סכמ'ש עצמאי

I מ י ר ב I

New member
סכמ'ש עצמאי../images/Emo165.gif

שיר השבוע שלי(של קרן)-
שיר השבוע שלי(לא של קרן)-
משהו שעשה לי את השבוע-
משהו שביאס אותי השבוע-
תוכניות לסופ'ש-
מאכל השבוע שלי-
יום העצמאות-הופעות ומסיבות או לשבת בבית מול הטלויזיה- סופ'ש מהמם לכולנו

I מ י ר ב I

New member
מסכמת

שיר השבוע שלי(של קרן)-יותר מדי.שמעתי אותו השבוע דיי הרבה שיר השבוע שלי(לא של קרן)-אני עם אדל,כבר חודשיים משהו שעשה לי את השבוע-הופעה של מירי אתמול,ת'א והילדים משהו שביאס אותי השבוע-באמת שלא היה... תוכניות לסופ'ש-יש לי מאמר לקרוא..אין תכנונים מאכל השבוע שלי-מרק קישואים יום העצמאות-הופעות ומסיבות או לשבת בבית מול הטלויזיה-מסיבות,אבל עם חבר'ה מתאימים. סופ'ש מהמם לכולנו!

עונה...שבת שלום לכולם

שיר השבוע שלי(של קרן)- וואו.....השבוע לא שמעתי אף שיר של קרן...כי הייתי עסוק בחזרות של האירוויזיון..חחחח שיר השבוע שלי(לא של קרן)-כתבתי..חחחחחחח משהו שעשה לי את השבוע-החזרות משהו שביאס אותי השבוע-חלק מהחזרות:p תוכניות לסופ'ש-להמשיך לצפות? מאכל השבוע שלי- אממממ לא אכלתי שום דבר מעניין השבוע....שיהיה גלידה..יצאו כמה גלידות חדשות..אז ממש טעים יום העצמאות-הופעות ומסיבות או לשבת בבית מול הטלויזיה-שני בערב-ללכת להופעות של העיר שלי....לא אוהב..נראה אבל מה נעשה...אם לא יהיה עם מי ללכת,כניראה אשאר בבית..לבד וגלמוד...ויום שלישיייייייייייייייייייי...האירוויזיוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.......לצערי הרב גם אחרי האירוויזיון אשאר לפחות חודש בו..וזה אומר צפיה בלתי פוסקת,וכ' וכ'...

בארורררררררר...זה חג בשבילי....אולי החג

הגדול ביותר....צריך לחשוב עם מי אראה את האירוויזיון....כמובן צריך לעשות קניות..חבילת בלו,שיספיק לשלושת הערבים,פיצוחים,שוקולדים..קיצר נשנושיםםםםםםםםם.......בשביל לא להרוס לי את גורם ההפתעה,אני אצפה וצופה רק בחזרות הראשונות....יש חזרה ראשונה,חזרה שניה,חזרה עם בגדים,חזרה גנרלית אחת חזרה גנרלית שניה(בחזרה הזו,בעצם מנקדים השופטים...יינתן מראש הנק'...) בעצם ממחר,לא אצפה בחזרות...כי ממחר,זה חזרות מוניטור...כלומר החזרות ראו,איך זה ייראה בטלויזיה..אראה רק של דנה...כדי לדעת מראש מה מחכה לי..שלא רקבל התקף אמצע שידור הלייב...

מאמוש,ממש אטוס למדינה זרה רק בשביל

אירוויזיון!! אבל אני אהיה בע"ה באירוויזיון,אם רק התחרות תהיה בארץ!! חחחחחחחחחח ואני לא רואה את זה קורה...אם ננצח-אני די בטוח שהמדינה תוותר על ההשתתפות..בגלל גורם ביטחוני..הרבה מדינות יפחדו לבוא לעשראל...והערבים יעשו הכל כדי לעצור את החגיגה..מבחינת כספית אנחנו יכולים להרים מופע..יש מדינות יותר עניות באירוויזיון..הרבה יותר מאיתנו..למשל אלבני או אזרבג'אן...אפילו סרביה נחשבת מדינה "ענייה" וב2008 היא אירחה את האירוויזיון..הלווי ובעיית כלכלית הייתה הבעיה שלנו

veredmp

New member
אתה יכול לעשות טיול בזמן של האירוויזיון

ולשלב בין השניים, למה לא? כמובן שהכל תלוי איפה יהיה האירוויזיון. מניחה שלטייל בשבדיה או הונגריה יהיה יותר נחמד מלטייל באזרביג'אן, אבל לך תדע

ורד..מצחיק מה שאמרת,כי שבדיה והונגריה

מעומדות לניצחון....סוטוקהלם שמעתי שהיא מדהימה..בודפשט מזעזעת,אך לפחות זולה....

אני מוכנה לבוא איתך לטייל בחו"ל

ואפילו להיות איתך באירוויזיון - אפשר לבוא לפני כן ולטייל מספר ימים... אם סבלתי מספיק והייתי בתחרות בוקסינג בבנקוק זה כבר קטן עלי

sp400

New member
כפרה אזרבייג'ן היא אחת המדינות העשירות ביותר

באירופה

בסדר שלומי,תתווכח איתי..אני אומר לך שאזרבג'אן

היא בין המדינות העניות.....אתה חושב אחרת-סבבה...אני אומר שהיא עניה

Crurifragium

New member
ממש לא

היא קצת יותר עניה מסרביה. הרבה יותר מהונגריה, וכמובן אפילו לא מתקרבת לשוודיה. אתה צריך לבדוק את מקור הנתונים הכלכליים והדמוגרפיים שלך, ודחוף. קצב הגדילה והשיפור של הכלכלה שלה בשנים האחרונות מאוד מרשים, זה נכון, אבל נקודת ההתחלה שלה היא מספיק מאחורה שיקח לה זמן. אם מה שניסית להגיד זה שהיא בין המדינות העשירות בחבר המדינות העצמאיות, אז כן. אבל באירופה, ממש לא.

לצערי יש מצב שאת צודקת...יש לי הרגשה

רעה שבריטניה תזכה....מקווה שלא..כי אם זה יקרה.שנה הבה יהיה אסון..יהיו הרבה להקות פופ...ואני שונא.....פעם אחרון שזכתה באירוויזיון להקה,זה היה בשנת 81...ובריטניה זכתה....חחחח

sp400

New member
מסכם

שיר השבוע שלי(של קרן)- רצה הביתה שיר השבוע שלי(לא של קרן)- סום וואן לייק יו משהו שעשה לי את השבוע-יום כיף בתל אביב עם אהוביי משהו שביאס אותי השבוע-דחו לי את הגיוס תוכניות לסופ'ש-משפחה וחברים מאכל השבוע שלי-טוסט תורקי יום העצמאות-הופעות ומסיבות או לשבת בבית מול הטלויזיה-מקווה שמסיבות סופ'ש מהמם לכולנו

למעלה