לנוח,התעייפתי מכל הסידורים וארגון הגן. מאכל השבוע-הרבה ארומה, ואוכל מחדר האוכל בקיבוץ. משהו שבא לי להמליץ עליו- לעבור לגור בצפון! :)

שבוע כזה עוד לא היה לי בחיים

שיר השבוע שלי(של קרן)- שיר אחד?! ארשום איך שהשמש תזרח.הכי מיוחד...גם איך שתבואי...

שיר השבוע שלי(לא של קרן)-שמלה כחולה-לירן דנינו

משהו שעשה לי את השבוע-וואוו!!!! יש לי אחייןןןןןןןןןןןןןןןן אני דודדדדדדדדדדדדד..אחותי ילדה יום ראשון בערב....ב18.שב20 יש לאימי יומהולדת...איזו מתנה קיבלה.

משהו שאני מחכה לו שבע הבא-שבוע הבא הברית,וסופסוף נדע מה השם של התינוקי...

תכנונים לסופ'ש-אמממ בעיקר להיות עם המשפחה...כל עוד שלא עובד

מאכל השבוע שלי-פיצה

משהו שבא לי להמליץ עליו-אממממממממממ

יאאאאאא מזל טוב!!!! איזה כיף.

אין על תינוקות ,הם הכי חמודים בעולם! ויש להם את החוכמה וקסם שלהם!!!! כל חודש הם משהו אחר.... תהנה מהאחיין! זה באמת מקסים! שלבי ההתפחות שלהם זה אחד הדברים המרתקים שיש. הם כל הזמן משתנים וזה מדהים! מזל טוב!!!!

למעלה