ואני סתם פנויה וגאה ומסכמת D:
כי גמאני החלטתי להתקאמבק אליכן כי התגעגעתי המוןןןןןןןןןןןןןן!
דבר טוב שקרה השבוע:סנטה חזר לעבוד 3> ,השיעור ביום חמישי אחרי שלא רכבתי לפחות שבועיים,והאימון אתלטיקה ביום שישי
[גם מחמאות מהמאמן וגם ~לאמדבריםעלזה><~ ] והתחרות קפיצות בשבת עם רעות וינון שכללה גם להיות בחווה ולטפל בסנטה
דבר רע שקרה השבוע:גשם שמנע ממני לעבוד עם סנטה יומיים נוספים :X אבל גשם זה אחלה דבר אני אוהבת גשם! D: פאדיחת השבוע:אמממ...שבאימון אתלטיקה אז התאמנו על קפיצות לרוחק אז היה לי ממש מצברוח וזה ואיזה פעמיים באתי כנראה אם יותר מדי תנופה ונפלתי אחרי הנחיתה על החול מול החתיכים מטכ"מ XDD" טוב נו אבל זו לא ממש פאדיחה P: ציטוט השבוע:"סוף סוף למדת לרוץ!" >< נו מה אני אשמה שאף פעם לא למדו אותי לרוץ ולהרים תברכיים :X "יופי כל הכבוד! אני ממש מבסוט ממך!" -המאמן כדורסל של הבנים שכנראה נורא אוהב אותי XD שיר השבוע של פוב: ^^" שיר השבוע לא של פוב: rooster- 'good to be here' lostprophets-rooftops אדם השבוע:ברברה D:
סרט\תוכנית\ספר השבוע:סכין בלב- אחד הסרטים

התחדשות השבוע:אממ... סווצ'רט ותיק ימונים ממש מגניב ויפה מבלו בירד וזהו נראה לי O: תמונת השבוע:מי צריך חבר כשיש לי את הדבר הזה?!
מאכל השבוע:פרואוזן יוגורט! D: *__* תוכניות לשבוע הבא:אתלטיקה,חווה,אתלטיקה+חווה,חווה,חווה+שיעור עם המאמן,אתלטיקה+אימון אישי הם המאמן אני ילדה מרובת מאמנים! DD: