סכמ'ש עצמאי

סתיוי18

New member
שאבאס שולם

שיר השבוע שלי(של קרן)- שתי גדות (-: שיר השבוע שלי(לא של קרן)- מתנה ליום הולדת - אשתי הקדישה לי אותו אחרי חודש של הנתק הכי עצוב שהיה לנו, וזה הפך לשיר החדש שלנו אחרי שלוש שנים עם MICHEL של אנוק. אנחנו כאלה נקבות רגשניות -.-" והפרק של גלי היה מוקדש ל fleetwood mac, וכל השירים היו מעולייים - rumours, songbird, go you own way, I don't want to know, dreams, never going back.. אני קונה את האלבום ^_^ משהו שעשה לי את השבוע- דפנטלי השולם-שולם לעולם עם צ'וקו שלי אוו וזה נשמע דפוק אבל הטקסים של יום השואה שעשינו (המשלחת לפולין). שני טקסים בבי"ס ואת הטקס היישובי... היה עוצמתי ומרגש.. וקיבלתי אייפון עם אינטרנט בלי הגבלה ווהוווו אכלתם אותה, כמות הסטטוסים הולכת לשלש את עצמה! משהו שביאס אותי השבוע- בר חפר לי וגזל ממני שעות שינה ופתאום קלטתי כמה הסוף של השנה הזאת קרוב... אנחנו כל היום בישיבות של ספר מחזור, מסיבת סיום, לכתוב טקסטים.. בא לי לבכות, כלכך לא רוצה לסיים
תוכניות לסופ'ש- שבת אולפנא!!! איזה כיף (-: פעם בחודש החברות שלי מהאולפנא בגדרה נשארות בה לשבת ואני קופצת לשיעורים, מנחה, קרליבך, סעודה שלישית... אין על השבתות שם (-: מאכל השבוע שלי- קראנץ' רולס נוגאט
יום העצמאות-הופעות ומסיבות או לשבת בבית מול הטלויזיה- איזה בבית! נוסעת בע"ה לרחובות לשמוע את קרנונה ודיאנוש
שבת שלוםםם לכולם! חוץ מבר

sivan3004

New member
אז

אני גם אבוא להופעה של קרן ביום העצמאות ברחובות? אבל איך אני אגיע לשם בלי להתמלא כולי בספריי של ילדים קטנים ומעצבנים?
שהייתי קטנה פשוט הייתי צועקת על ילדים "לא לא אני מופיעה" גם אם באותה שנה לא הייתי מופיעה חחח

סיכום ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלי (של קרן)- אם זאת האהבה שלך ועל הכתף של ת"א (מירב, שימי לב)
שיר השבוע שלי (לא של קרן)-Adele- Someone Like You, Rolling In The Deep משהו שעשה לי את השבוע- הייתה לאחותי בת מצווה ושוב היה שבוע די קצר (היה יום אחד עם 2 טקסי מצטיינים והרצאה ועוד יום שיצאתי מוקדם בגלל הבת מצווה...חחח) משהו שביאס אותי השבוע- לא היה כזה... תוכניות לסופ'ש- אין משהו מיוחד... מאכל השבוע שלי- כרגיל, שוקולד
יום העצמאות-הופעות ומסיבות או לשבת בבית מול הטלויזיה- את האמת, אין לי מושג מה אני אעשה ביום העצמאות... אבל סביר להניח שלא משהו מיוחד...

לא יודעת אם "מאוהבים" זאת המילה המתאימה...

חחחח
אבל קצת חרשתי על 2 השירים האלה השבוע... ושמת לב לשירים של קרן?
הם בכלל נדבקו לי לראש כבר איזה חודש!

בר יעקב

New member
מסכמ"ש.

שיר השבוע שלי(של קרן)-שלי או של קרן? שיר השבוע שלי(לא של קרן)-'שתי גדות' זה שיר השבוע של סתיו! משהו שעשה לי את השבוע-קיץ!
משהו שביאס אותי השבוע-סתיו
תוכניות לסופ'ש-לנוח מסתיו... מזל שאנחנו שומרי שב"ס. מאכל השבוע שלי-פיצות. בהמה שכמותי. יום העצמאות-הופעות ומסיבות או לשבת בבית מול הטלויזיה-עוד לא יודע, נראה מה יבוא לי... סופ'ש מהמם לכולנו חוץ מסתיו שהיא דודה של מעיין חודדה.

ady18

Well-known member
מסכמת

איתי תוכי יוסי -עמיר בניון משהו שעשה את השבוע טיול לירושלים עם החבר סופ"ש היום ירושלים בהמשך נזרום כנראה לטיל באזור\לראות ידיד מאכל:דיאם סאם יום העצמאות בשני בערב הופעות של כמה אומנים רוב הסיכוים מירי מסיקה והשאר נזרום ולמחרת על האש

YosiKdsh

New member
מסכמ"ש!../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלי(של קרן)- כל היתר חולף שיר השבוע שלי(לא של קרן)- תמונה שבורה- אייל גולן משהו שעשה לי את השבוע- אין משהו מיוחד.. קיבלתי את המשקפי שמש שלי חזרה סופסוף XD משהו שביאס אותי השבוע- אין. תוכניות לסופ'ש- לנוח ולהנות ! מאכל השבוע שלי- מקדונלדס ! :) יום העצמאות-הופעות ומסיבות או לשבת בבית מול הטלויזיה- הופעוווווווווווווווותותת! :) סופ'ש מהמם לכולנו :)

../images/Emo160.gifסיכום ארץ ישראלי../images/Emo104.gif

שיר השבוע שלי(של קרן)- במכונית של אבא שיר השבוע שלי(לא של קרן)- Jessie J - Price Tag- לא יודעת למה, אבל כל במוניות בבנקוק שמעתי את השיר הזה... משהו שעשה לי את השבוע- תאילנד . בארור. משהו שביאס אותי השבוע- הטיסה בחזרה לארץ דרך עמאן היתה לי נוראאאא קשה תוכניות לסופ'ש- בעיקר להוריד תמונות מהמצלמה של כל השבועיים האחרונים מאכל השבוע שלי-אורז. הרבה אורז. ושייקים. יום העצמאות-הופעות ומסיבות או לשבת בבית מול הטלויזיה- כנראה אלך לראות את מירי מופיעה בפ"ת

למעלה