שאבאס שולם
שיר השבוע שלי(של קרן)- שתי גדות (-: שיר השבוע שלי(לא של קרן)-
מתנה ליום הולדת - אשתי הקדישה לי אותו אחרי חודש של הנתק הכי עצוב שהיה לנו, וזה הפך לשיר החדש שלנו אחרי שלוש שנים עם MICHEL של אנוק. אנחנו כאלה נקבות רגשניות -.-" והפרק של גלי היה מוקדש ל fleetwood mac, וכל השירים היו מעולייים - rumours, songbird, go you own way, I don't want to know, dreams, never going back.. אני קונה את האלבום ^_^ משהו שעשה לי את השבוע- דפנטלי השולם-שולם לעולם עם צ'וקו שלי אוו וזה נשמע דפוק אבל הטקסים של יום השואה שעשינו (המשלחת לפולין). שני טקסים בבי"ס ואת הטקס היישובי... היה עוצמתי ומרגש.. וקיבלתי אייפון עם אינטרנט בלי הגבלה ווהוווו אכלתם אותה, כמות הסטטוסים הולכת לשלש את עצמה! משהו שביאס אותי השבוע- בר חפר לי וגזל ממני שעות שינה ופתאום קלטתי כמה הסוף של השנה הזאת קרוב... אנחנו כל היום בישיבות של ספר מחזור, מסיבת סיום, לכתוב טקסטים.. בא לי לבכות, כלכך לא רוצה לסיים
תוכניות לסופ'ש- שבת אולפנא!!! איזה כיף (-: פעם בחודש החברות שלי מהאולפנא בגדרה נשארות בה לשבת ואני קופצת לשיעורים, מנחה, קרליבך, סעודה שלישית... אין על השבתות שם (-: מאכל השבוע שלי- קראנץ' רולס נוגאט
יום העצמאות-הופעות ומסיבות או לשבת בבית מול הטלויזיה- איזה בבית! נוסעת בע"ה לרחובות לשמוע את קרנונה ודיאנוש
שבת שלוםםם לכולם! חוץ מבר