סכמ'ש חדש

I מ י ר ב I

New member
אם זה רק בגלל חברים

את יכולה לבוא לבד,אני בטוחה שבכל הופעה שתלכי,יהיו כמה מאיתנו שם שישמחו לשבת איתך.

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה איזו צרחה הבאתיייי עכשיוו....אמא שלי חשבה שראיתי ג'וק....אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אוגוסט כ"כ רחוק..יש לי בעיה עם התאריך...אך נראה לי שאהי בסדר....

עונהנהנהנההננהנהנה

שיר השבוע שלי(של קרן) רצה הביתה שיר השבוע שלי(לא של קרן)- ביצועי דוד לביא מכוכב נולד.והקאבר של שרית ל"אתה פה חסר לי" משהו שעשה לי את השבוע-ההופעה של קרן,הידיעה שיש הופעה להקה בזאפה חודש הבא משהו שביאס אותי השבוע-אמממ אנשים מפגרים בעבודה..לא משו במיוחד תכנונים לשבוע הבא-..וואוו..מיום ראשון,רשימית מתחיל החופש.....הרבה כאב ראש..הרבה חום,הרבה הרבה זיעות.... משהו שבא לי לשתף/להמליץ-אם יש מישו שפה,לא עוד היה בהופעה של קרן(להקה) שירים את התוחאס שלו ויבוא סופסוף!!! אילנה אביטל או רוחמה רז? לא צופה,אבל מת על אילנה אביטל... סופ'ש מקסים!!! תהיו טובים

I מ י ר ב I

New member
דויד לביא זה משהו מיוחד

אני חושבת שהוא מדהים,אפילו יותר מסקעת. אני לא משווה,אבל זה מתבקש.

אני מזכיר לך מירב שהראל

בזמנו בכוכב נולד,היה פרומט שונה..במהלך כל העונה,הראל ביצע כולה 4 שירים בתוך עודני ילד בדידות הנני כאן בפורמט מהעונה הרביעית הכל השתנה..כל תכנית שרו שיר..דואטים ומה לא... חובת ההוכחה על דוד לאחר כוכב נולד...הראל הוכיח את עצמו....מה שלפי דעתי אף יוצא כוכב נולד לא עשה...למעט שירי עם אהבה קטנה שזכה להצלחה רבה...

I מ י ר ב I

New member
צודק לגמרי

מקווה גם בשבילו.הוא מגה מוכשר... יש לי תחושה אבל,שהוא לא יזכה בגמר.

I מ י ר ב I

New member
חגית לא עושה לי כלום

אז אין לי בעיה שהיא לא תזכה. לי יש הרגשה שלידור לוקח.

שההההההההההההההההההההההההההההההה

חס ושלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

blackfield2

New member
סיכום:

חזרתי מנשף סיום ב-5:30 בבוקר. אני לא הולכת יותר על עקבים (סתם, על מי אני עובדת. חחח) אם היה יותר אלכוהול ממה שהיה אתמול הייתם רואים אותי מתוייגת בפייסבוק עם תמונות שהשתיקה יפה להן
בקיצור, אחד הנשפים אם לא ה!!!

blackfield2

New member
ב-14 בספטמבר ../images/Emo13.gif

מזל שלפני ההופעה של קרן בראש העין. חח

blackfield2

New member
אופס, כן, התכוונתי לאחרי.. חח

אגב, היום בדואר קיבלתי הזמנה להופעה..
מסתבר שזה במיוחד לאלה שמתגייסים, אז צירפו לנו להזמנה קופון כזה לקבל מתנה מהעירייה..

למעלה